Ironizáltam....
(Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 08. 04. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 04. kedd 13:10

Hogy ez mekkora baromság!
A terhes nők szépek..megnő a mell..kisimul a bőr..a terhes nőkből árad a szépség (persze itt is van kivétel).
Hogy idegen férfiak mennyire kívánnak meg egy kismamát azt nem tudom , de hogy az esetek 80% százalékában a férj egész nap "mászna" ..ez bizti
És nem azért mert azt hiszi háromasban van ...ááááááá nem térek magamhoz!

A terhes nők szépek..megnő a mell..kisimul a bőr..a terhes nőkből árad a szépség (persze itt is van kivétel).
Hogy idegen férfiak mennyire kívánnak meg egy kismamát azt nem tudom , de hogy az esetek 80% százalékában a férj egész nap "mászna" ..ez bizti

nekem alapból minden nőben van valami vonzó, legyen az akár egy pozitív dolog a sok negatív mellett... (csak igénytelen ne legyen)
még nem volt dolgom terhes nővel, de a kis fejemben az motoszkál (sajnos hihetetlen vizuális képességem van), hogy a gyermek, jobb esetben az enyém, fejjel lefelé van a mama pocakjában, én meg ha dugom a mamát, az olyan mintha a saját gyerekem "szopatnám"
elnézést a megfogalmazásért, de akárhogy gondolom mindig erre lyukadok ki!
egyébként nagyon vonzóak a terhes nők, viszont terhesség után már nem annyira, mármint ugye a sok velejáró dolgok miatt: terhességi csík, gátmetszés helye, vagy a császármetszés helye... bár szerencsére utána anynira már nem is nagy az a vágás, de akkor is a heg megmarad, így belegondolva nekem kiábrándító, de valószínűleg változni fog a nézetem ahogy benő a fejem lágya
még nem volt dolgom terhes nővel, de a kis fejemben az motoszkál (sajnos hihetetlen vizuális képességem van), hogy a gyermek, jobb esetben az enyém, fejjel lefelé van a mama pocakjában, én meg ha dugom a mamát, az olyan mintha a saját gyerekem "szopatnám"
elnézést a megfogalmazásért, de akárhogy gondolom mindig erre lyukadok ki!
egyébként nagyon vonzóak a terhes nők, viszont terhesség után már nem annyira, mármint ugye a sok velejáró dolgok miatt: terhességi csík, gátmetszés helye, vagy a császármetszés helye... bár szerencsére utána anynira már nem is nagy az a vágás, de akkor is a heg megmarad, így belegondolva nekem kiábrándító, de valószínűleg változni fog a nézetem ahogy benő a fejem lágya
Hogy ez mekkora baromság!
És nem azért mert azt hiszi háromasban van ...ááááááá nem térek magamhoz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 01. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 01. szombat 13:32

Törölt felhasználó (437877)

A pasik mindig csak a szexre gondolnak. A terhes nők azért vonzóak egyeseknek, mert hárman szexelhetnek...
én a feleségemet a terhessége alatt is vonzó nőnek találtam ,és szuper volt vele a szex és nem azért mert hárman szexelhetünk,hanem azért mert szeretem
A pasik mindig csak a szexre gondolnak. A terhes nők azért vonzóak egyeseknek, mert hárman szexelhetnek...
winnther tokeletesen igazad van le a kalapal eloted oszinte elismeresem
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 21. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 21. kedd 16:49

Törölt felhasználó (401458)
VIP

Rendkívül vonzó tud lenni egy terhes nő. Egy nő életében általában nem sűrűn adatik meg e csodálatos állapot, viszont ki kell használni az alkalmat és még több türelemmel szeretettel, és gondoskodással kell a kedvükben járni. Fontos tudtukra adni ,hogy igenis vonzóak. Sok hölgyben ez nem így tudatosul, úgy érzik nem elég vonzóak párjuknak.Pedig igenis kívánatosak.

Azért én azt mondom nem mindenkinek, főleg a vége felé (úgy a 7. hónaptól). Én egyet biztosan ismerek.
Rendkívül vonzó tud lenni egy terhes nő. Egy nő életében általában nem sűrűn adatik meg e csodálatos állapot, viszont ki kell használni az alkalmat és még több türelemmel szeretettel, és gondoskodással kell a kedvükben járni. Fontos tudtukra adni ,hogy igenis vonzóak. Sok hölgyben ez nem így tudatosul, úgy érzik nem elég vonzóak párjuknak.Pedig igenis kívánatosak.

A kérdésre egyértelmű igen a válaszom!!! Nagyon is vonzó tud lenni egy terhes nő!!!
Amikor várandós voltam, szinte naponta szexeltünk. Én is nagyon kívántam a szexet, de a férjem is
Szülés előtt két nappal még jól kiélveztük a lehetőséget, és mondhatom gyönyörű együttlétek voltak!

én is egyetértek
teljességgel egyet értek
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 10. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 10. vasárnap 22:37

Törölt felhasználó (69175)

Szerintem néha egy terhes nő sokkal vonzóbb mint nem áldott állapotban, én imádom a terhes nőket

Szerintem néha egy terhes nő sokkal vonzóbb mint nem áldott állapotban, én imádom a terhes nőket

Csak pozitívan az ,hogy az áldót állapot éri tested ,csak a kedvesed felé,küldőt üzenet szereted s olyan ajándék van a szíved alatt melyet őszintén ,adsz nyugi vonzó vagy s kívánatos .
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 05. kedd 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 05. kedd 11:02

Törölt felhasználó (434177)

Ez nagyon aranyos amit irtál.Szerintem sok nő tart attol,h. terhersehen nem tartja vonzonak a párja...irigylésre mélto a gondolkodásod!De ehez biztosan az kell h. szeresse is a párját

Ez nagyon aranyos amit irtál.Szerintem sok nő tart attol,h. terhersehen nem tartja vonzonak a párja...irigylésre mélto a gondolkodásod!De ehez biztosan az kell h. szeresse is a párját
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2008. 12. 06. szombat 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 06. szombat 23:29

sztem a kismamak a legvonzobbak!
felesegemmel az 5.honap elejen jarunk, mar szepen kerekedik-gömbölyödik es hat be kell, h valljam, meg soha nem lattam ennyire vonzonak! raadasul, amikor felveszi a kismamaruhajat (mert ugye a regi dolgokat kinötte), domborodik a pocakja, el tudnek olvadni a gyönyörtöl.
felesegemmel az 5.honap elejen jarunk, mar szepen kerekedik-gömbölyödik es hat be kell, h valljam, meg soha nem lattam ennyire vonzonak! raadasul, amikor felveszi a kismamaruhajat (mert ugye a regi dolgokat kinötte), domborodik a pocakja, el tudnek olvadni a gyönyörtöl.
Lehet az, bárelég fúrcsa. Az rögződik be h van egy ideál pl vkinek a vékony nők. Mégis ha az ember magában a korlátokat meszebbre helyezi, meglátrhatja sok másban is a szépet
Nagyon is hogy lehet vonzó sőt kifejezetten kívánatos egy terhes nő!Gyönyörű telt kerek formák és az a finom lágy bársonyosság és ... hát szóval azt szavakkal nem lehet kifejezni hogy miért. Át kell élni az egészet hogy tudd mijenek. Nézzétek meg Vad Kati terhes képeit és valami sejtésetek lehet róla hogy miért.
igen
sztem a kismamak a legvonzobbak!