ez igen! nagyon szép! a házinyulad?
(Ez egy válasz revesz1 üzenetére (2006. 07. 21. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Imádom kinyalni a párom fenekét, tegnap este is kinyaltam. Szép nagy kerek popsija van és nagyon élvezi, ha belenyalok. Ő is meg szokta tenni nekem. Játszik a farkammal, aztán picit lejjebb megy és kinyal, gátlás nélkül. Én sem futok ez ezelől! :)
?
Én is imádom a barátnőm popsiját nyalni s ezt ő is nagyon szereti. Sőt, imádom, ha az én popsimat is kényezteti egy lány, de sajnos ezt csak a régi barátnőm tette meg:( Az újat is valahogy rá kell szoktassam.
Úgy tűnik kevesen vannak akik szeretik a hölgyek popóját kényeztetni!Pedig csudijó!Tegnap is kényeztettem a feleségemet, de már ismét hiányzik!
Sziasztok most olvasgatom a fórumt, bár az oldalt már régóta látogatom.
Ez a téma pedig az egyik kedvencem!Már az olvasásától is rákatantam.Este kényeztetem is egy kicsit az asszonykámat, aki nem meri bevallani hogy imádja , de mikor sex közben közelítek a nyelvemmel, már azt se tudja hogy kínálja,fel a guszta popsiját!Imádom!
Ez a téma pedig az egyik kedvencem!Már az olvasásától is rákatantam.Este kényeztetem is egy kicsit az asszonykámat, aki nem meri bevallani hogy imádja , de mikor sex közben közelítek a nyelvemmel, már azt se tudja hogy kínálja,fel a guszta popsiját!Imádom!
Ezt a fajta izgatást naggggyon élvezem...szerencsére nejem elég gyakran csinálja...de ennél tovább ne akarjon menni:-)
Én imádom! :)
Én inkább a puncit nyalnám. Az jobb!
Nem lehet, hogy valami erőset kajáltál előtte?:))
barni, nem látom a képeid, mi van

Tudjátok a sexben nincs semmi mocskos dolog kivéve ha jól csinálják:)
sziasztok!
engem az érdekelne hogy hogyan lehet a legegyszerübben és gyorsan a végbelet kimosni hogy az anális szex ne legyen trutyis.
van erre valami megoldás?
by
engem az érdekelne hogy hogyan lehet a legegyszerübben és gyorsan a végbelet kimosni hogy az anális szex ne legyen trutyis.
van erre valami megoldás?
by
Hi! Azt hiszem dicsekednem kell. Szeretem nyalni a barátnőm popsiját, ő meg szereti ha játszok vele :) De ma teljesen hihetetlen dolgo történt! Miután kinylatam, megujjaztam, megdugtam a popsiját elszenderettem egy kicsit... :D
De mire ébredek? A barátnőm nyelve vígan tekereg az ánuszomon (meg időnként a zacsin/rudin)..!!! Soha rosszab ébresztést!! :D
De mire ébredek? A barátnőm nyelve vígan tekereg az ánuszomon (meg időnként a zacsin/rudin)..!!! Soha rosszab ébresztést!! :D
Én is szeretem nyalni a feleségem popsiát.Ő is nagyon élvezi,és ha olyan a hangulata, mée azt is engedi(és élvezi),hogy beledugjam.Átlagba inkább a vibrit szereti a popsiba,mert az nem olyan vastag.Szerintem nagyon király!
Ez meg hogy kerül ide??? Van ilyen(tanga) "nevű" rovat, ha nem tévedek több is.
Egyébként a "szia" tangamárkáról még nem hallottam:))))
Egyébként a "szia" tangamárkáról még nem hallottam:))))
Az volt a gond, hogy kb. fél évvel ezelött teleszórta az összes topicot ezzel a análerotikus hidromasszázsos dologgal és ez egy "kicsit" kiboritotta a rendszeresen forumozó társaságot.