sziasztok!
Szerintem nem..én nőként irom ezt,természetesen nem látok bele a férfiak agyába,h kinek mi a vonzó.
Én a terhességem alatt ormótlannak,csúnyának éreztem magamat,pedig nem volt óriási hasam,nem hiztam el(sőt szülés után -10 kiló lejött.de akkor is.
A várandósságom ideje alatt ment el a kedvem a sextől.Ennek lassan 3 éve azóta csak rosszabb
Bezzeg boldog lánykoromba,több faszt fogtam mint kilincset.....rég volt tán igaz se volt
Szerintem nem..én nőként irom ezt,természetesen nem látok bele a férfiak agyába,h kinek mi a vonzó.
Én a terhességem alatt ormótlannak,csúnyának éreztem magamat,pedig nem volt óriási hasam,nem hiztam el(sőt szülés után -10 kiló lejött.de akkor is.
A várandósságom ideje alatt ment el a kedvem a sextől.Ennek lassan 3 éve azóta csak rosszabb

Bezzeg boldog lánykoromba,több faszt fogtam mint kilincset.....rég volt tán igaz se volt

keres meg egy pszihomokust, vele beszéld meg, komolyan ajánlom.
hibába írnám végig a kérdéseket, mit felszokott tenni körülbelül, kell az a légkör mit egy ilyen beszélgetésnél van, s kényszerítsen, hogy te gondold végig az egészet. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 18. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 18. szombat 20:48
hibába írnám végig a kérdéseket, mit felszokott tenni körülbelül, kell az a légkör mit egy ilyen beszélgetésnél van, s kényszerítsen, hogy te gondold végig az egészet. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 18. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (761336)

sziasztok!

Köszi a tanácsot...talán egyszer majd ráveszem magamat,h kiteregessem egy idegennek a(z) (amúgy nevetséges)
problémámat.Itt GG-meg bármely más internetes fórumban azért könnyebb,egy nicknév mögé bújva irni erről,mint szemtől szembe elmondani egy dokinak,h ez és ez a gondom.Sokat gondolkoztam már rajta miért lehet ez velem,de nem értem.Férjem a terhességem alatt sem hanyagolt el,mindenben mellettem volt,szülésnél,vizsgálatoknál stb.Talán az egómmal van baj...mindig a tökéletesre törekedtem,és depressziós lettem töle,h egy kicsit megereszkedett a mellem.Ez van:S (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 09. 18. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 18. szombat 21:23
problémámat.Itt GG-meg bármely más internetes fórumban azért könnyebb,egy nicknév mögé bújva irni erről,mint szemtől szembe elmondani egy dokinak,h ez és ez a gondom.Sokat gondolkoztam már rajta miért lehet ez velem,de nem értem.Férjem a terhességem alatt sem hanyagolt el,mindenben mellettem volt,szülésnél,vizsgálatoknál stb.Talán az egómmal van baj...mindig a tökéletesre törekedtem,és depressziós lettem töle,h egy kicsit megereszkedett a mellem.Ez van:S (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 09. 18. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

keres meg egy pszihomokust, vele beszéld meg, komolyan ajánlom.
hibába írnám végig a kérdéseket, mit felszokott tenni körülbelül, kell az a légkör mit egy ilyen beszélgetésnél van, s kényszerítsen, hogy te gondold végig az egészet.
hibába írnám végig a kérdéseket, mit felszokott tenni körülbelül, kell az a légkör mit egy ilyen beszélgetésnél van, s kényszerítsen, hogy te gondold végig az egészet.
A világ legszebb időszaka volt és a legvégén az eredmény, az mennyei.
Bezzeg boldog lánykoromba,több faszt fogtam mint kilincset - ezt gyönyörűen mondod, így még nem hallottam. hogy miért van egy így nálad? A férjednek olyan "ormótlanul" - ahogy ezt leírtad, hogy tetszettél? Mert OK, hogy járt veled mindenhova, de közben is jó volt a szex? Neki s neked? "depressziós lettem töle,h egy kicsit megereszkedett a mellem." csak ettől lettél depressziós? Ilyenkor megnagyobbodik a mell, aztán meg egy kicsit megereszkedik, ez teljesen normális és ez így tökéletes. Jobb, szebb, izgatóbb, mint bármilyen szilikonos, inplantátumos, szemre, formára akár tökéletes alakú mell. Ez ne vegye el e kedved. Láttam már jónéhány kismamáét, szülés után is vonzó volt mind - nagyon. Rendben, hogy mindenki, így te is tökéletes akar lenni, de ezt a követelmény te saját magad állítod saját magaddal szemben. Nem gondolod, hogy túl szigorú vagy SAJÁT MAGADDAL SZEMBEN? A férjednek most hogy tetszenek a cickóid, hogy tetszel te magad? Szerintem ezt bízd inkább rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 19. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 19. vasárnap 11:42
Törölt felhasználó (761336)

Köszi a tanácsot...talán egyszer majd ráveszem magamat,h kiteregessem egy idegennek a(z) (amúgy nevetséges)
problémámat.Itt GG-meg bármely más internetes fórumban azért könnyebb,egy nicknév mögé bújva irni erről,mint szemtől szembe elmondani egy dokinak,h ez és ez a gondom.Sokat gondolkoztam már rajta miért lehet ez velem,de nem értem.Férjem a terhességem alatt sem hanyagolt el,mindenben mellettem volt,szülésnél,vizsgálatoknál stb.Talán az egómmal van baj...mindig a tökéletesre törekedtem,és depressziós lettem töle,h egy kicsit megereszkedett a mellem.Ez van:S
problémámat.Itt GG-meg bármely más internetes fórumban azért könnyebb,egy nicknév mögé bújva irni erről,mint szemtől szembe elmondani egy dokinak,h ez és ez a gondom.Sokat gondolkoztam már rajta miért lehet ez velem,de nem értem.Férjem a terhességem alatt sem hanyagolt el,mindenben mellettem volt,szülésnél,vizsgálatoknál stb.Talán az egómmal van baj...mindig a tökéletesre törekedtem,és depressziós lettem töle,h egy kicsit megereszkedett a mellem.Ez van:S
Miért ne lehetne!!!Igen is nagyon vonzó,egy nő gömbölyű hassal!!!Legszebb időszak a terhesség!
Annál gyönyörűbb izgatóbb, kívánatosabb dolog nem létezik számomra!
Mai napig vágyom arra a 3*9hónapra!
Nem haboznék, ha hozzá juthatnék újra.. sajnos sok esélyem nincs rá..
Nekünk megvan a tervezett gyermekszám....

Mai napig vágyom arra a 3*9hónapra!

Nem haboznék, ha hozzá juthatnék újra.. sajnos sok esélyem nincs rá..

Nekünk megvan a tervezett gyermekszám....

Szerintem lehet, én például nagyon kívánom a feleségemet terhesen is. Lázba hoz a gömbölyödő pocakja, a megnagyobbodó mellei és természetesen a szexuális kisugárzása. Amióta babát várunk előfordul, hogy naponta többször is szeretkezünk. (a pár férfi tagja)
Szia!Szerencsés vagy nagyon!Nagyon vonzó a kedvesed!
(Ez egy válasz vadmacska2010 üzenetére (2010. 12. 03. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 03. péntek 14:27

Szerintem lehet, én például nagyon kívánom a feleségemet terhesen is. Lázba hoz a gömbölyödő pocakja, a megnagyobbodó mellei és természetesen a szexuális kisugárzása. Amióta babát várunk előfordul, hogy naponta többször is szeretkezünk. (a pár férfi tagja)
Nekünk három gyerekünk van és sajnos ezt az élményt már többet nem élvezhetjük.
(Ez egy válasz vadmacska2010 üzenetére (2010. 12. 03. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

hát igen, a képeitek is szuperek

na ná hogy kívánatos egy terhes Nő
minden perce élvezetes
minden perce élvezetes
Te tényleg egy valódi seggfej vagy!Ráadásul buta mint a tök!Jól kitaláltad nick neved:NYOMIBOLY!!! seggfejkém!!!
ne haragudj, de ezt a dühöngő topicban add majd elő....
(Ez egy válasz dinocska2 üzenetére (2011. 02. 03. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 03. csütörtök 14:09

Te tényleg egy valódi seggfej vagy!Ráadásul buta mint a tök!Jól kitaláltad nick neved:NYOMIBOLY!!! seggfejkém!!!
Engem terhesen is nagyon vonzónak talál a párom. Szinte állandóan dugni akar

Nincs is annál szebb mint mikor gömbölyödik a pocak
Igen ! Szerintem gyönyörű mikor a pocak kezd nőni , nagyon szexi így is a nő!!! És ezt nekünk férfiaknak kell megerősíteni nekik, mert ŐK ilyenkor már nem tartják vonzónak magukat. Ha ezt sikerül nekünk elérni, akkor nincs hiba a terhesség alatti szexel , és utána sem még ha marad is egy pár kiló rajtuk.
Kedves Vadmacska! Meg tudom érteni a párod.....igaza is van!
Örülök, hogy végre felpezsdült mind a két, ezzel a témával foglalkozó téma.
(Ez egy válasz vadmacska2010 üzenetére (2011. 02. 03. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 03. csütörtök 16:38

Engem terhesen is nagyon vonzónak talál a párom. Szinte állandóan dugni akar

Lehet hát, persze hogy szépek! Aki nem ezt mondja hazudik!
Hogy a fenébe ne lehetne vonzó. Gyönyörűek a terhes nők.
Mellesleg a párom sosem kívánta annyira a szexet mind áldott állapotban.
Mellesleg a párom sosem kívánta annyira a szexet mind áldott állapotban.