Én is osztom a véleményt, hiba szegény popsikat hagyni parlagon heverni. Arról nem is beszélve, hogy még általában azok a nők is élvezik a popsi nyalogatását kényeztetését, akik amúgy az análszextől óckodnak. Szóval előre fel popsitnyalni!
A puncit nem az íze miatt nyalom. Sztem senkisem azért nyalja. A posi nyalás izgalmasabb minta punci nyalás. próbáld ki. Isteni érzés, főleg kapni.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 23:50

Egy kerdes, igaz az hogy a poponak is van valamilyen ize?Egyaltalan miert olyan jo nyalni, mar aki megteszi.Mert ugyebar a puncinak jellegzetes ize van, azert nyaljak.
mink is szivesen kinyalnank
Hiba elhanyagolni egy szép formás popsit - szerintem
Mostanság senki sem kényezteti a fincsi női popókat?
Pedig az amatőr rovatban is van egy jó pár popsilyuk amitől majd elcseppen a nyálam(is).
Pedig az amatőr rovatban is van egy jó pár popsilyuk amitől majd elcseppen a nyálam(is).
az én barinöm is élvezte tegnap este a popo nyalást meg az ujjazást

Szerintem nincs benne semmi gáz.Ha már valaki kapott ilyet az minbid kéri utánna.
majd priviben! ;) írj a newcastpit@hotmail.com cimre
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Cseles!:-)Temad is van?
(Ez egy válasz Jamesson üzenetére (2006. 08. 16. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor beszélgessünk!! :p
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 18:05

Talan nincs is ilyen adatlap. Azt a kepet az illeto priviben kapta. Es nem csak ugy. Hanem konkret beszelgetes utan.:-)Nem osztogatom a popom kepeit csak ugy!
Talan nincs is ilyen adatlap. Azt a kepet az illeto priviben kapta. Es nem csak ugy. Hanem konkret beszelgetes utan.:-)Nem osztogatom a popom kepeit csak ugy!
(Ez egy válasz sziszkus üzenetére (2006. 08. 16. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 17:40

hol lehet megnézni a Te popódat? Vannak adatlapok? Nekem nem jön be ilyen bárhova klikkelek.
hol lehet megnézni a Te popódat? Vannak adatlapok? Nekem nem jön be ilyen bárhova klikkelek.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 17:17

Na igen, csakhogy duci angyalka vagyok am, es nem hinnem hogy kivancsi lennel egy nagy kerek popora. Arra csak egy kis reteg kivancsi, mint a fiatalember a 235ik hozzaszolasbol:-)))
Na igen, csakhogy duci angyalka vagyok am, es nem hinnem hogy kivancsi lennel egy nagy kerek popora. Arra csak egy kis reteg kivancsi, mint a fiatalember a 235ik hozzaszolasbol:-)))
(Ez egy válasz Jamesson üzenetére (2006. 08. 16. szerda 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 16:48
(Ez egy válasz Jamesson üzenetére (2006. 08. 16. szerda 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)

lesz fotó dobhatnál párat nekem! Ha már kiderült hogy csajszi vagy. És bocsi de rohangálnak itt olyan nevű egyének, hogy..
lesz fotó dobhatnál párat nekem! Ha már kiderült hogy csajszi vagy. És bocsi de rohangálnak itt olyan nevű egyének, hogy..
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 16:42

Kepugyben gondoltam. Mar reg fotoztunk, igy megeshet hogy elkeszul egy-ket felvetel.
Kepugyben gondoltam. Mar reg fotoztunk, igy megeshet hogy elkeszul egy-ket felvetel.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 16. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Wov!
Kinek?
Neked, vagy nekem?:-) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinek?
Neked, vagy nekem?:-) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs aktualis. De a hetvege meg hozhat meglepiket:-)
Akad még 1-2 képed a popódról?
Hm? (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 16:16
Hm? (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

En mint pasi, jo vicc:-DOlyan mackos pasi lennek.De ha pasi lennek tutira nem nyalnad ki a popomat.:-P
Na igen, popsinyalas csakis tisztan!!
Na igen, popsinyalas csakis tisztan!!
En mint pasi, jo vicc:-DOlyan mackos pasi lennek.De ha pasi lennek tutira nem nyalnad ki a popomat.:-P
Na igen, popsinyalas csakis tisztan!! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 16. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 16:08
Na igen, popsinyalas csakis tisztan!! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 16. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Te mint pasi:-)
Jól néznél ki!!!
Mondjuk szívesen kinyalnám a popódat...tökre teszik!!!
Amúgy az íze is finom egy tiszta popsinak!!
Jól néznél ki!!!
Mondjuk szívesen kinyalnám a popódat...tökre teszik!!!
Amúgy az íze is finom egy tiszta popsinak!!