Nincs is annál szebb mint mikor gömbölyödik a pocak
Engem terhesen is nagyon vonzónak talál a párom. Szinte állandóan dugni akar
ne haragudj, de ezt a dühöngő topicban add majd elő....
(Ez egy válasz dinocska2 üzenetére (2011. 02. 03. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 03. csütörtök 14:09
Te tényleg egy valódi seggfej vagy!Ráadásul buta mint a tök!Jól kitaláltad nick neved:NYOMIBOLY!!! seggfejkém!!!
Te tényleg egy valódi seggfej vagy!Ráadásul buta mint a tök!Jól kitaláltad nick neved:NYOMIBOLY!!! seggfejkém!!!
na ná hogy kívánatos egy terhes Nő
minden perce élvezetes
minden perce élvezetes
hát igen, a képeitek is szuperek
(Ez egy válasz vadmacska2010 üzenetére (2010. 12. 03. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 03. péntek 14:27
(Ez egy válasz vadmacska2010 üzenetére (2010. 12. 03. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem lehet, én például nagyon kívánom a feleségemet terhesen is. Lázba hoz a gömbölyödő pocakja, a megnagyobbodó mellei és természetesen a szexuális kisugárzása. Amióta babát várunk előfordul, hogy naponta többször is szeretkezünk. (a pár férfi tagja)
Nekünk három
gy
van és sajnos ezt az élményt már többet nem élvezhetjük.
alf
er alf
ek alf
ünk
Szerintem lehet, én például nagyon kívánom a feleségemet terhesen is. Lázba hoz a gömbölyödő pocakja, a megnagyobbodó mellei és természetesen a szexuális kisugárzása. Amióta babát várunk előfordul, hogy naponta többször is szeretkezünk. (a pár férfi tagja)
Szia!Szerencsés vagy nagyon!Nagyon vonzó a kedvesed!
Annál gyönyörűbb izgatóbb, kívánatosabb dolog nem létezik számomra!
Mai napig vágyom arra a 3*9hónapra!
Nem haboznék, ha hozzá juthatnék újra.. sajnos sok esélyem nincs rá..
Nekünk megvan a tervezett
Mai napig vágyom arra a 3*9hónapra!
Nem haboznék, ha hozzá juthatnék újra.. sajnos sok esélyem nincs rá..
Nekünk megvan a tervezett
gy
.... alf
er alf
me alf
kszám
Miért ne lehetne!!!Igen is nagyon vonzó,egy nő gömbölyű hassal!!!Legszebb időszak a terhesség!
Bezzeg boldog lánykoromba,több faszt fogtam mint kilincset - ezt gyönyörűen mondod, így még nem hallottam. hogy miért van egy így nálad? A férjednek olyan "ormótlanul" - ahogy ezt leírtad, hogy tetszettél? Mert OK, hogy járt veled mindenhova, de közben is jó volt a szex? Neki s neked? "depressziós lettem töle,h egy kicsit megereszkedett a mellem." csak ettől lettél depressziós? Ilyenkor megnagyobbodik a mell, aztán meg egy kicsit megereszkedik, ez teljesen normális és ez így tökéletes. Jobb, szebb, izgatóbb, mint bármilyen szilikonos, inplantátumos, szemre, formára akár tökéletes alakú mell. Ez ne vegye el e kedved. Láttam már jónéhány kismamáét, szülés után is vonzó volt mind - nagyon. Rendben, hogy mindenki, így te is tökéletes akar lenni, de ezt a követelmény te saját magad állítod saját magaddal szemben. Nem gondolod, hogy túl szigorú vagy SAJÁT MAGADDAL SZEMBEN? A férjednek most hogy tetszenek a cickóid, hogy tetszel te magad? Szerintem ezt bízd inkább rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 19. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 19. vasárnap 11:42
Törölt felhasználó (761336)
Köszi a tanácsot...talán egyszer majd ráveszem magamat,h kiteregessem egy idegennek a(z) (amúgy nevetséges)
problémámat.Itt GG-meg bármely más internetes fórumban azért könnyebb,egy nicknév mögé bújva irni erről,mint szemtől szembe elmondani egy dokinak,h ez és ez a gondom.Sokat gondolkoztam már rajta miért lehet ez velem,de nem értem.Férjem a terhességem alatt sem hanyagolt el,mindenben mellettem volt,szülésnél,vizsgálatoknál stb.Talán az egómmal van baj...mindig a tökéletesre törekedtem,és depressziós lettem töle,h egy kicsit megereszkedett a mellem.Ez van:S
problémámat.Itt GG-meg bármely más internetes fórumban azért könnyebb,egy nicknév mögé bújva irni erről,mint szemtől szembe elmondani egy dokinak,h ez és ez a gondom.Sokat gondolkoztam már rajta miért lehet ez velem,de nem értem.Férjem a terhességem alatt sem hanyagolt el,mindenben mellettem volt,szülésnél,vizsgálatoknál stb.Talán az egómmal van baj...mindig a tökéletesre törekedtem,és depressziós lettem töle,h egy kicsit megereszkedett a mellem.Ez van:S
A világ legszebb időszaka volt és a legvégén az eredmény, az mennyei.
Köszi a tanácsot...talán egyszer majd ráveszem magamat,h kiteregessem egy idegennek a(z) (amúgy nevetséges)
problémámat.Itt GG-meg bármely más internetes fórumban azért könnyebb,egy nicknév mögé bújva irni erről,mint szemtől szembe elmondani egy dokinak,h ez és ez a gondom.Sokat gondolkoztam már rajta miért lehet ez velem,de nem értem.Férjem a terhességem alatt sem hanyagolt el,mindenben mellettem volt,szülésnél,vizsgálatoknál stb.Talán az egómmal van baj...mindig a tökéletesre törekedtem,és depressziós lettem töle,h egy kicsit megereszkedett a mellem.Ez van:S (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 09. 18. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 18. szombat 21:23
problémámat.Itt GG-meg bármely más internetes fórumban azért könnyebb,egy nicknév mögé bújva irni erről,mint szemtől szembe elmondani egy dokinak,h ez és ez a gondom.Sokat gondolkoztam már rajta miért lehet ez velem,de nem értem.Férjem a terhességem alatt sem hanyagolt el,mindenben mellettem volt,szülésnél,vizsgálatoknál stb.Talán az egómmal van baj...mindig a tökéletesre törekedtem,és depressziós lettem töle,h egy kicsit megereszkedett a mellem.Ez van:S (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 09. 18. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
keres meg egy pszihomokust, vele beszéld meg, komolyan ajánlom.
hibába írnám végig a kérdéseket, mit felszokott tenni körülbelül, kell az a légkör mit egy ilyen beszélgetésnél van, s
hibába írnám végig a kérdéseket, mit felszokott tenni körülbelül, kell az a légkör mit egy ilyen beszélgetésnél van, s
ké
, hogy te gondold végig az egészet.
alf
ny alf
sz alf
erítsen
keres meg egy pszihomokust, vele beszéld meg, komolyan ajánlom.
2010. 09. 18. szombat 20:48
ké
, hogy te gondold végig az egészet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 18. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ny alf
sz alf
erítsen
Törölt felhasználó (761336)
sziasztok!
Szerintem nem..én nőként irom ezt,természetesen nem látok bele a férfiak agyába,h kinek mi a vonzó.
Én a terhességem alatt ormótlannak,csúnyának éreztem magamat,pedig nem volt óriási hasam,nem hiztam el(sőt szülés után -10 kiló lejött.de akkor is.
A várandósságom ideje alatt ment el a kedvem a sextől.Ennek lassan 3 éve azóta csak rosszabb
Bezzeg boldog lánykoromba,több faszt fogtam mint kilincset.....rég volt tán igaz se volt
Szerintem nem..én nőként irom ezt,természetesen nem látok bele a férfiak agyába,h kinek mi a vonzó.
Én a terhességem alatt ormótlannak,csúnyának éreztem magamat,pedig nem volt óriási hasam,nem hiztam el(sőt szülés után -10 kiló lejött.de akkor is.
A várandósságom ideje alatt ment el a kedvem a sextől.Ennek lassan 3 éve azóta csak rosszabb
Bezzeg boldog lánykoromba,több faszt fogtam mint kilincset.....rég volt tán igaz se volt
sziasztok!
Osztozom szomorúságodban...
(Ez egy válasz holder üzenetére (2010. 09. 13. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 13. hétfő 12:16
(Ez egy válasz holder üzenetére (2010. 09. 13. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
A szépen gömbölyödő pocakot én inkább kellemesnek tartom, és olyan új pózok kitalálására inspirál, ami az esztétikai élményen túl az aktust is feldobja. Persze, a kismama szemszögéből nézve megértem ha a mindennapokban és a szexben is nehézséget okoz.
A behatolás óvatossgát feledteti, hogy az esetek nagy részében már ilyenkor nem szükséges óvszert használni.
Amilyen vonzóak, olyan ritkák a párjukon kívül partnert kereső kismamák... :(
A behatolás óvatossgát feledteti, hogy az esetek nagy részében már ilyenkor nem szükséges óvszert használni.
A szépen gömbölyödő pocakot én inkább kellemesnek tartom, és olyan új pózok kitalálására inspirál, ami az esztétikai élményen túl az aktust is feldobja. Persze, a kismama szemszögéből nézve megértem ha a mindennapokban és a szexben is nehézséget okoz.
Csak némi kellemetlenséggel jár, ha már a nőnek nagy a hasa. A behatolásnál, pedig a pasinak kell óvatosabbnak lenni! De mért ne lenne vonzó?
határozottan igen ....

amodent

Boroka Balls