vizen csónakba isteni ahogy ringatózik a vizen.
vagy nekem még a szauna jött be próbáljátok ki
vagy nekem még a szauna jött be próbáljátok ki
Persze, hogy nem. A csajé volt a polszki, de ideadta, hogy én vezessek. lehet, hogy éppen ezért. Jut eszembe, egyszer meg Székelyföldön erdei úton egy bogárban éppen cumizott a székely leánka, amikor ott ment el egy fiú a forráshoz vízért. Nagyot nézett, azután továbbb ment. A lány meg folytatta, illetve abba se hagyta.
(Ez egy válasz kutyaborka üzenetére (2007. 08. 14. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 19:18
Csak remélem, hogy egyikőtök sem volt 70 kilónál több, mert a Polskiban a felett már súlyos egészségkárosodással jár az aktus.
Csak remélem, hogy egyikőtök sem volt 70 kilónál több, mert a Polskiban a felett már súlyos egészségkárosodással jár az aktus.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 08. 14. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 19:11
Kis polszkit vezettem, s a csaj leszopott közben. Meg se álltunk. Régen volt. Ha eszembe jut valami más régi kaland, majd megírom.
Kis polszkit vezettem, s a csaj leszopott közben. Meg se álltunk. Régen volt. Ha eszembe jut valami más régi kaland, majd megírom.
A forgalmas parti bicikliút melletti móló augusztusban, kora délután extrémnek számít vajon?
A legextrémebb hely az fényes nappal a erdoben, vagy a strandonn. Nem érdekelt hogy néz e valaki. A természet megszólított és mink szót fogadtunk. Szép volt, jo volt, csak kár hogy nagyon rég volt.
itt a tavasz itt a nyár esweiten hegeszt nagyokat de nagyon nagyokat ám... kreatívnak kell lenni és soha nem lesz unalmas a másik! bár tisztelet a kivételeknek hisz azok még pár hét után is unalmasak de nagyon... ugye-ugye a páwör a jó! a lendület! nem az hogy mindig egy hülye picsa mondja meg hogy mi legyen... az ilyen nők álomvilágban élnek nem kicsit! kis butuskák!
Nem biztos hogy ott akart dugni,csak a kapcsolódási pontot is kereshette.
egyébként elég tisztának számított a hely, én is meglepődtem! de nekem is átfutott az agyamon, hogy ilyen helyen azért mégse! igen lehet másodjára meg nem lesz semmi, ezt akkor benéztem!
Csak nehogy addigra összejöjjön a parti neki valaki mással.Vagy éppen olyan ciklusban volt hogy dugni minden áron,és a jövő héten ridegen húz el melletted.De lehet hogy a személyes vonzerőd hatott rá,és türelmetlenül várja a következő hétvégét.Habár az én példáim azt mutatják hogy amit elszalasztottam az sosem jött be másodikra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:09
Törölt felhasználó (69371)
tegnap haveri társasággal lementünk egy vonat pályaudvarra szórakozni! billiárdoztunk meg ittak (én nem me ótóval voltam). jött a pultos jó kis bigének egy igencsak jó barátnője! amíg én a dákómat fogtam és a golyóimat céloztam, közben mindig fel-fel néztem és láttam, hogy a csajszika engem les (olyan 2-3 évvel idősebb lehetett mint én). aztán többször is összetalálkozott a tekintetünk. majd ahogy fogytak a golyók és vége lett az aktuális partynak, elindultam a WC felé. csak kezetmosni mentem, mert tiszta csipszes volt a kiskacsóm. :) a WC olyan, hogy egy bejárata van és onnan ágazik ketté (fiú-lány). na a csajszika úgy ment be, hogy az ajtót be sem húzta és izgatóan csúrgatni kezdett én pont akkor végeztem. ott gondolkodtam 1 percig, hogy be kellene menni utána, és egy kicsit megobiztatni. én hülye nem mentem. pedig láttam mmikor visszajött tök szomi feje volt a csajnak. hát ezt elbaszarintottam, de jövő hétvégen szerintem megint ugyanitt leszünk, akkor megnézzük mi lesz!
tegnap haveri társasággal lementünk egy vonat pályaudvarra szórakozni! billiárdoztunk meg ittak (én nem me ótóval voltam). jött a pultos jó kis bigének egy igencsak jó barátnője! amíg én a dákómat fogtam és a golyóimat céloztam, közben mindig fel-fel néztem és láttam, hogy a csajszika engem les (olyan 2-3 évvel idősebb lehetett mint én). aztán többször is összetalálkozott a tekintetünk. majd ahogy fogytak a golyók és vége lett az aktuális partynak, elindultam a WC felé. csak kezetmosni mentem, mert tiszta csipszes volt a kiskacsóm. :) a WC olyan, hogy egy bejárata van és onnan ágazik ketté (fiú-lány). na a csajszika úgy ment be, hogy az ajtót be sem húzta és izgatóan csúrgatni kezdett én pont akkor végeztem. ott gondolkodtam 1 percig, hogy be kellene menni utána, és egy kicsit megobiztatni. én hülye nem mentem. pedig láttam mmikor visszajött tök szomi feje volt a csajnak. hát ezt elbaszarintottam, de jövő hétvégen szerintem megint ugyanitt leszünk, akkor megnézzük mi lesz!
Abaligeten kirándultatok, vagy a környéken laktok?
jéééé ez a mari18!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 17:05
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
igen és nem szépdolog kicsufolni a másikat szerintem pedig én igyekszem mindent jol csinálni de a barátom megint itt üti a ferjemet mert assziszi hogy más is rámrakhattya a lyukas lepedőt és másnak leveszem a kötött pulcsit is meg a kék csikos mackofelsöt is pedig tudhattya hogy én szégyenlös vagyok és megint a fejemre ütött megint bocsánat ha valakit megbántottam és szép estét meg jo forumozást (józsi ne üssed mááá anyira a fejemet)
Nem ,én egy közepesen iskolázott magas inteligenciával (MAWI 122)rendelkező 38 éves korcsmáros vagyok. Azért hajlandó vagyok még kék köpenyt is felvenni a kedvedért.(amikor én iskolába jártam még kötelező volt)na erről fogsz felismerni!
Kunfehértón a tóban kora délután,5-10 méterrel fürödtek körülöttünk
Úgy fektettem, hogy seggét, combját elérjem, hisz benne volt az alkuban a tapi. Nem is ellenkezett. Meglepő módon szőrnek, borostának nyoma sem volt, ápolt kis ribanc volt a maga módján. Sunáját, lukát csak tenyéréllel érintettem, farpofája feszes volt, paskoltam is egy picit, nem bánta. Combján a kékfoltok valamiért izgatóak voltak, elképzeltem, hogy miket kell megélnie szerencsétlennek. Alsó fertályának gyors fetérképezése után visszatértem a szopatásra való koncentrálásra, ugyanis ekkor már oda kellett figyelni rá, illetve a keze elhesegetésére a farkam közeléből.
Már jó fél órája csinálhatta, kicsit megszántam, mondtam neki, ha ma még végezni akar, csinálja jó erősen és gyorsan, ahogy az elején. Gondoltam majd alaposan szájbalövöm a leányzót. Hiába próbáltam uralkodni magamon, a sóhajokat elnyomni, ő valahogy, talán a farkam lüktetéséből megérezte, hogy kezdek kész lenni és gyors kezezéssel fejezte be, magát távol tartva. Nem bántam, bőven megérte, pláne hogy csak egy ezresemben fájt. Felállt, leporoltam, a seggén még utóljára jó nagyokat csapva :-)
Haverok már vagy 10 perce kiabáltak, hogy kapás van, jókat vihorászva. Megkérdeztem, baj-e, ha nem viszem vissza, mert közben beindult a hal. Ő erre műmosollyal az arcán legyintett, hogy egy kis séta nem árt.
Haverok jól kifaggattak minden egyes apró részletről, gondolom, hogy legyen este mire verni.
Ezen kívűl csak egyszer volt utcán dolgozó lánnyal dolgom, de az már egy másik történet...
Már jó fél órája csinálhatta, kicsit megszántam, mondtam neki, ha ma még végezni akar, csinálja jó erősen és gyorsan, ahogy az elején. Gondoltam majd alaposan szájbalövöm a leányzót. Hiába próbáltam uralkodni magamon, a sóhajokat elnyomni, ő valahogy, talán a farkam lüktetéséből megérezte, hogy kezdek kész lenni és gyors kezezéssel fejezte be, magát távol tartva. Nem bántam, bőven megérte, pláne hogy csak egy ezresemben fájt. Felállt, leporoltam, a seggén még utóljára jó nagyokat csapva :-)
Haverok már vagy 10 perce kiabáltak, hogy kapás van, jókat vihorászva. Megkérdeztem, baj-e, ha nem viszem vissza, mert közben beindult a hal. Ő erre műmosollyal az arcán legyintett, hogy egy kis séta nem árt.
Haverok jól kifaggattak minden egyes apró részletről, gondolom, hogy legyen este mire verni.
Ezen kívűl csak egyszer volt utcán dolgozó lánnyal dolgom, de az már egy másik történet...
a dakónak meg üzenem hogy visza olvasok is csak nem válaszolok mer a párom akimijatt szégyenlös vagyok és nekem is van olyan melem és fenek mint ezeknek a szép jányoknak és szerintem üdv mindeniknek legyen szép estétek jó forumhányást és remélem megbántotam mindeniket :)))
2007. 02. 28. szerda 17:05
igen és nem szépdolog kicsufolni a másikat szerintem pedig én igyekszem mindent jol csinálni de a barátom megint itt üti a ferjemet mert assziszi hogy más is rámrakhattya a lyukas lepedőt és másnak leveszem a kötött pulcsit is meg a kék csikos mackofelsöt is pedig tudhattya hogy én szégyenlös vagyok és megint a fejemre ütött megint bocsánat ha valakit megbántottam és szép estét meg jo forumozást (józsi ne üssed mááá anyira a fejemet)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 17:01
Törölt felhasználó (69371)
toncsika! neked barátod van???
(Jeh mari sztájl)
(Jeh mari sztájl)
toncsika! neked barátod van???
(Jeh mari sztájl) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:59
(Jeh mari sztájl) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ööö nekem az volt a legectrémeb amikor a barátomal otthon az ágyban egyszer nem éjcaka szerelmeskedtünk és délután volt és képzeljétek le is vetkösztem pedig egyépként csak egy lepedöt teriut rám a barátom és azon van egy luk és ugy csináljuk mongyuk akkor is csak a kötött pulcsit vettem le nem teljesen vetkösztem le azért nem vagyok kurva szerintem az olyan nök undoritoak bocs ha valakit megbántottam további szép estét és jo forumozást

James Cole

Cmon900