Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#753   2021. 02. 01. hétfő 16:44
sziku77 sziku77
Szaunában hármasban .( pezsgőfürdő,Göz,stb) smile
#752   2021. 02. 01. hétfő 09:28
X Törölt felhasználó (1519602)
Micsoda nap lehetett
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2021. 01. 31. vasárnap 21:25
Egy alkalommal 10 fiú körbeállt,és orális örömökben részesítettem őket.Egy vendégház Medencéje mellet.Ugyan más nem volt a házban,de észrevettük,hogy kukkolnak minket.
#751   2021. 02. 01. hétfő 08:00
X Törölt felhasználó (4334122)
Egy kilátó mellett az erdőben. Egy élmény medencében sötétedés után. Tóparton, Öltözőben, Autóban egy út mellett smile
#750   2021. 02. 01. hétfő 06:06
szfan szfan
Inkább csak helyszínt írnék:
- vidéki kisváros fürdőjének (régen, azóta lebontották) épületének a tetején külön volt egy nudistra rész
- az akkori barátnőm anyjáéknak a kocsijában , a slussz poén az volt hogy nappal volt, szülei otthon, és a kocsi a garázsban állt smile
- templom oldalában
- arborétumokban
-kocsiban, úgy, hogy az út másik oldalán kicsit arrébb tele volt a buszmegálló ( este volt és a kocsi a legsötétebb sötétítést kapta körbe)

Ezek régen voltak, mostanában nincs ilyen valamiért, talán változom.. nyes Ennyi most ami kb először jutott eszembe.
#749   2021. 01. 31. vasárnap 22:10
Krumplisteszta Krumplisteszta
Hol a csodában voltak az ilyen csajok mikor én fiatalabb voltam?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2021. 01. 31. vasárnap 21:25
Egy alkalommal 10 fiú körbeállt,és orális örömökben részesítettem őket.Egy vendégház Medencéje mellet.Ugyan más nem volt a házban,de észrevettük,hogy kukkolnak minket.
#748   2021. 01. 31. vasárnap 21:25
X Törölt felhasználó (4269692)
#747   2021. 01. 31. vasárnap 21:12
X Törölt felhasználó (4457522)
A Barlang - Furdo barlangos resze... Nalunk ez volt az egyik ToP
Reg volt ...
smile
(Ez egy válasz BaraTom1 üzenetére (2020. 12. 13. vasárnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 13. vasárnap 11:06
Miskolc-Tapolca barlangfürdő, folyóparti szabadstrandon félrehúzódva egy bokros résznél, munkahelyen túlórában az íróasztalon, szálloda erkélyén.
#746   2021. 01. 31. vasárnap 20:49
feherkalman1 feherkalman1
Nekem kettő volt: Az első egy panel ház harmadik emeletén az erkéjén az utolsó menet hátulról reggel 7kor egy átkefélt éjszaka után. a második Győri Tesco parkolójában nappal viharban egy furgon vezetőfölkéjében.
#745   2021. 01. 31. vasárnap 19:28
X Törölt felhasználó (4420802)
jó nagy kamuláda vagy, elmesélhetnéd azt is, amikor apáca voltál, akkor milyen volt a pappal smile
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 11:56
az eskuvonk elott meg ideiglenes lemez templomunk volt a ferjem azt mondta hogy vagy rendes templomba megyunk vagy felejtsem el a templomi eskuvot,ez akkor itt Lengyelbe meg szinte elkepzelhetetlen volt.A mi vezeto papunk hallani se akart rola hogy masik templomba eskudjek,akkor itt ehez irasos beleeggyezesre volt szukseg.a szukseges okmanyok megszerzese erdekeben az oltar mogotti irodaban probaltam a tisztelendo urat meg gyozni mikozben az akkor meg volegenyem az oltar elott terdelt(hogy imadkozot e o tudja)gyozkodes kozben meg fogtam az atya kezet mire o magahoz huzott es mikozben masik kezevel a labamkoze nyult azt mondta kiadom a papirokat de elo felavatlak ,es hirtelen szajjon csokolt majd jol megdugott tele elvezve a punimat.kopogtak igy gyorsan magunkra kaptuk a ruhaink mikozben azt mondta ez csak eloleg volt, masnap menjek "takaritani"a paplakba bele egyeztem es kissebb szunetekkel heti ket harom alkalommal "takaritottam"egesz az elso gyerek szuleteseig.utanna mar nem hivott lehet talalt mast fiatalabbat
#744   2021. 01. 31. vasárnap 16:32
X Törölt felhasználó (4491172)
Ez nagyon érdekes, hogy a Pappal egyből dugtál, míg a férjeddel csak esküvő után!? Amíg udvarolt Te végig mással csináltad, hogy azt higgye, hogy milyen tisztességes vagy? Egyébként nem csak Te csináltad így, volt más is, és el is hitte a srác, hogy még szűz volt a lány! vigyor4
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
az eskuvonk elott meg ideiglenes lemez templomunk volt a ferjem azt mondta hogy vagy rendes templomba megyunk vagy felejtsem el a templomi eskuvot,ez akkor itt Lengyelbe meg szinte elkepzelhetetlen volt.A mi vezeto papunk hallani se akart rola hogy masik templomba eskudjek,akkor itt ehez irasos beleeggyezesre volt szukseg.a szukseges okmanyok megszerzese erdekeben az oltar mogotti irodaban probaltam a tisztelendo urat meg gyozni mikozben az akkor meg volegenyem az oltar elott terdelt(hogy imadkozot e o tudja)gyozkodes kozben meg fogtam az atya kezet mire o magahoz huzott es mikozben masik kezevel a labamkoze nyult azt mondta kiadom a papirokat de elo felavatlak ,es hirtelen szajjon csokolt majd jol megdugott tele elvezve a punimat.kopogtak igy gyorsan magunkra kaptuk a ruhaink mikozben azt mondta ez csak eloleg volt, masnap menjek "takaritani"a paplakba bele egyeztem es kissebb szunetekkel heti ket harom alkalommal "takaritottam"egesz az elso gyerek szuleteseig.utanna mar nem hivott lehet talalt mast fiatalabbat
#743   2021. 01. 31. vasárnap 16:10
X Törölt felhasználó (4337872)
A férjed imádkozott, téged meg a pap megdugott?
#742   2021. 01. 31. vasárnap 16:08
X Törölt felhasználó (4337872)
Leszoptad?
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 12. 13. vasárnap 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 13. vasárnap 04:10
Én szívesen strandolnék veled. smile
#741   2021. 01. 31. vasárnap 11:56
dzivka dzivka
#740   2020. 12. 13. vasárnap 11:06
BaraTom1 BaraTom1
Miskolc-Tapolca barlangfürdő, folyóparti szabadstrandon félrehúzódva egy bokros résznél, munkahelyen túlórában az íróasztalon, szálloda erkélyén.
#739   2020. 12. 13. vasárnap 09:14
Fox Mulderék Fox Mulderék
Sziget futópálya pad, reptér kerítés kocsiban, munkahelyi öltöző, vonat wc, közpark fényes nappal, udvar közepe falun szintén napközben, munkahelyen raktárban-íróasztalon-céges kocsiban, kocsma wc, sátorban haverok előtt stb... vigyor2
#738   2020. 12. 13. vasárnap 04:18
Porthos61 Porthos61
Bocs, a strandolás nem neked akartam...
(Ez egy válasz Freeze11 üzenetére (2020. 06. 28. vasárnap 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 28. vasárnap 01:10
Szerencsére volt pár izgalmas esetem.

Az egyik exemmel a nyaralóban ászöktünk szinte meztelenül (rajtam egy alsónadrág, a lányon harisnyatartó, bugyi melltartó.. szóval jó kis szett) a szemközti szomszéd házába, mert fasza tetőterasza volt és ott akartunk mulatni. fenn egy pezsgőt bontottunk ami egyből a barátnőm puncijába is került, és pezsgő fröcskölés közepette élvezett az üvegen.
Majd ekkor leérkeztek a ház tulajai úgyhogy lopakodhattunk ki csupa nedvesen, és kvázi mesztelenül. nyes
#737   2020. 12. 13. vasárnap 04:17
Porthos61 Porthos61
(Ez egy válasz cumikaszerető üzenetére (2020. 10. 10. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 08:54
Ilyen volt több is,de talán az olyanokat mondanám extrémnek,ahol ez nyílván annak számít,mert mondjuk egy bányatónál egy nudista strandon azért előfordul többször is.
A Budapesten a .........i fürdőben van egy koedukált zuhanyzó itt már többször is elégítettem ki férfiakat,ahogy az egyik heves megyei fürdő gőz szaunájában is.
#736   2020. 12. 13. vasárnap 04:10
Porthos61 Porthos61
(Ez egy válasz Freeze11 üzenetére (2020. 06. 28. vasárnap 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 28. vasárnap 01:10
Szerencsére volt pár izgalmas esetem.

Az egyik exemmel a nyaralóban ászöktünk szinte meztelenül (rajtam egy alsónadrág, a lányon harisnyatartó, bugyi melltartó.. szóval jó kis szett) a szemközti szomszéd házába, mert fasza tetőterasza volt és ott akartunk mulatni. fenn egy pezsgőt bontottunk ami egyből a barátnőm puncijába is került, és pezsgő fröcskölés közepette élvezett az üvegen.
Majd ekkor leérkeztek a ház tulajai úgyhogy lopakodhattunk ki csupa nedvesen, és kvázi mesztelenül. nyes
#735   2020. 12. 12. szombat 23:25
X Törölt felhasználó (4466912)
varosligetben. banya tavon ott 1 nezo is volt... de a legjobb egy ingatlan kozvetito irodaban,.. eletem elso anal szex elmenye... osszetortunk egy asztalt es mind ezt vette a kamera. masnap kirugtak a lanyt a munkahelyerol....
#734   2020. 10. 10. szombat 08:54
cumikaszerető cumikaszerető
Ilyen volt több is,de talán az olyanokat mondanám extrémnek,ahol ez nyílván annak számít,mert mondjuk egy bányatónál egy nudista strandon azért előfordul többször is.
A Budapesten a .........i fürdőben van egy koedukált zuhanyzó itt már többször is elégítettem ki férfiakat,ahogy az egyik heves megyei fürdő gőz szaunájában is.

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: James  Cole James Cole
Nyitás ideje: 2005. 02. 28. hétfő
Üzenetek: 833db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!