Simán!
Igen ,de van határ volt vendégem kismama és élvezte minden pillanatát ,de csak ennyi

Az ám!
Sziasztok,kedves,aranyos,terhes felesèget keresek

A legvonzóbb és legszexisebb az áldott állapotban lévő nő.....
Én is fantasztikusan izgatónak tartom,ha egy terhes nővel lehetek!Olyan izgatóan tudnak szeretkezni!
Ez most komoly kérdés????
Igen, ódákat lehetne zengeni minden részéről, részek színárnyalatairól (bimbó,punci...), duzzadt mellek ringásáról. Egy nő másik oldala és mégis ugyanaz.
IGEN kívántam a feleségem mint egy állat !
Persze, hogy lehet.
(Remélem egyszer az életben sikerül kipróbálnom egy terhes nővel a szexet...)
(Remélem egyszer az életben sikerül kipróbálnom egy terhes nővel a szexet...)
Nagyon vonzó tud lenni egy terhes nő. Kétszer éltem át ezt a csodát, mikor szinte sugárzott az örömtől a boldogságtól nejemnek az arca. Izgató volt a lassan kigömbölyödő formái és egyre jobban kívánta a szexet. Naponta többször is szeretkeztünk, állandóan kényeztettem, simogattam, csókolgattam. A terhesség vége fele csak análisan lehetett, de mondanom sem kell egyáltalán nem bántam. Legvégén az orális szex maradt ami sokszor úgy végződött, hogy a testére élveztem. Gyönyörű volt a duzzadt mellein, nagy kerek pocakján szétfolyó sperma látványa. A szülőszobán átélt élmenyek felejthetetlenek, örülök, hogy részese lehettem ennek a biológiai csodának.
Bizony az!!! Felesegem most is!! nagyon szexy!!!
Kivancsi lennek mondjuk, hogy egy No is szexynek talalna Ot?

Persze!!!!!!!!!!!! MIaz, hogy...?!!! Az egyik legszexibb dolog!!! Nagyon beindítja a ffi-ember fantáziáját!

A legizgatóbb a világon..
igen lehet, sőt !
A leg kívánatosabb kétszer volt szerencsém át élni feleségem milyen vonzó volt , Végig szexeltünk mind a kétszer igaz csak ésszel !!
Természetesen igen volt már álldot állapotban hölgy a kezeimben csodálatos volt számára ,hogy a férje és én boldogságot adtunk számára .
Lehet bizony. A szeretett nő mindig szép és kívánatos. Első kislányunkkal volt terhes a feleségem, már megkezdődtek a fájások, amikor elkezdtünk készülődni, hogy megyünk be a kórházba. Zuhany, "de jó lenne ha segítenél megborotválni ott lenn.." hangzott a kérés. Miközben óvatosan borotváltam mert elég sok rémhírt lehet hallani a kórházi szőrtelenítésről, a fájások ellenére feleségem felizgult, és kérte, hogy kényeztessem. Két orgazmus után indultunk befelé.
A terhes nők nagyon kívánatos számomra. Én is szívesen szexelek terhes nővel.
A terhes nő a legszexibb és kívánatosabb! Imádom Őket!