Hát én nagyon szeretem a párom segg lukacskáját gyalogatni engem is és öt is nagyon nagyon föl tud izgatni,de másét nebisztos hogy önfeledten tudnám nyalogatni.

Ez így igaz az örömszerzés eszközei nem ismernek határokat.A higiénia viszont ugyanúgy fontos mint bármilyen más testi kapcsolatnál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 24. szombat 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 16:26
Törölt felhasználó (2597)

legyünk öszinték ha jó a nő, és megvadultunk mindegy ,hogy fixes vagy futókaland mindent megteszünk nekik . A többi csak a higénián múlik.
legyünk öszinték ha jó a nő, és megvadultunk mindegy ,hogy fixes vagy futókaland mindent megteszünk nekik . A többi csak a higénián múlik.
(Ez egy válasz cumicecilin üzenetére (2007. 02. 24. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 16:18

Én imádok popsit nyalni,szerintem ez ugyanolyan jó mint a puncinyalás.Némelyik nőt annyira fel lehet izgatni így,hogy el is élvez.
Én imádok popsit nyalni,szerintem ez ugyanolyan jó mint a puncinyalás.Némelyik nőt annyira fel lehet izgatni így,hogy el is élvez.
ide írj
Én imádok popsit nyalni. Amugy egy szép nőn nincs is mitől undorodni. Kényeztetni kell ahol csak lehet. :)
Nesztek egy kép:
Nesztek egy kép:

Na az azért durva
S ha majd ezzel a barátnőddel szakítasz, akkor a következőnek sem fogod kinyalni?
Ezzel nem azt akarom mondani persze, hogy mindenkinek, még futó kaland esetén is ki kell nyalni...:)
Ezzel nem azt akarom mondani persze, hogy mindenkinek, még futó kaland esetén is ki kell nyalni...:)
Gratulálok, jellemezted magadat...:)
a barátnőmön kivül nem nyalnám ki senkinek
Apaapa!Nehogy "leszigeteld" a nyelved!:)Nagyon szeretem a popsilyukat nyalni (is)!Olyan jóóóó feszes,főleg amikor bedugom!Persze ennek is megvannak a higiéniai feltételei,és az is biztos,hogy azért nem mindenkiét nyalogatnám,de egy tuti,nagyon imádom!És szerintem ezt még talán az a lány is elviseli,aki esetleg ellenzi a popsiszexet,bár ez nem biztos!
(Ez egy válasz apaapa üzenetére (2006. 11. 22. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 12:44

Az én bnőm is szereti, ha nyalogatom neki, mostnában próbálom rávenni, hogy be is dughassam a nyelvem ameddig tudom. Igazából nem jutott eszembe semmi, hogy hogyan tudnám "leszigetelni" a nyelvem, de semmi jó nem jutott eszembe, így megy be majd csupaszon :)
Az én bnőm is szereti, ha nyalogatom neki, mostnában próbálom rávenni, hogy be is dughassam a nyelvem ameddig tudom. Igazából nem jutott eszembe semmi, hogy hogyan tudnám "leszigetelni" a nyelvem, de semmi jó nem jutott eszembe, így megy be majd csupaszon :)
Én találkoztam már olyannal, akinek kifejezetten jóízű, fincsi volt :-) na onnantól az ízéért is csináltam!
(Ez egy válasz cseles üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 11:04

A puncit nem az íze miatt nyalom. Sztem senkisem azért nyalja. A posi nyalás izgalmasabb minta punci nyalás. próbáld ki. Isteni érzés, főleg kapni.
Nna igen, ehhez is két ember kell. 1. Aki alkalmas, hajlamos és képes elfogadni és adni. 2 Aki tudja meddig mehet el, milyíen körülmények között, és miit vállal ezzel?
A véleményem dióhéjban: ÁLLATOK
Imádom és imádják.
igazad van finom is az
(Ez egy válasz rihannsu üzenetére (2006. 11. 10. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 14:33

Mi bajod a punci ízével? Én az íz miatt is nyalom. Ki nem szereti még egy fincsi, szafto puncika ízét?
Mi bajod a punci ízével? Én az íz miatt is nyalom. Ki nem szereti még egy fincsi, szafto puncika ízét?
(Ez egy válasz cseles üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 11:04

A puncit nem az íze miatt nyalom. Sztem senkisem azért nyalja. A posi nyalás izgalmasabb minta punci nyalás. próbáld ki. Isteni érzés, főleg kapni.
amit használ az ember azt kényeztesse is ha esetleg van nöi nemi aki nem kapja ezt meg várom.
egyetértek veled!