Te mint pasi:-)
Jól néznél ki!!!
Mondjuk szívesen kinyalnám a popódat...tökre teszik!!!
Amúgy az íze is finom egy tiszta popsinak!! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 15:51
Jól néznél ki!!!
Mondjuk szívesen kinyalnám a popódat...tökre teszik!!!
Amúgy az íze is finom egy tiszta popsinak!! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Hat ilyen nevvel nagyon melegnek kellene lennem ha fiu lennek:-PA lanyokera ertettem en is. Tobbek kozott a parom is azt allitotta hogy edekes izu, ami total meglepett, igy kivancsi voltam mas is igy van e ezzel. De ezek szerint igen. Merthat a punci kisebb nagyobb kulonbsegekkel altalaban sos. :-)Forditva meg nem probaltam..Igy nem tudhatom tapasztalatbol:-D
Hat ilyen nevvel nagyon melegnek kellene lennem ha fiu lennek:-PA lanyokera ertettem en is. Tobbek kozott a parom is azt allitotta hogy edekes izu, ami total meglepett, igy kivancsi voltam mas is igy van e ezzel. De ezek szerint igen. Merthat a punci kisebb nagyobb kulonbsegekkel altalaban sos. :-)Forditva meg nem probaltam..Igy nem tudhatom tapasztalatbol:-D
(Ez egy válasz Jamesson üzenetére (2006. 08. 16. szerda 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 14:55

Te gondolom lány vagy! Én a lányokéra értettem! Elfogult vagyok! :))
Te gondolom lány vagy! Én a lányokéra értettem! Elfogult vagyok! :))
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 13:37

Erre voltam kivancsi, mert masoktol is hallottam hogy edesked izu, es tudni akartam igaz e. Megkaptam a valaszt.
Erre voltam kivancsi, mert masoktol is hallottam hogy edesked izu, es tudni akartam igaz e. Megkaptam a valaszt.
(Ez egy válasz Jamesson üzenetére (2006. 08. 16. szerda 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 08:10

A punci sós a popó édeskés izű. Na szigorúan csak msdás után! :)

Én jobban szeretem nyalni a popót, mint a punit. Most készülünk venni beöntő szettet meg análvibrit, hogy jobban tudjuk játszadozni.
Szóval a popsiban nem az íze a meghatározóan jó, hanem tudat, hogy utt pucsít és belenyalsz abba a kis lyukacskába.
Szóval a popsiban nem az íze a meghatározóan jó, hanem tudat, hogy utt pucsít és belenyalsz abba a kis lyukacskába.
Én jobban szeretem nyalni a popót, mint a punit. Most készülünk venni beöntő szettet meg análvibrit, hogy jobban tudjuk játszadozni.
Szerintem roppant jó dolog a popsinyalás mindkét félről
valahogy más mint a punci ,és izgató is nálunk legalábbis már bevett szokás mindkét oldalról Neki is,nekem is jó
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 23:50

Egy kerdes, igaz az hogy a poponak is van valamilyen ize?Egyaltalan miert olyan jo nyalni, mar aki megteszi.Mert ugyebar a puncinak jellegzetes ize van, azert nyaljak.
ezt most mér nekem mondod? kisangyalka kérdezte.
(Ez egy válasz Jamesson üzenetére (2006. 08. 16. szerda 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 08:10

(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 08. 15. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
hat minden esetre kurva divatos a papa gyapju zoknia
(Ez egy válasz karesz üzenetére (2006. 07. 24. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 24. hétfő 11:28

Mikor próbáltad ki vagy csak reklámozód az oldalt, vagy te forgalmazod a szerkezetett.
Egy kerdes, igaz az hogy a poponak is van valamilyen ize?Egyaltalan miert olyan jo nyalni, mar aki megteszi.Mert ugyebar a puncinak jellegzetes ize van, azert nyaljak.

Ez mondjuk elég bizar :)
Mikor próbáltad ki vagy csak reklámozód az oldalt, vagy te forgalmazod a szerkezetett.
Hátha xxAnikónak ilyen popója lenne én is csak ezt nyalnám.
már egyxkétszer beszéltél róla. valami élmény beszámolod nics??

csak összejött