Most egy par hete a tengerben fenyes nappal. Voltak elegen es szerintem nehanyan gyanitottak, h mi folyik, de nem erdekelt. Amugy nem vmi jo, de ahogy mar mondta vki erdemes kiprobalni. Maskor meg erdoben csinaltuk, de aztan arra jott egy kolyok leskelodni es nem lelkesedtunk az otletert, ezert arrebb mentunk ahol nem zavart senki es szuper volt.
Fürdőbálon barátnőmmel felmentünk egy napozoteraszra..elkezdtük mikor már a barátnőm félmesztelen volt egyszer csak észre vettük,hogy egy biztonságiőr felvilágit.Gyorsan felöltözött mire feljött az őr.Mire lementünk vége is lett nagyábol a bulinak és szép lassan pár emberkével elindultunk haza.Egy erdőn mentünk át ahol mi szép lassan lemaradtunk..és kikötöttünk egy padnál
.Kb 300 méterre vártak minket,de mivel sötét volt nem látták,hogy ott vagyunk.Barátnőm szoknyája le bugyi le én elé térdeltem és elkezdtem nyalni és ujjazni mikor észre vettem valaki jön..megálltunk körbe nézek..láttom jön egy hajléktalan..és szép lassan elsétál előttünk..persze folytattam tovább végére érkeztünk a dolognak..barátnőm felállt félmesztelenül még ugy állva nyaltam..felöltözik már van rajta egy tanga én is felállok és észre veszük,hogy kb 2 méterre áll a hajléktalan egy kukánál..fogtuk magunkat és mint ha misem történt volna elindultunk
érdekes este volt elég sok volt még..szerencsére..

Volt egy meredek szituáció!Barátnőmmel este a lépcsőházban indultunk egymésnak,nem vonultunk félre,elég későre járt,éppen a farkamat cumizta elég hevesen,mikor nyílott az ajtó(nemvettem észre,hogy jön vki),bejött a szomszéd eléggé ittasan,odébb húzodtunk,majd miután bement a lakásába fojtattuk tovább,írtó jót élveztünk.Egy másik szituáció:mozi után lentt a parkban enyehe félhomály,a padon szexszeltün(bele ült a farkamba),élég jól összevoltunk ragadva,mikor egy egy fazonnnak pont arra kellett sétáltatni a kutyáját.Nem tom látott e vmit,de mi szünet,mikor elég messze ért mi folytattuk,hatalmasat élveztünk.Elég meredek nem?
Balcsiban, amikor viszonlag kevesen voltak, és 20-30 méteren senki sem volt. A víz miatt nem volt túl nedves, szal nem ez volt életünk legjobb szeretkezése, de ki kell próbálni
Aztán aznap éjjel egy horgász-stégen, az már jobb volt

Aztán aznap éjjel egy horgász-stégen, az már jobb volt

könyvtárban az emeleten, bár csak ujjazás volt.De eléggé kellet türtöztetni magunkat, hogy ne adjunk ki hangokat...

Kb. 15 éve történt, az akkori barátnőmet kísértem haza discobol, és egy parkban egy fa alatt történt, az úttól kb. 5 méterre, de nem vettem észre, hogy jött volna valaki (persze ettől még jöhetett). A gond az volt, hogy ez egy januári éjszakán történt, de belülről fűtött a discoban elfogyasztott pia, és a csaj is "felhevített". Másnap a farmerom mindkét térde tiszta föld, meg sár volt, de ez nem nagyon érdekelt
)))

Egyszer erdőben a feleségemmel, aki akkor még csak a barátnőm volt. Leterítettünk egy pokrócot és fantasztikusat szeretkeztünk. Amikor felöltöztünk, akkor vettük észre, hogy az erdei ösvény 20 méterre lehet. Hogy közben járt-e arra valaki, azt nem tudom. Jó lenne ma is...
vizen csónakba isteni ahogy ringatózik a vizen.
vagy nekem még a szauna jött be próbáljátok ki
vagy nekem még a szauna jött be próbáljátok ki
Persze, hogy nem. A csajé volt a polszki, de ideadta, hogy én vezessek. lehet, hogy éppen ezért. Jut eszembe, egyszer meg Székelyföldön erdei úton egy bogárban éppen cumizott a székely leánka, amikor ott ment el egy fiú a forráshoz vízért. Nagyot nézett, azután továbbb ment. A lány meg folytatta, illetve abba se hagyta.
(Ez egy válasz kutyaborka üzenetére (2007. 08. 14. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 19:18

Csak remélem, hogy egyikőtök sem volt 70 kilónál több, mert a Polskiban a felett már súlyos egészségkárosodással jár az aktus.
Csak remélem, hogy egyikőtök sem volt 70 kilónál több, mert a Polskiban a felett már súlyos egészségkárosodással jár az aktus.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 08. 14. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 19:11

Kis polszkit vezettem, s a csaj leszopott közben. Meg se álltunk. Régen volt. Ha eszembe jut valami más régi kaland, majd megírom.
Kis polszkit vezettem, s a csaj leszopott közben. Meg se álltunk. Régen volt. Ha eszembe jut valami más régi kaland, majd megírom.
A forgalmas parti bicikliút melletti móló augusztusban, kora délután extrémnek számít vajon?
A legextrémebb hely az fényes nappal a erdoben, vagy a strandonn. Nem érdekelt hogy néz e valaki. A természet megszólított és mink szót fogadtunk. Szép volt, jo volt, csak kár hogy nagyon rég volt.
itt a tavasz itt a nyár esweiten hegeszt nagyokat de nagyon nagyokat ám... kreatívnak kell lenni és soha nem lesz unalmas a másik! bár tisztelet a kivételeknek hisz azok még pár hét után is unalmasak de nagyon... ugye-ugye a páwör a jó! a lendület! nem az hogy mindig egy hülye picsa mondja meg hogy mi legyen... az ilyen nők álomvilágban élnek nem kicsit! kis butuskák!
Nem biztos hogy ott akart dugni,csak a kapcsolódási pontot is kereshette.
egyébként elég tisztának számított a hely, én is meglepődtem! de nekem is átfutott az agyamon, hogy ilyen helyen azért mégse! igen lehet másodjára meg nem lesz semmi, ezt akkor benéztem!
Csak nehogy addigra összejöjjön a parti neki valaki mással.Vagy éppen olyan ciklusban volt hogy dugni minden áron,és a jövő héten ridegen húz el melletted.De lehet hogy a személyes vonzerőd hatott rá,és türelmetlenül várja a következő hétvégét.Habár az én példáim azt mutatják hogy amit elszalasztottam az sosem jött be másodikra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:09
Törölt felhasználó (69371)

tegnap haveri társasággal lementünk egy vonat pályaudvarra szórakozni! billiárdoztunk meg ittak (én nem me ótóval voltam). jött a pultos jó kis bigének egy igencsak jó barátnője! amíg én a dákómat fogtam és a golyóimat céloztam, közben mindig fel-fel néztem és láttam, hogy a csajszika engem les (olyan 2-3 évvel idősebb lehetett mint én). aztán többször is összetalálkozott a tekintetünk. majd ahogy fogytak a golyók és vége lett az aktuális partynak, elindultam a WC felé. csak kezetmosni mentem, mert tiszta csipszes volt a kiskacsóm. :) a WC olyan, hogy egy bejárata van és onnan ágazik ketté (fiú-lány). na a csajszika úgy ment be, hogy az ajtót be sem húzta és izgatóan csúrgatni kezdett én pont akkor végeztem. ott gondolkodtam 1 percig, hogy be kellene menni utána, és egy kicsit megobiztatni. én hülye nem mentem. pedig láttam mmikor visszajött tök szomi feje volt a csajnak. hát ezt elbaszarintottam, de jövő hétvégen szerintem megint ugyanitt leszünk, akkor megnézzük mi lesz!

tegnap haveri társasággal lementünk egy vonat pályaudvarra szórakozni! billiárdoztunk meg ittak (én nem me ótóval voltam). jött a pultos jó kis bigének egy igencsak jó barátnője! amíg én a dákómat fogtam és a golyóimat céloztam, közben mindig fel-fel néztem és láttam, hogy a csajszika engem les (olyan 2-3 évvel idősebb lehetett mint én). aztán többször is összetalálkozott a tekintetünk. majd ahogy fogytak a golyók és vége lett az aktuális partynak, elindultam a WC felé. csak kezetmosni mentem, mert tiszta csipszes volt a kiskacsóm. :) a WC olyan, hogy egy bejárata van és onnan ágazik ketté (fiú-lány). na a csajszika úgy ment be, hogy az ajtót be sem húzta és izgatóan csúrgatni kezdett én pont akkor végeztem. ott gondolkodtam 1 percig, hogy be kellene menni utána, és egy kicsit megobiztatni. én hülye nem mentem. pedig láttam mmikor visszajött tök szomi feje volt a csajnak. hát ezt elbaszarintottam, de jövő hétvégen szerintem megint ugyanitt leszünk, akkor megnézzük mi lesz!
Abaligeten kirándultatok, vagy a környéken laktok?