Reméljük nem!!!!
Azt hiszem egy kicsit kihaltak a párcserés kapcsolatok, vagy csak a topokból tűntek el ?

Ha mindenki élvezi amit csinál és lát, akkor kéjes a négyes!!

Hŕtha nincs mondanivalň, marad a szex.:D
Először köszönetet szeretnék mondani Neked és a Többieknek,akik ezt a fórumot ezidáig életben tartották.Talán azért is haldoklik,mert kevés normális,igényes pár-házaspár próbál igényes szex reményében párcserés,egymás előtti szexkacsolatot keresni,ahol nemcsak a mennyiség,az elburjánzott gondolatok,hanem az emberi értékek és a baráti összejövetelek is felszinen maradnak.A fórumnyitással,ha nem is teljes mértékben,de elértünk,elértetek valamit. valamit. tudusék
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 04. 01. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegyünk róla, hogy legyen mit írni

Mert csak én írok ide,a ki nem is 4-es...
Nem tudom melyik fórumban írtam utoljára, de tényleg nem rád utaztam :) Amúgy jól nézel ki

Hát ez az! De aki már előtte elhagy?

És én mindig reménykedem?

Hát ebben reménykedem én is :))
Felhívás!!!
Ha bármelyik csaj vagy srác (nekem mindegy, mert nem vagyok buzi, mint Before) elküldi nemi szervének fotóját,
ahová oda van írva a hasára, hogy hidrom, az már itt hiteles ember lesz számomra, és őt megjegyzem, és soha semmilyen körülmények között nem fogom cikizni, bárhogy is sérteget.
Az aláírt kép tényleg valóságos dolog, nem pedig itt a neten talált kurva fotója.
Ne felejtsd, ez legyen a felirat:
hidrom
Ha bármelyik csaj vagy srác (nekem mindegy, mert nem vagyok buzi, mint Before) elküldi nemi szervének fotóját,
ahová oda van írva a hasára, hogy hidrom, az már itt hiteles ember lesz számomra, és őt megjegyzem, és soha semmilyen körülmények között nem fogom cikizni, bárhogy is sérteget.
Az aláírt kép tényleg valóságos dolog, nem pedig itt a neten talált kurva fotója.
Ne felejtsd, ez legyen a felirat:
hidrom
Az jó mert akkor elárulhatnád nekem is :)) Szerinted én mit szeretnék? :))) S előfordulhat, hogy még érdekelt leszel másmilyen értelemben? :))))

Egy körülbelül 180×70-80 centis területet az ágyon...
De ez jelen pillanatban csak egy elméleti felvetés volt.
De ez jelen pillanatban csak egy elméleti felvetés volt.
azért sajnállak, hogy csak a rímeiden tudsz elélvezni.
Tényleg szánalmas valaki vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 02:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 02:00
Tényleg szánalmas valaki vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 02:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Ne hőzöngj sokat, az éjszaka éles,
válassz egy jó kant mihamarabb,
s még egy ilyen párt, vad-kanosat,
így lesz az éjed most négyesben kéjes.
Ne hőzöngj sokat, az éjszaka éles,
Egyre jobban felcsigáztok minket értelmes hozzászólásaitokkal!Mintha mi irtuk volna.
Jó lenne egyszer személyesen is találkozni!?
Jó lenne egyszer személyesen is találkozni!?

Édes Drágám! Itt epekedek utánad és végre itt is vagy! :) Ezért megérte feljönni a GG-re ;) Pusszi!
Egy körülbelül 180×70-80 centis területet az ágyon...
De ez jelen pillanatban csak egy elméleti felvetés volt. (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 04. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
De ez jelen pillanatban csak egy elméleti felvetés volt. (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 04. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
s mit takar az enyhén biszex pasi a te értelmezésedben? :-))
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 28. hétfő 19:20

Értelmes, szimpatikus, kultúrált, enyhén biszex pasinak adott esetben azért lehetne esélye...
De párban az igazi.
De párban az igazi.