A popsi nyalás egy kicsit másabb formálya miokor a femdom.érvényesül.Nagyon jó dolog mikor a nő az arcra ülve nyalatja a popóját.Én szeretem ezt a kissé kiszolgáltatott helyzetet,és gyönyörű látvány a szép női testet alulról látni.
Minden formában volt már benne részem.
Én is nyaltam a barátnőmét, és nekem is nyalta a barátnőm. Nem is tudom melyiket élveztem jobban.
Talán azt, amikor én nyaltam neki.
Én is nyaltam a barátnőmét, és nekem is nyalta a barátnőm. Nem is tudom melyiket élveztem jobban.
Talán azt, amikor én nyaltam neki.
Sziasztok .Én nagyon szeretek nyalakodni ,akár puncust ,akár popot .)

A kedvesemnek mindenét szeretem.Olyan édes kis rózsaszín segglyukacskája van,hogy nem csak csak kinyalom,de a nyelvemet is feldugom oda.Fini.
[IMG]kepfeltoltes.hu/view/070306/BLNA_1_[/IMG ]
(ez így nem OK! olvasd a képek beszúrása topicot!)
(ez így nem OK! olvasd a képek beszúrása topicot!)
Nálunk az asszonnyal a seggnyalás természetes(szex közben), már nem is emlékszem hogy mióta csináljuk, de asszem azóta amióta a popsiszexet bevezettük. Jé arra sem emlékszem hogy mióta űzzűk a popsiszexet, hol a cavintonom?
Kellett nekem ezt megnézni
(Ez egy válasz marlboro man üzenetére (2007. 03. 06. kedd 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)

addig csak csorgatom a nyálam...

én is szeretném nyalni a bnőm fenekét, de sajnos még nem tudtam rávenni...pedig annyira izgat az a kis szűk lyukacska...nyami:)
Finom édeskés íze van a popsinak, de utána ne felejtsetek el szájat mosni! Nem kurvának kell fizetni, hanem a baránőket kell rávenni. Csináljátok neki és utána szépen rá lehet vezetni, hogy neked is jól esne.
Én imádok popsit nyalni, és ahogy észrevettem a hölgyek meg előszeretettel hagyják!
A tied van ennél hosszabb is!

Ha te lennél a fotón,akkor én is szívessen tartanám...