Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#173   2007. 08. 16. csütörtök 10:21
X Törölt felhasználó (100967)
Most egy par hete a tengerben fenyes nappal. Voltak elegen es szerintem nehanyan gyanitottak, h mi folyik, de nem erdekelt. Amugy nem vmi jo, de ahogy mar mondta vki erdemes kiprobalni. Maskor meg erdoben csinaltuk, de aztan arra jott egy kolyok leskelodni es nem lelkesedtunk az otletert, ezert arrebb mentunk ahol nem zavart senki es szuper volt.
#172   2007. 08. 16. csütörtök 02:40
threeKings threeKings
Fürdőbálon barátnőmmel felmentünk egy napozoteraszra..elkezdtük mikor már a barátnőm félmesztelen volt egyszer csak észre vettük,hogy egy biztonságiőr felvilágit.Gyorsan felöltözött mire feljött az őr.Mire lementünk vége is lett nagyábol a bulinak és szép lassan pár emberkével elindultunk haza.Egy erdőn mentünk át ahol mi szép lassan lemaradtunk..és kikötöttünk egy padnál smile .Kb 300 méterre vártak minket,de mivel sötét volt nem látták,hogy ott vagyunk.Barátnőm szoknyája le bugyi le én elé térdeltem és elkezdtem nyalni és ujjazni mikor észre vettem valaki jön..megálltunk körbe nézek..láttom jön egy hajléktalan..és szép lassan elsétál előttünk..persze folytattam tovább végére érkeztünk a dolognak..barátnőm felállt félmesztelenül még ugy állva nyaltam..felöltözik már van rajta egy tanga én is felállok és észre veszük,hogy kb 2 méterre áll a hajléktalan egy kukánál..fogtuk magunkat és mint ha misem történt volna elindultunk smile érdekes este volt elég sok volt még..szerencsére.. smile
#171   2007. 08. 15. szerda 21:49
venom4 venom4
Volt egy meredek szituáció!Barátnőmmel este a lépcsőházban indultunk egymésnak,nem vonultunk félre,elég későre járt,éppen a farkamat cumizta elég hevesen,mikor nyílott az ajtó(nemvettem észre,hogy jön vki),bejött a szomszéd eléggé ittasan,odébb húzodtunk,majd miután bement a lakásába fojtattuk tovább,írtó jót élveztünk.Egy másik szituáció:mozi után lentt a parkban enyehe félhomály,a padon szexszeltün(bele ült a farkamba),élég jól összevoltunk ragadva,mikor egy egy fazonnnak pont arra kellett sétáltatni a kutyáját.Nem tom látott e vmit,de mi szünet,mikor elég messze ért mi folytattuk,hatalmasat élveztünk.Elég meredek nem?
#170   2007. 08. 15. szerda 21:37
neoman2 neoman2
Balcsiban, amikor viszonlag kevesen voltak, és 20-30 méteren senki sem volt. A víz miatt nem volt túl nedves, szal nem ez volt életünk legjobb szeretkezése, de ki kell próbálni nyes
Aztán aznap éjjel egy horgász-stégen, az már jobb volt nyes
#169   2007. 08. 15. szerda 17:42
bkkr1 bkkr1
könyvtárban az emeleten, bár csak ujjazás volt.De eléggé kellet türtöztetni magunkat, hogy ne adjunk ki hangokat... smile
#168   2007. 08. 15. szerda 15:12
X Törölt felhasználó (41907)
Kb. 15 éve történt, az akkori barátnőmet kísértem haza discobol, és egy parkban egy fa alatt történt, az úttól kb. 5 méterre, de nem vettem észre, hogy jött volna valaki (persze ettől még jöhetett). A gond az volt, hogy ez egy januári éjszakán történt, de belülről fűtött a discoban elfogyasztott pia, és a csaj is "felhevített". Másnap a farmerom mindkét térde tiszta föld, meg sár volt, de ez nem nagyon érdekelt smile )))
#167   2007. 08. 15. szerda 11:49
hegyimenyet hegyimenyet
Egyszer erdőben a feleségemmel, aki akkor még csak a barátnőm volt. Leterítettünk egy pokrócot és fantasztikusat szeretkeztünk. Amikor felöltöztünk, akkor vettük észre, hogy az erdei ösvény 20 méterre lehet. Hogy közben járt-e arra valaki, azt nem tudom. Jó lenne ma is...
#166   2007. 08. 15. szerda 06:33
xxxg xxxg
vizen csónakba isteni ahogy ringatózik a vizen.
vagy nekem még a szauna jött be próbáljátok ki
#165   2007. 08. 15. szerda 00:28
kandurmarci kandurmarci
Persze, hogy nem. A csajé volt a polszki, de ideadta, hogy én vezessek. lehet, hogy éppen ezért. Jut eszembe, egyszer meg Székelyföldön erdei úton egy bogárban éppen cumizott a székely leánka, amikor ott ment el egy fiú a forráshoz vízért. Nagyot nézett, azután továbbb ment. A lány meg folytatta, illetve abba se hagyta.
(Ez egy válasz kutyaborka üzenetére (2007. 08. 14. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 19:18
Csak remélem, hogy egyikőtök sem volt 70 kilónál több, mert a Polskiban a felett már súlyos egészségkárosodással jár az aktus.
#164   2007. 08. 14. kedd 19:18
kutyaborka kutyaborka VIP
Csak remélem, hogy egyikőtök sem volt 70 kilónál több, mert a Polskiban a felett már súlyos egészségkárosodással jár az aktus.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 08. 14. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 19:11
Kis polszkit vezettem, s a csaj leszopott közben. Meg se álltunk. Régen volt. Ha eszembe jut valami más régi kaland, majd megírom.
#163   2007. 08. 14. kedd 19:11
kandurmarci kandurmarci
Kis polszkit vezettem, s a csaj leszopott közben. Meg se álltunk. Régen volt. Ha eszembe jut valami más régi kaland, majd megírom.
#162   2007. 08. 14. kedd 16:33
Krok486 Krok486
A forgalmas parti bicikliút melletti móló augusztusban, kora délután extrémnek számít vajon?
#161   2007. 08. 14. kedd 09:38
johnyboy13 johnyboy13
A legextrémebb hely az fényes nappal a erdoben, vagy a strandonn. Nem érdekelt hogy néz e valaki. A természet megszólított és mink szót fogadtunk. Szép volt, jo volt, csak kár hogy nagyon rég volt.
#160   2007. 03. 30. péntek 00:02
Esweit Esweit
itt a tavasz itt a nyár esweiten hegeszt nagyokat de nagyon nagyokat ám... kreatívnak kell lenni és soha nem lesz unalmas a másik! bár tisztelet a kivételeknek hisz azok még pár hét után is unalmasak de nagyon... ugye-ugye a páwör a jó! a lendület! nem az hogy mindig egy hülye picsa mondja meg hogy mi legyen... az ilyen nők álomvilágban élnek nem kicsit! kis butuskák!
#159   2007. 03. 03. szombat 09:30
oooooooo oooooooo
Nem biztos hogy ott akart dugni,csak a kapcsolódási pontot is kereshette.
#158   2007. 03. 03. szombat 09:29
X Törölt felhasználó (69371)
egyébként elég tisztának számított a hely, én is meglepődtem! de nekem is átfutott az agyamon, hogy ilyen helyen azért mégse! igen lehet másodjára meg nem lesz semmi, ezt akkor benéztem!
#157   2007. 03. 03. szombat 09:23
oooooooo oooooooo
Csak nehogy addigra összejöjjön a parti neki valaki mással.Vagy éppen olyan ciklusban volt hogy dugni minden áron,és a jövő héten ridegen húz el melletted.De lehet hogy a személyes vonzerőd hatott rá,és türelmetlenül várja a következő hétvégét.Habár az én példáim azt mutatják hogy amit elszalasztottam az sosem jött be másodikra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 03. 03. szombat 09:09
tegnap haveri társasággal lementünk egy vonat pályaudvarra szórakozni! billiárdoztunk meg ittak (én nem me ótóval voltam). jött a pultos jó kis bigének egy igencsak jó barátnője! amíg én a dákómat fogtam és a golyóimat céloztam, közben mindig fel-fel néztem és láttam, hogy a csajszika engem les (olyan 2-3 évvel idősebb lehetett mint én). aztán többször is összetalálkozott a tekintetünk. majd ahogy fogytak a golyók és vége lett az aktuális partynak, elindultam a WC felé. csak kezetmosni mentem, mert tiszta csipszes volt a kiskacsóm. :) a WC olyan, hogy egy bejárata van és onnan ágazik ketté (fiú-lány). na a csajszika úgy ment be, hogy az ajtót be sem húzta és izgatóan csúrgatni kezdett én pont akkor végeztem. ott gondolkodtam 1 percig, hogy be kellene menni utána, és egy kicsit megobiztatni. én hülye nem mentem. pedig láttam mmikor visszajött tök szomi feje volt a csajnak. hát ezt elbaszarintottam, de jövő hétvégen szerintem megint ugyanitt leszünk, akkor megnézzük mi lesz!
#156   2007. 03. 03. szombat 09:20
mf2
#155   2007. 03. 03. szombat 09:09
tegnap haveri társasággal lementünk egy vonat pályaudvarra szórakozni! billiárdoztunk meg ittak (én nem me ótóval voltam). jött a pultos jó kis bigének egy igencsak jó barátnője! amíg én a dákómat fogtam és a golyóimat céloztam, közben mindig fel-fel néztem és láttam, hogy a csajszika engem les (olyan 2-3 évvel idősebb lehetett mint én). aztán többször is összetalálkozott a tekintetünk. majd ahogy fogytak a golyók és vége lett az aktuális partynak, elindultam a WC felé. csak kezetmosni mentem, mert tiszta csipszes volt a kiskacsóm. :) a WC olyan, hogy egy bejárata van és onnan ágazik ketté (fiú-lány). na a csajszika úgy ment be, hogy az ajtót be sem húzta és izgatóan csúrgatni kezdett én pont akkor végeztem. ott gondolkodtam 1 percig, hogy be kellene menni utána, és egy kicsit megobiztatni. én hülye nem mentem. pedig láttam mmikor visszajött tök szomi feje volt a csajnak. hát ezt elbaszarintottam, de jövő hétvégen szerintem megint ugyanitt leszünk, akkor megnézzük mi lesz!
#154   2007. 03. 01. csütörtök 11:03
Valaki aki vad Valaki aki vad
Abaligeten kirándultatok, vagy a környéken laktok?

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: James  Cole James Cole
Nyitás ideje: 2005. 02. 28. hétfő
Üzenetek: 833db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!