Motoros pályafutásom csúcsa:

Még most is sajnálom néha, hogy anno eladtam.

Még most is sajnálom néha, hogy anno eladtam.
Durva egy gép nekem is kéne egy ilyen!

Felülnék mögéjük vagy inkább közéjük?
Hmm-hmm...
Hmm-hmm...

Nem a lányok ültek rád?.-))Nekem az első nagy esésem ez kis vacak robogóval volt.........neki a tégla rakásnak!:-)))
Én annó még 125MZ gyakoróltam:-)))Az se most volt!
Muszáj volt szeretni...Más nem volt!

Jó a nick neved!!:-)))Ördög..........akkor Te sem egy fiatal kakas vagy?.-))))))
Szia!
Szintén zenész...
Szintén zenész...

Szia!
Kislány korombeli!:-)))
Kislány korombeli!:-)))

Ehhez mit szólsz?!

na megyek megtakarítom ebben a jó időben a gyári M5-ös felniket, lassan lehet feltenni! :)))
Mindenesetre deréktól lefelé biztos nem fázni rajta.
hű bazmeg! észre sem vettem. sorry!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:08

A gyertya a pici barna.Hányat látsz egy oldalon? A 3 karburátor szolgálja ki az oldalanként 12 hengert.Van egy vizszintes hengersor,és egy a fickó combjánál.-és ez csak a bal oldal.
A gyertya a pici barna.Hányat látsz egy oldalon? A 3 karburátor szolgálja ki az oldalanként 12 hengert.Van egy vizszintes hengersor,és egy a fickó combjánál.-és ez csak a bal oldal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:00
Törölt felhasználó (69371)

egyik oldalon 6 gyertyát látsz nem???? de! akkor az V12!
egyik oldalon 6 gyertyát látsz nem???? de! akkor az V12!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 03. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 08:56

Olyan mintha egy 5 ágú csillagmotorról hiányozna az alsó hengersor így 30 helyett " csak" 24 hengeres./egy sor itt hat henger/-de ez műszakilag nem működik,mert a főtengelyt kinyírná.Elöl még van egy-egy kompresszor is nekem ez magas,elvesztettem a fonalat.
Olyan mintha egy 5 ágú csillagmotorról hiányozna az alsó hengersor így 30 helyett " csak" 24 hengeres./egy sor itt hat henger/-de ez műszakilag nem működik,mert a főtengelyt kinyírná.Elöl még van egy-egy kompresszor is nekem ez magas,elvesztettem a fonalat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 23:55
Törölt felhasználó (69371)

na ez bitang kis jószág! mi ez V12-es? nem semmi! :)))
na ez bitang kis jószág! mi ez V12-es? nem semmi! :)))
Milyen kezes kis moci lehet!Igazi kanyarpenge!
(Ez egy válasz Bbacsi üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt mondják ez a világ legnagyobb motorkerékpárja