Sziasztok! Tul vagyunk az elso csemeten es borzaszto szexi teste volt a felesegemnek az utolso honapokban. Sajnos a terhesseg megviseli a noket, ezert nem nagyon osztozott a szenvedelyemben, de ezt felreteve csodalatos tud lenni az alakjuk. Es egyaltalan nem otromba, telt, kover, vagy valami hasonlo. Egyszeruen mas, ujdonsag es az ujdonsag az mindig izgato(bb)!
Én magam is imádom a terhes nőket. De hát végül is ezért vagyunk ebben a fórum-témában. Sajnos a kismamák nem jelentkeznek. Mindenesetre boldog új évet nekik és mindannyiunknak!
Nagyon vonzó tud lenni. A mellek megnőnek, a bimbók meredeznek, a puncija is vérdúsabb, de nemcsak ezért. Én szeretem őket, az idegeneket is az utcán vagy a strandon, a nudin. Gyönyörűek a pocakos kismamák.
tethes nöt dugni izgatóbb mint egy simát
szerintem nincs is annál izgatobb mint egy terhes nő!húúú miket tudnék vele müvelni!én benne lenék!
Szerintem is.. A feleségem 3szor volt ilyen állapotban és alig hagytunk ki időszakot
)

Igenis lehet izgató egy terhes nő. Ha valaki szép kívánatos az más állapotban is az. Én azt vallom ha a nő nekem tetszik, kívánom s ő is akarja miért ne, semmi rossz nincs adologban. Egy biztos én személy szerint az ilyen hölgyekkel biztos nagyon ovatosan bánnék, tiszteletben tartanám minden kérését hiszen egy új életet hordoz s arra is vigyáznunk kell.
persze sot izgatobb mint aki nem terhes az mar mas kerdes hogy erdemese" kikezdeni veluk"
Szia!
Írtam neked!!! (Ez egy válasz Dri... üzenetére (2009. 12. 05. szombat 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 05. szombat 10:43
Írtam neked!!! (Ez egy válasz Dri... üzenetére (2009. 12. 05. szombat 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem, félreértelmezted.
Egyszerűen arról van szó, hogy várandós vagyok, és szeretnénk, ha az ő jelenlétében kényeztetne engem egy olyan férfi, akiket izgat egy várandós nő.
Egyszerűen arról van szó, hogy várandós vagyok, és szeretnénk, ha az ő jelenlétében kényeztetne engem egy olyan férfi, akiket izgat egy várandós nő.
Nem, félreértelmezted.
Egyszerűen arról van szó, hogy várandós vagyok, és szeretnénk, ha az ő jelenlétében kényeztetne engem egy olyan férfi, akiket izgat egy várandós nő. (Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2009. 12. 01. kedd 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszerűen arról van szó, hogy várandós vagyok, és szeretnénk, ha az ő jelenlétében kényeztetne engem egy olyan férfi, akiket izgat egy várandós nő. (Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2009. 12. 01. kedd 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)
engem is,de nagyon!
(Ez egy válasz Dri... üzenetére (2009. 11. 24. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 24. kedd 14:32

Jól kihalt a topik, kár hogy csak most találtam rá.
Van itt esetleg olyan, akit izgat egy állapotos nő?
Engem nagyon izgatnak!!
Az sem baj ha más ejtette meg!!
Az sem baj ha más ejtette meg!!
Jól veszem ki a Szavaidból, hogy a Párodat nem izgatja annyira, ahogy Te Szeretnéd?
(Ez egy válasz Dri... üzenetére (2009. 11. 24. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Engem is !
Vannak képeim is! (Ez egy válasz Dri... üzenetére (2009. 11. 24. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is !
Vannak képeim is! (Ez egy válasz Dri... üzenetére (2009. 11. 24. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!Engem is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
))

Szia!
Küldtem választ... (Ez egy válasz Dri... üzenetére (2009. 11. 24. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Küldtem választ... (Ez egy válasz Dri... üzenetére (2009. 11. 24. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet szexuálisan vonzó egy terhes nő - a válaszom rá igen.
De a terhesség előtti testi adottságok sokat számítanak, van akinek kifejezetten jól áll, hogy kerekebbek lesznek az idomai. Duzzadó cicik, kisimulás. Számomra egy csontkollekció csaj várandósan sem lesz vonzóbb.
Egy másik kérdés, hogy ki ejti teherbe, de ha megtörtént, akkor önfeledten lehet punciba élvezni, akárkinek, persze az egészség legyen alap. Ez már kicsit izgat ha dugják a feleségem vagy dugom más feleségét téma.
De a terhesség előtti testi adottságok sokat számítanak, van akinek kifejezetten jól áll, hogy kerekebbek lesznek az idomai. Duzzadó cicik, kisimulás. Számomra egy csontkollekció csaj várandósan sem lesz vonzóbb.
Egy másik kérdés, hogy ki ejti teherbe, de ha megtörtént, akkor önfeledten lehet punciba élvezni, akárkinek, persze az egészség legyen alap. Ez már kicsit izgat ha dugják a feleségem vagy dugom más feleségét téma.
én most várandós vagyok
(Ez egy válasz sofka üzenetére (2009. 11. 24. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
pl engem!!! (Ez egy válasz Dri... üzenetére (2009. 11. 24. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
pl engem!!! (Ez egy válasz Dri... üzenetére (2009. 11. 24. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)