Imádom kinyalni a hölgy partnerem popsiját, akár a nyelvem is bedugom amig bemegy.....
Imádok posit nyalni, férfiét is nőét is. Csak nyalhassak .
Imádom oda vissza
Szeretem.
Imádom!!! Mindkét nemnek.

Dugni nem annyira, de nyalni és ujjazgatni, mmm....
Neked akartam irni, hogy csinalnam
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 04. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 04. péntek 13:33

Törölt felhasználó (1474922)

imádom ha nyelveli egy pasi a popomat

Kifejezetten élvezzük a popsi nyalást, minden felől mindenkinek. A hölgytagunk eleinte csak a popsija nyalását élvezte, de egy ideje már a popsi ujjazását is egyre jobban élvezi. Ha marad ez a tendencia, akkor ebből még anális sex is lehet

Csinalnam.
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 30. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 30. péntek 19:45

Törölt felhasználó (4426082)
VIP

Nálunk ugyan így kezdődött, már kifejezetten kéri, hogy a seggét is kényeztessem. És ugyan olyan izgató mint elsőnek. Élvezem nyalni a kis szűk fodrocskáit, ha esetleg érdekel tudok képet küldeni róla.
Imádom nyalni ix es imadom ha engem nyalnak mi pasim is imadjuk
Én imádok popsit nyalni, főleg úgy, ha szemből vagy háttal a számra ülnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 04. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos még nem találkoztam hölggyel párral, akit ki lehet nyalni popsilyukat. Ha még is írj!
Első alkalommal hevesen nyaltam párom punciját hátulról amikor felkinálkozott a popsija gondoltam kipróbáljuk elkezdtem nyalni fèk perc után elhúzta magát kèrdezte mit csinálok, gondoltam kipróbáljuk kèrdezem nem esett jól? Mondja de csak nagyon meglepődött. Fogta magát ès visszapucsított mondta folytassam mèg szèt is húzta kicsit. Règ èlvezett ekkorát. Azóta nem maradhat ki a popsi nyalás.
Engem érdekelne... Küldhetnél nekem is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 30. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 30. péntek 19:45
Törölt felhasználó (4426082)
VIP

Nálunk ugyan így kezdődött, már kifejezetten kéri, hogy a seggét is kényeztessem. És ugyan olyan izgató mint elsőnek. Élvezem nyalni a kis szűk fodrocskáit, ha esetleg érdekel tudok képet küldeni róla.
Szerencsés a párod!
Nagyon szeretek csiklót,popsit nyalni,de sajnos az utolsó két kapcsolatomban
a popsi nyalás tabu volt.Összerezzentek ha nyelvemmel "odatévedtem",én pedig nem erőltettem. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 04. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szeretek csiklót,popsit nyalni,de sajnos az utolsó két kapcsolatomban
a popsi nyalás tabu volt.Összerezzentek ha nyelvemmel "odatévedtem",én pedig nem erőltettem. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 04. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 10. szombat 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 18:14
Törölt felhasználó (4430322)

Szeretem kinyalni a párom popsiját. Eleinte nem kedvelte aztán egyszer egy heves nyalás közben nem érdekelt hogy ő neki ez annyira nem jön be, megfogtam két kézzel a fenekét kicsit széthúztam neki és amennyire tudtam benyomtam a nyelvem a fenekébe. És meglepetésemre hagyta egy szót nem szólt. Azóta mindig kinyalom a fenekét is.
Csodálatos
Szeretem kinyalni a párom popsiját. Eleinte nem kedvelte aztán egyszer egy heves nyalás közben nem érdekelt hogy ő neki ez annyira nem jön be, megfogtam két kézzel a fenekét kicsit széthúztam neki és amennyire tudtam benyomtam a nyelvem a fenekébe. És meglepetésemre hagyta egy szót nem szólt. Azóta mindig kinyalom a fenekét is.
Imádom ha nyalhatom a popsilyukat