Persze a jobb képeket nem fogadja el.
küld el E-MAIL-be, majd felteszem neked ha akarod!
Ha oké akkor küldök egy privit és arra az emilre küldheted! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 09. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha oké akkor küldök egy privit és arra az emilre küldheted! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 09. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
A Yog-om imádom.
Köszi de meg kell tanulnom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 20:42
Törölt felhasználó (69371)
küld el E-MAIL-be, majd felteszem neked ha akarod!
Ha oké akkor küldök egy privit és arra az emilre küldheted!
Ha oké akkor küldök egy privit és arra az emilre küldheted!
na én egy 95-ös dzsog-al tanyálta egyszer egy kurva nagyot. még jó hogy volt rajtam bukó!
A triálos képeket nem fogadja el.Ezek régebbi fotók.
látom Te sem vagy szívbajos!
na ugyanilyen Jog-gal estem! :)))))
Nem fogod elhinni,de én is.50-szer biztos!Megkímélt jog eladó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 21:01
Törölt felhasználó (69371)
na ugyanilyen Jog-gal estem! :)))))
csavarnyúzót adod hozzá?

Itt készül 180 lóerő.
Mennyibe kerülne ez a makulátlan állapotú Jog??? :-) keresek robogót olcsón, egykerekezni....:-) ez már magától kiáll!! Ára???
100-ért franko next zone-t kapsz.Az első telónak hibátlannak kell lennie.Ha elsőkerekezni is akarsz,csak tárcsás jó,a dobos túlmelegszik.A motort tilos tuningolni mert nyomatékot vesztesz,egykerékhez az kell,max olyan elektronika ami nem szabályoz. A kontrasztrugó minden második jogban döglött,ki kell cserélni hogy pörögjön.A karburátort előre kell dönteni hogy negatívban is kapjon anyagot.A gumiba max 1 bar így stabilabb oldalirányban.A hátsóféknek hibátlannak kell lennie,holtjáték max 1 centi,két újjal húzod.A jogot nem tudod kinyírni,aki sajnálja a motort,az sosem tanul meg.Az elején majd elég a fékbetét a majré miatt de ez a gond csak az első pár órában van.Később szerelhetsz rá kitámasztót a kiöntött benzint fel tudod vele gyújtani frankón szikrázik.Ha nem véres a tenyered akkor keveset gyakorolsz.
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2007. 02. 10. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 21:01
Mennyibe kerülne ez a makulátlan állapotú Jog??? :-) keresek robogót olcsón, egykerekezni....:-) ez már magától kiáll!! Ára???
Engem is lenyűgöznek ezek a dogok,ezért is imádom a robbantott rajzokat,egy órát elvagyok egy képpel.Egy robbanómotor maga a műszaki tökéletesség,mert mint rendszer életre kell,úgy viselkedik mint egy élőlény.Imádok olyan gépeket beindítani,amik jó pár éve nem működtek,és hallom ahogy magához tér a szerkezet,kisimul a járása.A japánok alázata és műszaki teljesítménye meg külön lenyügöz,megértem hogy büszkék a hazájukra,és sajnálom hogy mi a nyomukba sem érünk,tudom hogy ezzel sok olvasót megsértek ,de mi csak a mellünket verjük elkeserít hogy ebben az országban mindenki csak fogyasztani akar.
Mi ez és hol használják?
Bocs átmegyek a kvízbe!
Dako84 ezért IS szeretek motor bemutatókra járni.
1től 1ig ilyen csajok mutatják be a jobbnál-jobb mocikat.
1től 1ig ilyen csajok mutatják be a jobbnál-jobb mocikat.
Verejtékben úszva ébredtem,egész éjjel hánykolódtam,számoltam a perceket de csak nem akart virradni,csak ez az éj múljon el,telihold vagy mi a franc?Néha el-elaludtam és arra ébredtem hogy nem is alszom.Reggel aztán egy szörnyű álom kezdett körvonalazódni,lassan tisztult a kép,és ma is viszojogva gondolok vissza erre a rémálomra:pontvadásznak néztek.
Később úgy egyóra múlva,mivel még mindíg nem tudtam szabadulni a nyomasztó éjszaka emlékétől,rájöttem ha megosztom valakivel a rossz érzéseimet,talán nem gyötörnek tovább.Megkerestem néhány ismerősömet,akiket tulajdonképpen csak futólag,nagyon rövid ideje ismerek,és elmondtam nekik a dolgot.Mind meghallgatott figyelmesen,de sajnos nem tudtam meg mit gondolnak róla jártak-e már így,vagy vannak-e hasonló álmaik.Ez a csend az ami még erősebben elborzaszt olyan érzésem van mintha tartanának valamitől.Ekkor pont a garázs előtt álltam,ha már itt vagyok gurulok eggyet!

charlie79

Csilluska19