Dokikám: ha időben szólsz akkor elkísértelek volna és így lett volna egy fotósod aki lefényképez téged a csini hosstesekkel...
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 02:16

nemtom ideillik-e, de csütörtökön kinn voltam a luxus motor show 2007-en becsben!aztakutyamegamacskabajszamindesegitnekije, nem gyöztem a nyalam törölgetni- es a kocsik is nagyon kiralyak: az összes hostess-csaj magyar
! izgalmamban csinaltam 280kepet!
szal mindenkinek csak ajanlani tudom, jan.14-en, azaz ma este 6ig tart meg a dolog!jövöre meg ismet autoshow!

szal mindenkinek csak ajanlani tudom, jan.14-en, azaz ma este 6ig tart meg a dolog!jövöre meg ismet autoshow!
Orange County Choppersnél csinálták, a honlapjukon meg lehet minden szögből tekinteni. Minden mocijuk csodálatos
(Ez egy válasz Bbacsi üzenetére (2007. 01. 16. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a moci nagyon állat. Kell nekem is egy ilyen.
(Ez egy válasz Bbacsi üzenetére (2007. 01. 16. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)

töröld ki a linkböl a wiew-t es a 20%-ot,akkor bejön a kép!
(lásd a képfeltöltés gyakorlása topicot)
(lásd a képfeltöltés gyakorlása topicot)

nemtom ideillik-e, de csütörtökön kinn voltam a luxus motor show 2007-en becsben!aztakutyamegamacskabajszamindesegitnekije, nem gyöztem a nyalam törölgetni- es a kocsik is nagyon kiralyak: az összes hostess-csaj magyar
! izgalmamban csinaltam 280kepet!

A csillagmotorok páratlanok,ez 7 hengeres!Kövér gáznál biztos felborul a csavaró nyomaték miatt.Szar lehet vele motorozni,de minden elismerésem,gyönyörű munka!
Úgy vannak elhelyezve a motorok, mint a kisrepülőgépeken, de, látom a láncot, azt nem tudom, hogy viszi át a hajtást
Nehéz is elhinni, de nagyon nagyra tartom a tervezőjét, mert álmodni és megvalósítani. Szerintem hatalmas ötlet.
erre az évre is szerencsés élvezetes gurítást kivánok minden motoros társamnak!!!

Boldog Új Évet minden motoros társamnak.
Boldog Új Évet MINDENKINEK!!!
Felpa-pa, gondolunk RÁD is!!!!!
Felpa-pa, gondolunk RÁD is!!!!!

Ez érdekes találkozó lehetett. A mocik és a csajok is toppon vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 22:30
Törölt felhasználó (21812)

Én is a csajt vinném,a következő sarkon ha nem is ugyanilyen de hasonló jelentkező már akadna hátulra!!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 24. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenképpen a vasat vinném

Ti tudnátok választani? ha csak az egyiket vihetnéd haza.