Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#233   2007. 12. 08. szombat 15:37
rosso5 rosso5
Tiszakécskén a Tisza parti fák alatt, éjjel.Jobbra, balra gyalogút és még egy kocsi is ránk villantott.

Az Adriai tengerparton este. 10 méterre a haveroméktól szinkronban.
#232   2007. 12. 07. péntek 15:41
friki friki
Szlovén élményfürdöben világos nappal nagy medencében,jobbra balra emberek,kevés mozgás de nagy élvezet volt.
#231   2007. 12. 06. csütörtök 17:31
andrew87 andrew87
Sziasztok!
nekünk is volt pár élményünk. az egyiket leírom aztán majd még lezet többet is smile
Barátnőm nagyszülei külföldön élnek, nem részletezem. 80 km út határig. Este sötétben hazaúton. (előtte mindig hülyének nézett ha kocsiszexet akartam) most meg elkezdte verni menet közben.
Határon póló rá a farkamra mintha nem lenne semmi különös. paráztunk is. gyakran járunk át párszor már a csomagtatót is megnézték. izgultunk is h most ne. kiszálltam volna gatya leesik róla és áll a farkam. de megúsztuk hazafele egy bekötőúton megálltunk a fák között. és a hátsó ülésen kétszer megvolt. közben jött pár kocsi lassítottak amikor észrevettek aztán sietve továbbhajtottak smile vajon miért?!
de nagyon jó volt.
#230   2007. 12. 04. kedd 12:31
MFalcon MFalcon
Érdekes, hogy a győri élményben milyen sok embernek jön meg a kedve... smile Én is voltam már a csillagosban, meg a szabadban is smile
(Ez egy válasz Fpityesz üzenetére (2007. 12. 01. szombat 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 00:34
1,Debrecen mellett egy kilátó tetején együtt voltunk a bnőmmel, épp hogy befejeztük kirándulók jöttek fel!Alig maradt időnk felöltözni smile
2,A hortobágyi kemping melegvizes medencéjében éjjel!Rajtunk kívül még 2 pár foglalokozott egymással!
3,A győri thermálfürdő szabadtéri részén télen este,na ez igazi élmény volt! stb.... finom
#229   2007. 12. 04. kedd 11:53
netsurfer netsurfer VIP
Örülök, hogy kíváncsi vagy! Volt folytatása is...
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 11. 30. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 19:31
Nos azért olvasom mert kiváncsi vagyok!
#228   2007. 12. 01. szombat 05:58
pet8889 pet8889
Adria partján 19. házassági évfordulónkon smile sötét volt, minden tuti, még direkt bele is lőttem a tengerbe smile (mér, naptejnek egész jó smile
visszafelé indulva vettük észre, hogy kb 10 méterre az egyik bokor tövében pár fiatal susmorog... remélem kedvet adtunk nekik egy jó gruppenhez smile
#227   2007. 12. 01. szombat 00:34
Fpityesz Fpityesz
1,Debrecen mellett egy kilátó tetején együtt voltunk a bnőmmel, épp hogy befejeztük kirándulók jöttek fel!Alig maradt időnk felöltözni smile
2,A hortobágyi kemping melegvizes medencéjében éjjel!Rajtunk kívül még 2 pár foglalokozott egymással!
3,A győri thermálfürdő szabadtéri részén télen este,na ez igazi élmény volt! stb.... finom
#226   2007. 11. 30. péntek 22:47
szocsy szocsy
Kicsit bővebben is leírhatnád az esetet. Az ilyen egy-két szavas hozzászólások mire jók?
(Ez egy válasz kerekpopó üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 20:47
Az erdőben egy fának támasztva! circling
#225   2007. 11. 30. péntek 20:47
kerekpopó kerekpopó
Az erdőben egy fának támasztva! circling
#224   2007. 11. 30. péntek 19:31
zorn zorn
Nos azért olvasom mert kiváncsi vagyok!
(Ez egy válasz netsurfer üzenetére (2007. 09. 18. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 15:28
Mármint nem a te esetednél meredekebbek a történetek, hanem az én te esetedhez hasonló szituációmnál. Az első ilyen szitu az első komolyabb barátnőmmel volt. Balatonnál nyaraltunk, és a nyaralóban napközben mindíg volt valaki. Persze mi be voltunk indulva rendesen. A lány csak úgy tocsogott az izgalomtól, nekem állt a farkam rendesen. Kerestünk egy eldugott helyet a parton a nádas mellett. Egy fának dőlve megtörtént a dolog. Épp, hogy ruháinkat megigazítottuk, mire egy csapat turista (gyerekek is) kóborolt el előttünk. Még 1 percen sem múlott, hogy nagyon kínosan érezzük magunkat. Így sem tudtunk nagyon a szemükbe nézni.. Később viszont egy kihalt vonaton, napközben (ráadásul nem is kupéban) megkockáztattuk. Szerencsére nem jött a kalauz... Másik barátnőmmel pedig otthon a szobámban estünk egymásnak úgy, hogy nem volt zárható az ajtóm. Édesapám az ajtóm előtt dolgozott, Édesanyám pedig kiszámíthatatlanul meg szokott jelenni valamivel. Erősem vert a szívem, és próbáltunk halkan maradni.. Sikerült. Ha ilyenekre kíváncsiak vagytok, későbbi feleségemmel is akadtak érdekes esetek.
#223   2007. 11. 27. kedd 15:16
peterfymi peterfymi
Én egyszer kiváncsiságból az akkori barátnőmmel bennmaradtunk a metróban a végállomáson (Déli). A metró bevitt minket oda, ahol megfordul, és a vezetők átmennek a másik végére. Meglátták, hogy benn vagyunk, és azt mondták, hogy ráb@szarintottunk, mert ez most 12 percig itt fog állni. Igazuk volt. Nekünk se kellett sok biztatás. Metróban még egyikünk sem csinálta. Nagyon tuti volt. Vigyázzatok, hogy mibe ültök smile ))
#222   2007. 11. 27. kedd 13:50
emyl emyl
Börtönben.
#221   2007. 11. 27. kedd 13:10
szeggabor szeggabor
Pénteken a garázsban álló kocsiban, a szomszéd lánykával, miközben asszony a szobában tv-t néz.

Úgy 2 kete kurvával itthon a konyhaasztalon.

Kolléganővel a munkahelyen, amikor csak lehet.

De a legjobb idén tavasszal, az akkori barátnőm húgával, a közös albérletükben volt. Az igazán extrémre sikeredett, mert hazajött a jogosítványáért...
#220   2007. 11. 09. péntek 12:46
badboy_ badboy_
tegnap este erdö széln,zuhogó esöben!!
#219   2007. 10. 28. vasárnap 02:06
badboy_ badboy_
..ne cikizzedmááááááááááááááááááá eplus2
nem kell szó szerint venni,hogy pontosan hány hónapos is volt..a lényeg a pocak!
és persze az is,hogy nem pottyantott pulyát...
és nem hagyta a hátsó ülésen!
aztán hazafele meg falhoz állítottak volna a "kedves szőröstalpú" határőrök gun violent
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 27. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 10. 27. szombat 19:42
No, és előtte, vagy utána közölte, hogy 8 hónapos??? Vagy szülész-nőgyógyász vagy, aki "szemre" megmondja a pontos terhességi kort???
Ráadásul egy törpe nővel se lehet egy Fiat Ritmóban tisztességeset dugni, nemhogy egy 8 hónapos terhessel...
De szerintem se sajnáld, még jó, hogy nem akasztotta rád a purgyét! nyes
#218   2007. 10. 27. szombat 19:42
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
No, és előtte, vagy utána közölte, hogy 8 hónapos??? Vagy szülész-nőgyógyász vagy, aki "szemre" megmondja a pontos terhességi kort???
Ráadásul egy törpe nővel se lehet egy Fiat Ritmóban tisztességeset dugni, nemhogy egy 8 hónapos terhessel...
De szerintem se sajnáld, még jó, hogy nem akasztotta rád a purgyét! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18010) VIP
2007. 10. 27. szombat 12:38
Esküszöm megtörtént: 1993 júniusában Romániában autóztam Brassótól Bukarestig. Ez kb 200km. Este 9 körül volt és zuhogott az eső, kb 2-3 fok lehetett. Felvettem egy román stopos nőt (azt sem láttam ffi vagy nő amikor stopolt, tehát NEM direkt szexért vettem fel), és angolul beszélgetni kezdtünk. Aztán 1 óra múlva megálltunk dugni egy hatalmasat a Fiat Ritmo anyósülésén egy parkolóban. A dologban az volt az extrém hogy mire lekerült róla a nagykabát és a pulcsi, akkorra vettem észre hogy >8 hónapos terhes volt a csaj. Ettől függetlenül akkorát dugtunk hogy lerúgta a rádiómról a hangológombot. Isteni volt smile Sajna nem találkoztunk többet.
#217   2007. 10. 27. szombat 19:17
badboy_ badboy_
sajnaaa?,,.....8 hónapos terhesen ismeretlen férfival dug?..
ez szerencse barátom!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18010) VIP
2007. 10. 27. szombat 12:38
Esküszöm megtörtént: 1993 júniusában Romániában autóztam Brassótól Bukarestig. Ez kb 200km. Este 9 körül volt és zuhogott az eső, kb 2-3 fok lehetett. Felvettem egy román stopos nőt (azt sem láttam ffi vagy nő amikor stopolt, tehát NEM direkt szexért vettem fel), és angolul beszélgetni kezdtünk. Aztán 1 óra múlva megálltunk dugni egy hatalmasat a Fiat Ritmo anyósülésén egy parkolóban. A dologban az volt az extrém hogy mire lekerült róla a nagykabát és a pulcsi, akkorra vettem észre hogy >8 hónapos terhes volt a csaj. Ettől függetlenül akkorát dugtunk hogy lerúgta a rádiómról a hangológombot. Isteni volt smile Sajna nem találkoztunk többet.
#216   2007. 10. 27. szombat 12:38
X Törölt felhasználó (18010) VIP
#215   2007. 10. 27. szombat 12:37
badboy_ badboy_
akkor ezek szerint a mozis sztorim extrém volt!
volt még pár ilyen rövid pályafutásom alatt..
majd jelentkezem ha magamhoz tértem a tegnapi buli után.
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:10
Az érdekes az amikor olyan helyen szeretkezel ahol nem szokás.Az extrém pedig az ahol bármikor rád nyithatnak.Kettös élvezet/már akinek/tök jó.
#214   2007. 10. 27. szombat 12:18
badboy_ badboy_
jééé smile )hasonló velem is történt!nagyon régen mikor a falusi földeken mentem-mendegéltem..
anyám hamubasült pogija a tarisznyámban,kulacs az oldalamon.elfáradtam,megpihentem egy rogyadozó kis palytában!a szénában elszunnyadtam.
aztán arra ébredtem,hogy nyalják a nyakam-fülem lábam..azt hittem három fejkendös,lavórcipelös parasztleány...de nem ...csak a boci a csacsi és az ökröcske..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:09
Elég extrém volt a helyzet! crazya A szex csak petting jellegű volt! crazya Mentem a Fekete-tengerhez! Út: 4 nap Zsigulival, nem autópályán. Sok cuccal! Alukázni is kell, főleg annak aki a 10-km-es szerpentinnél saját értelmezése szerint 110-zel ment. Valahol a mai szerb határnál, arra ébredtem, hogy valaki nyalogatja a talpam. Olyan érzéki volt! finom
Koffein nélkül lassan ébredtem. Egy kutyus nyalogatta a talpam! rolleyes Jaj-juj! eplus2

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: James  Cole James Cole
Nyitás ideje: 2005. 02. 28. hétfő
Üzenetek: 833db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!