A legszebb időszakok egyike! Szerencsére, aki egészséges, az vagy megélte már, vagy meg fogja élni

Leg gyönyörűbbek.
Igen kimondottan az, napi szinten aktívak voltunk
Ezzel nem vagy egyedül. Én is imádom Őket!
(Ez egy válasz ni13ggs9 üzenetére (2021. 05. 02. vasárnap 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 02. vasárnap 12:18

Imádom a várandós nőket! Felizgat! Ha csak meglátok egy kismamát már attól is merevedésem van!
Imádom a várandós nőket! Felizgat! Ha csak meglátok egy kismamát már attól is merevedésem van!
Szintén állatira felizgatnak!
Mi az hogy vonzó mi a feleségemmel mind a két terhességét végig dugtuk !
Nagyon jó volt az a 9hónap! Állandóan szeretkezni akart.
Barátaimnak is tetszett!
)
Barátaimnak is tetszett!

Úristen persze... a legcsodálatodabb időszak volt minden szempontból.
Nem csoda hogy meg volt őrülve. Meg nőt kemény mellek szűkebb , szorosabb pina , a csaj is kívánósabb. Mi kell még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 30. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 30. péntek 13:12
Törölt felhasználó (4521202)

Nagyon is . A pasim meg volt orulve akkor is ertem sőt….
Nagyon felizgatnak engem is a csini terhes nők! Szerintem a nőiesség ilyenkor bontakozik ki a leginkább... régi vágyam egy terhes nőt kényeztetni, kielégíteni...
Nagyon is . A pasim meg volt orulve akkor is ertem sőt….
Ez teljesen igy van. Sokkal kivánosabb, kívánatosabb is. Szép kerek feszes idomok, még feszesebb cicik. Szerencsés akinek van hozzá szerencséje
Nem csak lehet , csak is az ehhez nem fér kétség
De lehet ám ! Nem is akármennyire
Persze. Mi végig szexeltük a 9honapot, annyi hogy az utolsó időszakban már nem raktam be, csak nyalás volt meg szopika. Mondjuk akkor már a végén nagyon hiányzott a puncija.
Sziasztok,terhes,feleséget keresek,igényes,élvezetes,maszázsal egybekötöt,hatalmas élvezetekre,igényes,egézséges,ápolt,diszkrét,férfi vagyok,utazni tudok,de helyem is van,belső üzenetet várok.
Simán!
Igen ,de van határ volt vendégem kismama és élvezte minden pillanatát ,de csak ennyi

Az ám!