Ja, de ez az anál-orál dolog akkor is meredek, még egy fantáziába is... én szeretek konstans csókokat álmodni... :) előtte-utána egyaránt...
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 19. csütörtök 19:17

Csatlakoznék!
Ráadásul olyan az egész mintha 1 ygerek a kukija verése közben fantáziált volna 1t és most megosztotta velünk!
Azt meg tutira veszem h soha nem szeretkezett még senkivel análisan!
De azért mesének jó volt!
Ráadásul olyan az egész mintha 1 ygerek a kukija verése közben fantáziált volna 1t és most megosztotta velünk!

Azt meg tutira veszem h soha nem szeretkezett még senkivel análisan!

De azért mesének jó volt!

Hát persze...
hu szép gyűjtemény. Nekem a legextrémebb a csajomék lépcsőházában volt ujjal
Jártam egy csajjal, aki a keresztszüleinél lakott, ő akkor 16 éves volt, én meg sokkal fiatalabb mint most. A "kereszték" felnemtek az emeletre,én azt hittem, hogy már alszanak, és időközben.. ..jól belehevültünk. Hanem a keresztanyu leszól; ....-kám ha már nézitek azt a ro**dt ponót legalább halkítsátok le, mert ....-bácsi feébred, és nagyon mérges lesz. Mivel ....-bácsi sokkal idősebb volt mint "keresztanyu" ezért (mint utóbb megtudtam) nem éltek szexuális életet. Ezzel magyarázható, hogy az emelet, és a földszint közt megbújva (merhogy nem kapott érthető választ gondolom szólni akart mégegyszer) keresztanya végig masztizta az egész "akciót" én úgy tettem , mintha nem vettem volna észre. Akkor egy kicsit "necesnek" éreztem, de ha, mostanában történne, lehet hogy ...már másképp gondolnám...

Jó, akkor ne hidd el! Nem véletlen nem írtam neveket. Azért maradt abba a kapcsolat, mert a "néni" (nekem akkor még az volt)rám kattant és féltem tőle.
"Rendicsek"!

és itt is hülye vagy Bogyókám!!!! :DDDDDDD
Ket eset:
Egyik egy csur tetejen,a szena kozott.Korulottunk meg volt kb.5 par. Mind dugott!
A masik a kolesz nevelojenek a szobajaban.Gaz volt, de muszaly volt beverni a dognek.
Egyik egy csur tetejen,a szena kozott.Korulottunk meg volt kb.5 par. Mind dugott!
A masik a kolesz nevelojenek a szobajaban.Gaz volt, de muszaly volt beverni a dognek.
Hát én, vagy nem, vagy de?
120 km-rel, melyik vonalon? A fülke tényleg szuper!!! Csak a kalauz nyított ránk a szakaszkulcsával! :)))
szia!
É szoktam. Szivesen beszállnék Hozzátok 3,nak. Én is szeretek ott nudizni.
É szoktam. Szivesen beszállnék Hozzátok 3,nak. Én is szeretek ott nudizni.
Azért nem kellene általánosítani!!! Vállald fel, Tom!

ajjjajjj, kezdek félni!!!!! holnap a kaposvár-bp-vel megyek föl.... ugye rám nem pályázol???:)))))
A V43 vezérállás elég szük, tényleg hátulról érdemes...és közben SZEMED A PÁLYÁN is lehet! :)
Extrém??? Hm... A hely nem.. csak ahogy elindultunk... hátunk mögött a férjecském haladt kocsival...
szembe meg nem a Kedvesem neje közeledett??
Basszus... de azért ügyesen elkerültük Velük a "nagy találkozást"

Basszus... de azért ügyesen elkerültük Velük a "nagy találkozást"

Végre itt vagy!
Kár,hogy nem mellettem ültél!!

Kár,hogy nem mellettem ültél!!
a bnőmmel autóztunk és elmentünk egy fiatal pár mellett, akik kerékpároztak, ez egy kis forgalmú út volt. félreálltunk, és a bnőm elkezdett szopni, majd elmentünk mellettünk, és bámultak minket. Szerintem ők is félrementek, mert amikor továbbmentünk, nem találkoztunk velük! CSALÁS! Mi miért nem nézhettük őket??
Most már megvolt a 10emeletes tetejei is és éjszaka egy parkban. Haladok

Hú de romantikus,közben meg a medvebocsok nyalogatták a talpatokat,és a kis rétiposzáták csivitelve énekeltek a fületekbe.
Budapest, Clar Ádám tér, az alagút bejárata felett. Szép a panoráma!;))