Dunaharasztin. universum (volt bányató) strandon, aki ismeri. Én 25 vagyok, barátnőm 16. Igazából ő mászott rám. Én is nagyon beindultam. Félretolta a nadrágomat én is az övét és rácsüccsent. Körülöttünk két méterre meg uszkáltak, mászkáltak a vizban.
Nagyon izgi volt. Csináltuk vagy egy órát, de a végén már feltünö lett szerintem sokaknak, mert feltünöen néztek
mért vagyunk olyan sokáig egymáson.
Aztán odébb úszkáltunk és jót röhögtünk rajta! nagyon jó volt! Ajánlom mindnkinek!!!

szelidi tavon a stégen EFOTT-on Fehérváron a bori várban ujjazás stb.
Ja, kedvesem rángat az ágyakra, piszkál mindenhogy, hátha rávesz valamire.
Erre az egyik eladó miután észrevette az intenzív szexuális "zaklatást" aszongya, nyugodtan ki lehet próbálni. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:28
Erre az egyik eladó miután észrevette az intenzív szexuális "zaklatást" aszongya, nyugodtan ki lehet próbálni. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

aha nem csak extrém de még munkahelyi is
Remélem végigkeféltétek az egész áruházat ,
,tényeleg szuper lehetet és extrém ha csak belegondolok hogy mennyi és milyen bútorok vanak

Kórházban térdmütét után a barátnőm a 2 ágyas szobában a takaró alatt többször is kiverte,pedig volt szobatárs, látogatók.Szintén kórházban/nőgyógyászat/ barátnőm egyedül feküdt a 3 ágyas szobában.A szobához belső fürdöszoba tartozott, és ott a mosdóra félig felültetve szemből megbasztam.igy utólag nem semmi volt!
Szölőhegy, présház előtt az autóm motorháztetjén
tolom a csajomat, a szomszéd meg véginézte.
mi az akció végén vettük észre, hogy valaki kukkol
minket.
tolom a csajomat, a szomszéd meg véginézte.
mi az akció végén vettük észre, hogy valaki kukkol
minket.
Intercityn...
aha nem csak extrém de még munkahelyi is
,tényeleg szuper lehetet és extrém ha csak belegondolok hogy mennyi és milyen bútorok vanak
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:18

A helyszín volt extrém, a szex nem. Néző sem volt. Svéd bútoráruház, a nyitás évében, éjszaka, az ágyosztályon is!
ki ne mond a Kika áruház nevét! mert idegen szexhonlapot nem szabad itten reklámozni!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:18

A helyszín volt extrém, a szex nem. Néző sem volt. Svéd bútoráruház, a nyitás évében, éjszaka, az ágyosztályon is!
Egy parkolóban a párommal csináltuk keményen az autóban, és csak a végén vettük észre, hogy egy fazon teljesen közel jött és élvezkedett a mi játékunkon, a párom nagyon megijedt és azóta sem csináltuk kocsiban többé.
Én a párommal 2 éve Mallorcán a háztetőn
(ti.ott lapos háztetők is vannak).Közben a szomszéd néni épp teregetett a teraszán.Persze este a tengerparton is kipróbáltuk...

extrém? : esküvőn vendégként, a szertartás közben az ölembe ült, én nem mozogtam, ő lehajolt "megkötni a cipőjét" közben pedig pucsítva fickándozott rajtam. hmmm - finom volt...
idei tüzijáték közben, a rakparton hátulról felhúztam a szoknyáját és hátulról dugtam jó keményen - "úgyis mindenki felfelé néz"

idei tüzijáték közben, a rakparton hátulról felhúztam a szoknyáját és hátulról dugtam jó keményen - "úgyis mindenki felfelé néz"
Egy bulgáriai fürdőtelepen történt. Nagy vihar után teljes és órákig tartó árramszünet. Mi már egy jó ideje maceráltuk egymást az asszonnyal a szobában, majd az ablak előtt, majd a teraszon, ezután vittem ki a szálló lépcsőházába. A helyzet attól volt nagyon pikáns, hogy a szállóda szűk lépcsőházában alattunk egy emelettel, a lépcsőkön ülve egy népesebb svéd társaság vedlett a sötétben. Ott a lépcsőházba egy jó nedves szopi után annyira begerejedt a az asszony a helyzetbe, hogy négykézláb a lépcsőre állt és én betettem neki. A svédeknek feltünt valami mert a részeg gajdolásuk elhallkult. Hallgattak, mi meg kurtunk. Igaz nem sokáig mert én hamar robbantam, de az asszony se várta meg mig lelohad a farkam halkan nyüszítve élvezett egy oriásit.
ejh...kolléga
csinos a kockás boxered
megboldogult lánykoromban nekem is voltak mezei kalandjaim...akkor még elég extrémnek számított, de ma már....
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

megboldogult lánykoromban nekem is voltak mezei kalandjaim...akkor még elég extrémnek számított, de ma már....

Még sok évvel ezelőtt amikor még együtt laktunk a szüleimnél elautóztunk a kispesti erdőbe és ott autóba. Mikor a heves vágyak kielégültek körbe kukucskáltunk hol is vagyunk, egy katonai laktanya őrkapu előtt két fegyveres őr "vigyázta" kellemes perceinket

kb. 3hete a balcsiba nyakig érő vízbe 20-25 méterre senki nem volt,hatalmasat élveztünk mindketten.
A plázamoziban kézimunkázott le a csaj jobbról, a barátnője pedig a másik oldalamról átkukkolva szétvihogta a filmet. Én meg visszafojtva nyögtem. A cucc magyrész az előttünk lévő széktámlára ment.(Még jó, hogy nem ült ott senki.)De jutott a baby kezére is, aki zsepi hiányában a szomszédos ülőkébe törölte. Cserébe volt néminemű ujjazás.
Lift,enyhény becsiccsentve a Párommal,amit asszem azóta sem bánt meg egyikünk sem

héven Budakalász felé le szopott az akkori csajom