Nem, mert őket tényleg érdekelte a film! Ráadásul pont abban a korban voltak, amikor az ember már nagyon nem szereti, ha felügyelnek rá./Kb.12 lehetett mindkettő./ :)
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 27. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 27. kedd 21:51

Ez jó volt! Mármint az öcsikék előre ültetése. Aztán nme árulkodtak otthon?
kb 10 perce iroda wc!qva jó volt!!

Házasságkötő terem, igaz, csak éjjel, de több órán keresztül
határátkelőn párrcel az utlevél kezelés előtt vagy tiz autó állt körülöttünk de ez éjszaka volt
a nyaralónk tetőteraszán
bolhab vagányabbnak gondollak ne vedd személyeskedésnek kérlek
(Ez egy válasz bolhab üzenetére (2006. 08. 08. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
de szürkületben
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 08. 08. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 08. 08. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Én egyszer egy koncert után elkisértem az egyik ismerősöm barátnőjét haza,mert a srác otthagyta a koncerten,.A lány annyira örült neki hogy megálltunk a gátoldalban és.....
Csak az volt a probléma hogy 20 centis hó volt. 2 hétig nyomtam az ágyat utánna. De jó volt.
Csak az volt a probléma hogy 20 centis hó volt. 2 hétig nyomtam az ágyat utánna. De jó volt.
Tbányán Turul madárnál a barlangban volt szopi,épp vége és egy kiránduló csoport jött kb 30-an,előtte hangosan nyögve spricceltem a csaj szájába,kiválóan torkozott
fényképes beszámoló nincs?
Az ágyamban.

Tegnap délután a barátnőm lakásán az Ő kishúgával. Ha gusztustalan ha nem, végre meg volt. Két hónapja kóstolgattuk egymást, a csaj olyan gátlástalan, hogy majdnem szégyenbe hozott. Alig vártam és tegnap megesett. Először, de nem utoljára...

én 13 éves korom óta járok lovardába és hogy mit ne mondjak vannak jó csak aztán úgy 17 éves lehettem amikor a lovarda 3 legszebb csaja odajött hogy dugjam meg őket a zsalmabálák között kishíján lebuktunk de naon jó volt

ezt a sok hazug magyart!!! én meg a pápa elött szopattam meg a pápa hugát4 ja meg a holdon is szopattam már egyszerre kettő csajt
fúbazz! írd már meg sztorinak a pályázatos topichoz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 13:16

Törölt felhasználó (59262)

ezt a sok hazug magyart!!! én meg a pápa elött szopattam meg a pápa hugát4 ja meg a holdon is szopattam már egyszerre kettő csajt
Igen ilyet én is láttam már, meg egyszer télen amikor hazafelé mentem akkor láttam, hogy a télepó meg rudolf a rénszarvas egy villámhárítón dugta holleanyót szendvicsben
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 13:16

Törölt felhasználó (59262)

a suliban a fiu wcben a számba adta
próbálj már meg valami kerek történetet, vagy legalább mondatot leírni!
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Na.. megint megyek.. rem. azóta kirúgták az őrt
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 07. 06. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 06. szerda 13:45

Extrém és friss az élmény: Hajdúnánás: strand.... zárás utáni percek.. csak sajnos a "végkifejletet" a szobában kellett eszközölni, mivel a biztonsági őr illedelmesen megkért minket h. fáradjunk ki a vízből.. ami persze nem ment egyik percről a másikra.. innen üzenem Neki: