Eszem ágában sincs kivégezni téged, csak a hozzászólásod sem nem tünt viccesnek, sem nem volt a témába vágó?
Életem hű párája, aki egy hónapon belül várhatóan megszüli legújabb gyermekünket, a topik indításakor arra lett volna kíváncsi, hogy ha tegyük fel mész az utcán és egyszercsak szembe jön veled egy csinos, de terhes hölgy, tud-e számodra szexuálisan vonzó lenni! Mivel meglepetésként érte, annak idején, hogy egy pasinak majd ki esett a szeme, mikor meglátta (nem alaptalanul
), majd állandóan körülötte sertepertélt, pedig már látható volt a pocija.
Szívesen meghallgatnánk ezirányú véleményed!
Életem hű párája, aki egy hónapon belül várhatóan megszüli legújabb gyermekünket, a topik indításakor arra lett volna kíváncsi, hogy ha tegyük fel mész az utcán és egyszercsak szembe jön veled egy csinos, de terhes hölgy, tud-e számodra szexuálisan vonzó lenni! Mivel meglepetésként érte, annak idején, hogy egy pasinak majd ki esett a szeme, mikor meglátta (nem alaptalanul

Szívesen meghallgatnánk ezirányú véleményed!

Kedves James, minden "felvlágosodás" óráról hiányoztál az iskolában? Vagy még most is járod a nyolcáltalánost? Hogy lehet ilyeneket állítani benőtt fejelággyal, hogy szájba....meg lyeneket? Anatómiailag ez lehetetlen, hacsak a nőt nem közlekedőedények osszfüggő rendszereként képzeled el....Másként....
Akkor, ha majd véletlenül megyszületik a gyereked, ne add a pöcörőd a szájába!
Amúgy, azt tudod, hogyan kell a gyereket csinálni?
Amúgy, azt tudod, hogyan kell a gyereket csinálni?
ninxcs akkora farkad....
Akkor, te 9+2 hónapig nem is akarsz szeretkezni a pároddal? Szerintem, ha egyszer odakerülsz és többet tudsz majd a terhességről, másképp fogsz beszélsz!
Ajánlom olvasgasd a "Várandós szex" c. topikot!

Ajánlom olvasgasd a "Várandós szex" c. topikot!
Imádtam párom terhesen... hatalmas mellek és már szivárgott is a tej... totál beindított
Nem kell ahhoz semmiféle kisugárzás sexuálisan minden nő vonzó,várandós korában meg főleg!!
Egyértelmű, hogy igen. Nekem. Elég régen volt, de még emlékszem :)
nem tom én nem vonzódom hozzájuk
Nem konkrétan rólam lenne szó, hanem általánosságban lennék arra kíváncsi, hogy volt-e már olyan eset v. eseted, hogy nagyon megnéztél egy terhes nőt és annyira vonzónak találtad, hogy el tudtad volna képzelni a szexuális kapcsolatot vele.
Vagy ez egyfajta perverzió?
(Ez egy válasz nem-mind1? üzenetére (2005. 02. 23. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 23. szerda 16:12
Vagy ez egyfajta perverzió?

megfelelő arcal öltözködéssel stb simán de küldj képet és döntünk

megfelelő arcal öltözködéssel stb simán de küldj képet és döntünk

Sok véleményt olvastam arról, hogy férfiak a terhes párjukat hihetetlenül izgatónak látták. Rám ez nem vonatkozik, de szerencsére nem is tartottam taszítónak, pedig előtte tartottam tőle.
A párom mesélte, hogy a pasik nagy része először kiszúrta a szépen megnőtt (és már amúgy sem kicsi) mellét, elidőzött rajta a szemük, majd kicsit lejjebb csúszott és észrevették a hasát. Álltólag regényeket lehetne írni arról, ami ilyenkor az arcukon végbemegy!! :D (Ez egy válasz amodent üzenetére (2005. 02. 22. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 22. kedd 22:32
A párom mesélte, hogy a pasik nagy része először kiszúrta a szépen megnőtt (és már amúgy sem kicsi) mellét, elidőzött rajta a szemük, majd kicsit lejjebb csúszott és észrevették a hasát. Álltólag regényeket lehetne írni arról, ami ilyenkor az arcukon végbemegy!! :D (Ez egy válasz amodent üzenetére (2005. 02. 22. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze a saját párja számára -valószínű. Én nem erre gondoltam.
Egy másik férfi számára. Vagy az már valamennyire perverziónak számít? Mit találhat benne vonzónak?
Ez a kérdés nemrég vetődött fel bennem, mikor a párommal sétáltunk egy multiban és egy pasi elkezdett bámulni, majd többször is körülöttünk ólálkodott. Nem vagyok viziló méretű, de már látszódott a pocakom.(Akkor kb. 5. hó közepén járhattam.) Nem érzem magam világszépnek, de bányarémnek sem. Párom szerint lehet szexuálisan vonzó egy kismama, ha olyan a kisugárzása. Mi a véleményetek?
Egy másik férfi számára. Vagy az már valamennyire perverziónak számít? Mit találhat benne vonzónak?
Ez a kérdés nemrég vetődött fel bennem, mikor a párommal sétáltunk egy multiban és egy pasi elkezdett bámulni, majd többször is körülöttünk ólálkodott. Nem vagyok viziló méretű, de már látszódott a pocakom.(Akkor kb. 5. hó közepén járhattam.) Nem érzem magam világszépnek, de bányarémnek sem. Párom szerint lehet szexuálisan vonzó egy kismama, ha olyan a kisugárzása. Mi a véleményetek?
Persze a saját párja számára -valószínű. Én nem erre gondoltam.