Tiszakécskén a Tisza parti fák alatt, éjjel.Jobbra, balra gyalogút és még egy kocsi is ránk villantott.
Az Adriai tengerparton este. 10 méterre a haveroméktól szinkronban.
Az Adriai tengerparton este. 10 méterre a haveroméktól szinkronban.
Szlovén élményfürdöben világos nappal nagy medencében,jobbra balra emberek,kevés mozgás de nagy élvezet volt.
Sziasztok!
nekünk is volt pár élményünk. az egyiket leírom aztán majd még lezet többet is
Barátnőm nagyszülei külföldön élnek, nem részletezem. 80 km út határig. Este sötétben hazaúton. (előtte mindig hülyének nézett ha kocsiszexet akartam) most meg elkezdte verni menet közben.
Határon póló rá a farkamra mintha nem lenne semmi különös. paráztunk is. gyakran járunk át párszor már a csomagtatót is megnézték. izgultunk is h most ne. kiszálltam volna gatya leesik róla és áll a farkam. de megúsztuk hazafele egy bekötőúton megálltunk a fák között. és a hátsó ülésen kétszer megvolt. közben jött pár kocsi lassítottak amikor észrevettek aztán sietve továbbhajtottak
vajon miért?!
de nagyon jó volt.
nekünk is volt pár élményünk. az egyiket leírom aztán majd még lezet többet is

Barátnőm nagyszülei külföldön élnek, nem részletezem. 80 km út határig. Este sötétben hazaúton. (előtte mindig hülyének nézett ha kocsiszexet akartam) most meg elkezdte verni menet közben.
Határon póló rá a farkamra mintha nem lenne semmi különös. paráztunk is. gyakran járunk át párszor már a csomagtatót is megnézték. izgultunk is h most ne. kiszálltam volna gatya leesik róla és áll a farkam. de megúsztuk hazafele egy bekötőúton megálltunk a fák között. és a hátsó ülésen kétszer megvolt. közben jött pár kocsi lassítottak amikor észrevettek aztán sietve továbbhajtottak

de nagyon jó volt.
Érdekes, hogy a győri élményben milyen sok embernek jön meg a kedve...
Én is voltam már a csillagosban, meg a szabadban is
(Ez egy válasz Fpityesz üzenetére (2007. 12. 01. szombat 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 00:34

1,Debrecen mellett egy kilátó tetején együtt voltunk a bnőmmel, épp hogy befejeztük kirándulók jöttek fel!Alig maradt időnk felöltözni
2,A hortobágyi kemping melegvizes medencéjében éjjel!Rajtunk kívül még 2 pár foglalokozott egymással!
3,A győri thermálfürdő szabadtéri részén télen este,na ez igazi élmény volt! stb....

2,A hortobágyi kemping melegvizes medencéjében éjjel!Rajtunk kívül még 2 pár foglalokozott egymással!
3,A győri thermálfürdő szabadtéri részén télen este,na ez igazi élmény volt! stb....

Örülök, hogy kíváncsi vagy! Volt folytatása is...
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 11. 30. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Adria partján 19. házassági évfordulónkon
sötét volt, minden tuti, még direkt bele is lőttem a tengerbe
(mér, naptejnek egész jó
visszafelé indulva vettük észre, hogy kb 10 méterre az egyik bokor tövében pár fiatal susmorog... remélem kedvet adtunk nekik egy jó gruppenhez

visszafelé indulva vettük észre, hogy kb 10 méterre az egyik bokor tövében pár fiatal susmorog... remélem kedvet adtunk nekik egy jó gruppenhez

1,Debrecen mellett egy kilátó tetején együtt voltunk a bnőmmel, épp hogy befejeztük kirándulók jöttek fel!Alig maradt időnk felöltözni

Kicsit bővebben is leírhatnád az esetet. Az ilyen egy-két szavas hozzászólások mire jók?
(Ez egy válasz kerekpopó üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Az erdőben egy fának támasztva!

Nos azért olvasom mert kiváncsi vagyok!
(Ez egy válasz netsurfer üzenetére (2007. 09. 18. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 15:28

Mármint nem a te esetednél meredekebbek a történetek, hanem az én te esetedhez hasonló szituációmnál. Az első ilyen szitu az első komolyabb barátnőmmel volt. Balatonnál nyaraltunk, és a nyaralóban napközben mindíg volt valaki. Persze mi be voltunk indulva rendesen. A lány csak úgy tocsogott az izgalomtól, nekem állt a farkam rendesen. Kerestünk egy eldugott helyet a parton a nádas mellett. Egy fának dőlve megtörtént a dolog. Épp, hogy ruháinkat megigazítottuk, mire egy csapat turista (gyerekek is) kóborolt el előttünk. Még 1 percen sem múlott, hogy nagyon kínosan érezzük magunkat. Így sem tudtunk nagyon a szemükbe nézni.. Később viszont egy kihalt vonaton, napközben (ráadásul nem is kupéban) megkockáztattuk. Szerencsére nem jött a kalauz... Másik barátnőmmel pedig otthon a szobámban estünk egymásnak úgy, hogy nem volt zárható az ajtóm. Édesapám az ajtóm előtt dolgozott, Édesanyám pedig kiszámíthatatlanul meg szokott jelenni valamivel. Erősem vert a szívem, és próbáltunk halkan maradni.. Sikerült. Ha ilyenekre kíváncsiak vagytok, későbbi feleségemmel is akadtak érdekes esetek.
Én egyszer kiváncsiságból az akkori barátnőmmel bennmaradtunk a metróban a végállomáson (Déli). A metró bevitt minket oda, ahol megfordul, és a vezetők átmennek a másik végére. Meglátták, hogy benn vagyunk, és azt mondták, hogy ráb@szarintottunk, mert ez most 12 percig itt fog állni. Igazuk volt. Nekünk se kellett sok biztatás. Metróban még egyikünk sem csinálta. Nagyon tuti volt. Vigyázzatok, hogy mibe ültök
))

Börtönben.
Pénteken a garázsban álló kocsiban, a szomszéd lánykával, miközben asszony a szobában tv-t néz.
Úgy 2 kete kurvával itthon a konyhaasztalon.
Kolléganővel a munkahelyen, amikor csak lehet.
De a legjobb idén tavasszal, az akkori barátnőm húgával, a közös albérletükben volt. Az igazán extrémre sikeredett, mert hazajött a jogosítványáért...
Úgy 2 kete kurvával itthon a konyhaasztalon.
Kolléganővel a munkahelyen, amikor csak lehet.
De a legjobb idén tavasszal, az akkori barátnőm húgával, a közös albérletükben volt. Az igazán extrémre sikeredett, mert hazajött a jogosítványáért...
tegnap este erdö széln,zuhogó esöben!!
..ne cikizzedmááááááááááááááááááá
nem kell szó szerint venni,hogy pontosan hány hónapos is volt..a lényeg a pocak!
és persze az is,hogy nem pottyantott pulyát...
és nem hagyta a hátsó ülésen!
aztán hazafele meg falhoz állítottak volna a "kedves szőröstalpú" határőrök
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 27. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 19:42

nem kell szó szerint venni,hogy pontosan hány hónapos is volt..a lényeg a pocak!
és persze az is,hogy nem pottyantott pulyát...
és nem hagyta a hátsó ülésen!
aztán hazafele meg falhoz állítottak volna a "kedves szőröstalpú" határőrök

No, és előtte, vagy utána közölte, hogy 8 hónapos??? Vagy szülész-nőgyógyász vagy, aki "szemre" megmondja a pontos terhességi kort???
Ráadásul egy törpe nővel se lehet egy Fiat Ritmóban tisztességeset dugni, nemhogy egy 8 hónapos terhessel...
De szerintem se sajnáld, még jó, hogy nem akasztotta rád a purgyét!
Ráadásul egy törpe nővel se lehet egy Fiat Ritmóban tisztességeset dugni, nemhogy egy 8 hónapos terhessel...

No, és előtte, vagy utána közölte, hogy 8 hónapos??? Vagy szülész-nőgyógyász vagy, aki "szemre" megmondja a pontos terhességi kort???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 12:38

Törölt felhasználó (18010)
VIP

Esküszöm megtörtént: 1993 júniusában Romániában autóztam Brassótól Bukarestig. Ez kb 200km. Este 9 körül volt és zuhogott az eső, kb 2-3 fok lehetett. Felvettem egy román stopos nőt (azt sem láttam ffi vagy nő amikor stopolt, tehát NEM direkt szexért vettem fel), és angolul beszélgetni kezdtünk. Aztán 1 óra múlva megálltunk dugni egy hatalmasat a Fiat Ritmo anyósülésén egy parkolóban. A dologban az volt az extrém hogy mire lekerült róla a nagykabát és a pulcsi, akkorra vettem észre hogy >8 hónapos terhes volt a csaj. Ettől függetlenül akkorát dugtunk hogy lerúgta a rádiómról a hangológombot. Isteni volt
Sajna nem találkoztunk többet.

sajnaaa?,,.....8 hónapos terhesen ismeretlen férfival dug?..
ez szerencse barátom!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 12:38
ez szerencse barátom!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18010)
VIP

Esküszöm megtörtént: 1993 júniusában Romániában autóztam Brassótól Bukarestig. Ez kb 200km. Este 9 körül volt és zuhogott az eső, kb 2-3 fok lehetett. Felvettem egy román stopos nőt (azt sem láttam ffi vagy nő amikor stopolt, tehát NEM direkt szexért vettem fel), és angolul beszélgetni kezdtünk. Aztán 1 óra múlva megálltunk dugni egy hatalmasat a Fiat Ritmo anyósülésén egy parkolóban. A dologban az volt az extrém hogy mire lekerült róla a nagykabát és a pulcsi, akkorra vettem észre hogy >8 hónapos terhes volt a csaj. Ettől függetlenül akkorát dugtunk hogy lerúgta a rádiómról a hangológombot. Isteni volt

akkor ezek szerint a mozis sztorim extrém volt!
volt még pár ilyen rövid pályafutásom alatt..
majd jelentkezem ha magamhoz tértem a tegnapi buli után. (Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:10
volt még pár ilyen rövid pályafutásom alatt..
majd jelentkezem ha magamhoz tértem a tegnapi buli után. (Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Az érdekes az amikor olyan helyen szeretkezel ahol nem szokás.Az extrém pedig az ahol bármikor rád nyithatnak.Kettös élvezet/már akinek/tök jó.
jééé
)hasonló velem is történt!nagyon régen mikor a falusi földeken mentem-mendegéltem..
anyám hamubasült pogija a tarisznyámban,kulacs az oldalamon.elfáradtam,megpihentem egy rogyadozó kis palytában!a szénában elszunnyadtam.
aztán arra ébredtem,hogy nyalják a nyakam-fülem lábam..azt hittem három fejkendös,lavórcipelös parasztleány...de nem ...csak a boci a csacsi és az ökröcske.. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:09

anyám hamubasült pogija a tarisznyámban,kulacs az oldalamon.elfáradtam,megpihentem egy rogyadozó kis palytában!a szénában elszunnyadtam.
aztán arra ébredtem,hogy nyalják a nyakam-fülem lábam..azt hittem három fejkendös,lavórcipelös parasztleány...de nem ...csak a boci a csacsi és az ökröcske.. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Elég extrém volt a helyzet!
A szex csak petting jellegű volt!
Mentem a Fekete-tengerhez! Út: 4 nap Zsigulival, nem autópályán. Sok cuccal! Alukázni is kell, főleg annak aki a 10-km-es szerpentinnél saját értelmezése szerint 110-zel ment. Valahol a mai szerb határnál, arra ébredtem, hogy valaki nyalogatja a talpam. Olyan érzéki volt!
Koffein nélkül lassan ébredtem. Egy kutyus nyalogatta a talpam!
Jaj-juj!

Koffein nélkül lassan ébredtem. Egy kutyus nyalogatta a talpam!