Én is szoktam perdülni egy karikát mikó má nagyon nem bírok a segemmel!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 08. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 09:29
Ja a motorosszánokra gondolsz!
Amugy még nagyon ifjú koromban én hóban is motoroztam igaz csk simson enduróval és nagyon lassan ,de érdekes volt figyelni mikor akar kicsúszni a motor az ember segge alól!
Amugy még nagyon ifjú koromban én hóban is motoroztam igaz csk simson enduróval és nagyon lassan ,de érdekes volt figyelni mikor akar kicsúszni a motor az ember segge alól!
Ja a motorosszánokra gondolsz!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2006. 11. 07. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2006. 11. 07. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze a hómotoros!!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
van olyan motoros aki télen a hóban is szokott motorozni?

Matrix
Motoros társaim!Ma Mindenszetek ünnepe van gondoljunk azokra a testvéreinkre akik már nem lehetnek közöttünk,és az égi útakon száguldoznak!!Széles útat és jóidőt nekik!!

hopppp #5268
hopppp #5269

charlie79

zsoltbudapest80