Kétszer volt terhes a feleségem és mindkétszer nagyon bejött nekem.
Sziasztok!Nekem nagyon bejönnek a terhes csajok!Ha testközelbe kerül egy ilyen hölgy elképesztően begerjedek rá!

Érdekes, engem az ex-feleségem nem vonzott annyira terhesen (bár szexeltünk közben szinte végig). Viszont a szomszédasszony, akivel egy időben voltak terhesek... Az annyira izgató volt! És még húzott is engem, mert látta rajtam, h bejön nekem... Nem tehettem róla, de akár mikor megláttam, felizgatott rendesen, ráadásul nyár volt, és kis, lenge ruhákat hordott...
Őrülten izgató egy terhes Nő!!! Vigyázni kell, és gyengéden, de oly jó, lassan a csócsra jutatni.... érezni, látni hogy valóban élvez....
Sziasztok!
Hogy lehet-e szexuálisan vonzó egy terhes nő? Lehet! Nagyon is! A húgom gyönyörű volt terhesen, állítólag én is az voltam (de ezt megítélni nem az én dolgom, ugye). Ráadásul egyikünkön sem maradt meg a terhesség nyoma nagy szerencsénkre!
Hogy lehet-e szexuálisan vonzó egy terhes nő? Lehet! Nagyon is! A húgom gyönyörű volt terhesen, állítólag én is az voltam (de ezt megítélni nem az én dolgom, ugye). Ráadásul egyikünkön sem maradt meg a terhesség nyoma nagy szerencsénkre!
Igazad van terhes nő nagyon vonzó aranyos a én feleségem 2-szer volt áldot álapotba de végig keféltük mind a 9-hónapot csak is ÉSSZEL !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 08. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 08. hétfő 14:57

Törölt felhasználó (824443)

Szerintem szexi voltál terhesen is
és persze most is

mutasd meg nekünk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 16. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 16. kedd 21:02

Törölt felhasználó (878230)

Az én feleségem is terhes. Szerintem nagyon csinos és szép húsos és sokkal nedvesebb lett a puncija, engem kimondottan izgat
Szeretem a nagy telt "csöcseit " is. Azt mondja Ő nem találja magát annyira vonzónak és a többi hülyeség. Nekem minden esetre nagyon tetszik ... Kívánom őt nagyon. Izgat minden.

Az én feleségem is terhes. Szerintem nagyon csinos és szép húsos és sokkal nedvesebb lett a puncija, engem kimondottan izgat
Szeretem a nagy telt "csöcseit " is. Azt mondja Ő nem találja magát annyira vonzónak és a többi hülyeség. Nekem minden esetre nagyon tetszik ... Kívánom őt nagyon. Izgat minden.

Szerintem szexi voltál terhesen is
és persze most is
(Ez egy válasz eszter27 üzenetére (2013. 03. 23. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 23. szombat 14:23

Nézzétek meg a képeim.Szerintem izgi voltam terhesen is.Ugyanugy lehet szexelni is csak ovatosabban

Szexuálisan (is) rendkívűl vonzónak találtam Páromat, amikor ez aktuális volt!
nagyon is izgató!
ha az utcán meglátok egy állapotos nőt, nagyon nehéz visszafogni magam, hogy ne merevedjek.......
eddig még nem volt sajnos szerencsém átélni:(
ha az utcán meglátok egy állapotos nőt, nagyon nehéz visszafogni magam, hogy ne merevedjek.......
eddig még nem volt sajnos szerencsém átélni:(
Kicsit tovàbbhaladva...milyen volt a szex az utolsò 3 hònapban illetve a szülés utàn közvetlen?
Sajna ritkábban van szex, de ha lehet, még jobban kívánom a feleségemet, mint eddig

Nézzétek meg a képeim.Szerintem izgi voltam terhesen is.Ugyanugy lehet szexelni is csak ovatosabban

Mi is az utolso pillanatig csinaltuk. Csodalatos dolognak tartom, a felesegem talan meg kivanosabb volt mint elotte (hala Istennek
)

Az elsőnél gyakorlatilag nem mertem megdugni. Nyolc évvel később végig keféltük ezt az időszakot. Az utolsó éjszaka után hajnalban elfolyt a magzatvíz
Egyébként lehet szexuálisan nem vonzó egy terhes nő?

Egyébként lehet szexuálisan nem vonzó egy terhes nő?
Mi a szülés előtt 3 héttel hagytuk abba,de addig fantasztikus volt,párom gyönyörű,kívánatos kismama volt nem is bírtuk volna ki,még a dokit is megkérdeztük meddig lehet,és ő ajánlotta a 3 hetet
gyönyörű időszak volt,mindenkinek csak ajánlani tudom 1000-rel.

De még mennyire hogy lehet!!
igen igen igen nagyon vonzok

Hú Ilyet kérdezni isteni terhes nővel szeretkezni mi a feleségemel mind végig csináltuk 2-szer volt terhes de felejthetetlen élmény a vége fele vigyázni kelet ő is nagyon élvezte