Kérni kell, sok nő is belemegy
Imádom adni, és kspni is!
Imádom adni-kapni.
Puncinyalás közben a nyelvedet utána az újjad hegyét kicsit be-be csússzantod a popsilyukba; folytatod a nyalást - akkorát élvez ettől a Hölgy, érzed az ujjadon mikor rá rá szorit.. Hmmm
Volt nekem is részem ebben, azthittem elájulok akkorát élveztem..

Szerintem izgalmas dolog

Nyalni és nyalatni ix jó mi pasik is szeretjük ha kínyalnak minket csak kevés nő csinálja
Nyitottság,higiénia,a másik teljes elfogadása fontos szerintem.Én eddig egy partnerrel volt,hogy kölcsönösen csináltam és óriásiakat élveztünk a finom,érzéki nyalogatástól,pici harapdálásoktól,óvatos simogatástól.
Nem.
(Ez egy válasz Joe2016 üzenetére (2020. 09. 26. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 10:38

Kinyalod a popsijából a rengeteg spermát? Finom íze lehet a hölgy szűk popsijának! Én is szeretnék hasonlót a párommal, de a sperma beleélvezése a popsijába nekünk a végét jelenti a szexnek.
Ez izgato nagyon, en is szivesen odatartanam a nyelvem, ahogyan a holgy a popsijabol kinyomja a spermat!!!!!!!
(Ez egy válasz Joe2016 üzenetére (2020. 09. 26. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 10:38

Kinyalod a popsijából a rengeteg spermát? Finom íze lehet a hölgy szűk popsijának! Én is szeretnék hasonlót a párommal, de a sperma beleélvezése a popsijába nekünk a végét jelenti a szexnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 13. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 13. vasárnap 22:23
Törölt felhasználó (4293192)

Kipróbálnám én is hogy milyen érzés amikor egy kedves hölgy kinyalja a fenekem.
Kipróbálnám én is hogy milyen érzés amikor egy kedves hölgy kinyalja a fenekem.
Helló imádom.
Partnert keresek ! Üdv T
Megfelelő partner esetén sokminden belefer. Egy igenyes nő másik bejárata, lehet olyan finom illatos mint a puncija.
Hát nem tudom.. látom itt mindenki szereti de nekem valahogy csak az jár a fejemben, hogy ott szarik és az arcom nem oda való. Puncit imádok nyalni de egyel odébb nem jön be és én nekem sem hiányzik, hogy valaki kinyalja a szaros seggem. Ha jól lepippantanak az bőven megfele!

Nagyon szeretem adni és kapni is
Imádom csinálni

Mi pasik ugyan ugy imadjuk ha kinyalbak minket csak a nők ockodnak pedid ott is van erogen zona
Szeretjük adni is kapni is

Nemrég ment bele párom hogy nyelvvel kényeztessem az ánuszát ami nagyon meglepett több évnyi ellenállás után. Remélem később majd sikerül más dolgokba is bevonni ezt a testrészét.