a legjobb dolog kinyalni egy ápolt popsit. Visszafele is tökéletes, nem tudom melyiket szeretem jobban. Sajna az asszonyt eddig csak 1-2 alkalommal tudtam rá venni, élvezte, de szégyenlős így abba is maradt. Bennem meg él a vágy , de kurvát sosem nyalnék ki
Feleségemmel próbálkoztuk korábban, de neki nem igazán jött be. De szombaton azt hittem leesek az ágyról. Masszíroztam és kellemesen ellazult, majd pajkosan a fülébe súgtam, hogy még a popsit is kinyalnám. Erre jött a válasza, "Ha szeretnéd..". Mi az, hogy. Szép lassan elkezdtem kényeztetni azt a finom kis rózsát, mire pár perc, halk sóhajok és patakszerűen csorgó puncilé... maradtam a popsinál de mellette csikló izgatás. Dugtam a nyelvemmel a popsit, ujjal izgattam a csiklót, nem maradt el a hatás. Olyan orgazmusa volt, azt hittem infarktust kapot, másodpercekig nem vett levegőt, összegörnyedt, remegett.. majd mint a rák olyan vörössé vált a bőre de a ragyogó szeme mindent elárult. Lemalacozott meg perverznek nevezett, de tegnap este lefekvés előtt szépen kimosta magát, és az ágyban megkérdezte, hogy maradt-e a tegnapi malacságból? Szerintem bejött neki..
Szeretjük. Oda-vissza. Imádom amikor a punciba és popsiba beledörgölöm az arcom meg amennyire csak tudom benne van a nyelvem. Hmm...
Izgat engem is ! Szívesen nyalnék!
kellemes

A leges leg jobb csinálni is és ha jól kinyaljak az embert az is
Nyalni is nyalatni is....kellemes!
Hm alap, kölcsönösen a legjobb
Adni is, kapni is imádom.

Ha 69- ben vagyunk soha nem hagyja ki
imádom a popsim nyalatni a pasimmal, jó nyálasan, és ahogy a nyelve hegyével izgatja . . . . hmmmmmmmmmmmm
en imadom oda vissza
Imádom a párom popsiját nyalni. Az utóbbi időben ő is szokta nekem, hát ezt a stílust szerintem kettesben már nem is lehet fokozni

Ha engedi nyalni a popsiát, utána tudom, hogy kivánja is, hogy megdugjam.
yes
(Ez egy válasz Fannikababa üzenetére (2021. 01. 23. szombat 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Imádom nyalni a hölgyek popsiját. De sajnos nem sok högy szereti, ez a tapasztalatom
egy istenes popsi nyalásnál nincs is jobb..

Orális szex közben, kölcsönösen..
Imádom nyalni a hölgyek popsiját.
Imádom adni és kapni is.