Kis motoros csapatunkban 2 példány is megfordult,csak pozitív tapasztalatok maradtak utánuk.Két személy részére már egy kicsit gyengécske,de olcsó,és kevés pénzből fenntartható motor.Mint szerelő sem tudok semmi típushibáról,ha jó állapotú,akkor bármelyik évjárat megvehető.Aki nem kivagyiságból motorozik,hanem magáért az érzésért,annak szerintem az egyik legjobb választás.
(Ez egy válasz joni02 üzenetére (2007. 02. 13. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 21:14
Sziasztok! Most készülök megvásárolni életem első kicsit komolyabnak mondható motorját , egy Suzuki GS 500 -as vas formályában! Ha esetleg van köztetek olyan akinek vannak tapasztalatai jó és rosz egyaránt anna k örülnék ha megosztaná velem , esetleg ha tudtok egy eladót az is érdekelne!! Az egyszerüség kedvéért a joni01@citromail.hu mailra írhat aki akar vagy ide is!! Előre is köszi mindenkinek !! Sziasztok
Sziasztok! Most készülök megvásárolni életem első kicsit komolyabnak mondható motorját , egy Suzuki GS 500 -as vas formályában! Ha esetleg van köztetek olyan akinek vannak tapasztalatai jó és rosz egyaránt anna k örülnék ha megosztaná velem , esetleg ha tudtok egy eladót az is érdekelne!! Az egyszerüség kedvéért a joni01@citromail.hu mailra írhat aki akar vagy ide is!! Előre is köszi mindenkinek !! Sziasztok
Szia, drága Karesz!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2007. 02. 13. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
bocs, SZIA KATICIKA!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 13. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 20:12
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 13. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Szia, Karcsi, há' hol jársz?
Ritkán járok erre, amióta Felpa-pa elment körünkből, nem ,egy ez a topic, bezzeg régen..hmmmm a LEGjobb volt. De ritkán ha gép előtt vagyok, mindig benézek!!!! Veled??? Helyzet??? Ja, most nincs mocim, sajna eladtam az RR-t!!:-(
2007. 02. 13. kedd 20:12
Törölt felhasználó (7767)
Nekem a Honda a kezdet és a vég, CBR 1000RR, Hornet 900.... 954RR szerintem a legjobb mocikat csinálják, még olyan szép hangot, mint 1 97 es 900 RR duruzsolása, nem halottam, abból 1 streetfighter, viszi a pálmát!!!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2007. 02. 13. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2007. 02. 13. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
A király gép! No# 1 HONDA!!!!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Anthony elszívja az energiádat!
Hompictures beszaladt a csőbe!Ebből is látszik hogy a polihisztorok kora lejárt!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 02. 13. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 17:39
Az ami ugy néz ki mint egy Honda Deauville az nem csak úgy néz ki hanem az is. Szövegben jelezetem
Az ami ugy néz ki mint egy Honda Deauville az nem csak úgy néz ki hanem az is. Szövegben jelezetem
Nagyon sokszor megálok megcsodálni az Üllői uton a XIX. kerületben megcsodálni az említett Hiosung GV 650-et a márkakereskedésükben
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 16:36
5296-emlékszem.Azt hittem akkor hogy nem tudod mit raksz fel csak tetszik,bocs a feltételezésért!
5296-emlékszem.Azt hittem akkor hogy nem tudod mit raksz fel csak tetszik,bocs a feltételezésért!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Az említett gyártótol a kedvencem
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 16:26
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is ez volt az első gondolatom,de nincs két egyforma alkatrész.A HYOSUNG legalább saját fejlesztésű,szemben a CAGIVA RAPTORRAL.Lehet hogy nem értetek egyet,de a HYOSUNG szerintem a következő nagy motorgyártók egyike lesz.
Nekem is ez volt az első gondolatom,de nincs két egyforma alkatrész.A HYOSUNG legalább saját fejlesztésű,szemben a CAGIVA RAPTORRAL.Lehet hogy nem értetek egyet,de a HYOSUNG szerintem a következő nagy motorgyártók egyike lesz.
ahogy elnézem kicsit nehezebb mint a rendes verseny trial! meg a súlypont is magasabban van! mostmár értem miért akarsz másikat!
Később úgy egyóra múlva,mivel még mindíg nem tudtam szabadulni a nyomasztó éjszaka emlékétől,rájöttem ha megosztom valakivel a rossz érzéseimet,talán nem gyötörnek tovább.Megkerestem néhány ismerősömet,akiket tulajdonképpen csak futólag,nagyon rövid ideje ismerek,és elmondtam nekik a dolgot.Mind meghallgatott figyelmesen,de sajnos nem tudtam meg mit gondolnak róla jártak-e már így,vagy vannak-e hasonló álmaik.Ez a csend az ami még erősebben elborzaszt olyan érzésem van mintha tartanának valamitől.Ekkor pont a garázs előtt álltam,ha már itt vagyok gurulok eggyet!
Verejtékben úszva ébredtem,egész éjjel hánykolódtam,számoltam a perceket de csak nem akart virradni,csak ez az éj múljon el,telihold vagy mi a franc?Néha el-elaludtam és arra ébredtem hogy nem is alszom.Reggel aztán egy szörnyű álom kezdett körvonalazódni,lassan tisztult a kép,és ma is viszojogva gondolok vissza erre a rémálomra:pontvadásznak néztek.
Dako84 ezért IS szeretek motor bemutatókra járni.
1től 1ig ilyen csajok mutatják be a jobbnál-jobb mocikat.
1től 1ig ilyen csajok mutatják be a jobbnál-jobb mocikat.

charlie79