Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#633   2018. 06. 15. péntek 20:57
X Törölt felhasználó (3715492)
"Az anyósommal már majd 3 éve tart a viszonyunk....Mi még nem találkoztunk nem is tudta hogy a lányát vettem el."
Ez neked egyertelmu?
(Ez egy válasz limzsi üzenetére (2018. 06. 15. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 15. péntek 07:56
.."kicsit féltettem a kocsimat mert homokos úton vitt az út. Messziről láttam nagyon igényes porta. Mi még nem találkoztunk nem is tudta hogy a lányát vettem el. Ez még érdekes lesz. Megérkeztünk, kiszállás után az ..."
Tehát a gyengébbek kedvéért...egy kis értelmezés!
Az adott illető személlyel nem találkozott a "darab szerzője"!, de attól lehet egy fantázia szüleménye az egész, de valóság is.... ha megtörtént akkor egészségére mind hármójuknak
#632   2018. 06. 15. péntek 11:32
X Törölt felhasználó (3493422)
Van külön topic azoknak, akik írói babérokra pályáznak.
#631   2018. 06. 15. péntek 11:27
ösckös ösckös
Szerintem teljesen mindegy,hogy saját történet vagy sem.....elég egy extrém helyzet ,jól leírva ide való ebbe a topikba
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 14. csütörtök 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2018. 06. 14. csütörtök 17:25
Nem tudom te mit akartal irni, de az elso par mondat utan elveszitettem a fonalat, annyire osszefugestelen.
Eloszor azt irod az anyosoddal 3 eve van viszonyod, kesobb azt hogy nem is tudja hogy a lanyat vetted el mert nem is talalkoztatok. De kozben ott volt veled a kocsiban es szexrol meselt mikozben telefonalt is neked, hogy hova menj.
Ez a zur engem mar zavar.
#630   2018. 06. 15. péntek 07:56
limzsi limzsi
.."kicsit féltettem a kocsimat mert homokos úton vitt az út. Messziről láttam nagyon igényes porta. Mi még nem találkoztunk nem is tudta hogy a lányát vettem el. Ez még érdekes lesz. Megérkeztünk, kiszállás után az ..."
Tehát a gyengébbek kedvéért...egy kis értelmezés!
Az adott illető személlyel nem találkozott a "darab szerzője"!, de attól lehet egy fantázia szüleménye az egész, de valóság is.... ha megtörtént akkor egészségére mind hármójuknak
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 14. csütörtök 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2018. 06. 14. csütörtök 17:25
Nem tudom te mit akartal irni, de az elso par mondat utan elveszitettem a fonalat, annyire osszefugestelen.
Eloszor azt irod az anyosoddal 3 eve van viszonyod, kesobb azt hogy nem is tudja hogy a lanyat vetted el mert nem is talalkoztatok. De kozben ott volt veled a kocsiban es szexrol meselt mikozben telefonalt is neked, hogy hova menj.
#629   2018. 06. 14. csütörtök 20:20
alhadnagy alhadnagy
Egy andersen veszett el benned! Nagyon szép meset tudsz irni csak ugy csllog a fantáziad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 14. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3820042)
2018. 06. 14. csütörtök 08:16
Az anyósommal már majd 3 éve tart a viszonyunk.érdekes dolgokat éltem meg vele. Tegnap volt egy különös,élményem Anyós 62 éves Hétvégén megbeszéltük hogy szerdán az az tegnap elmegyünk Kecskemétre egy ismerőséhez. Reggel 8 -ra kész is volt és indultunk. Az úton sokat mesélt az ismerőse életéről. Meglepett, az egész mert a szex volt a téma mindegyikben. Megérkeztünk Kecsóra, telefonált, hogy hova kel menni, mert nem volt biztos hogy mit beszéltek meg. Van egy szuper tanyája és egy lakás a belvárosban. A tanyára kellet menni.
kicsit féltettem a kocsimat mert homokos úton vitt az út. Messziről láttam nagyon igényes porta. Mi még nem találkoztunk nem is tudta hogy a lányát vettem el. Ez még érdekes lesz. Megérkeztünk, kiszállás után az udvart mutatta meg a korosabb hölgy. Majd a ház következett. Kint is bent is medence volt. hangulatos volt az egész, az anyós fogta a kezem mikor mentünk egyik helyről a másikra. leültünk a nappaliba beszélgettünk. Főleg a két hölgy beszélgetett, minden női dolog szóba jött. Úgy beszéltek a pasikról hogy kitágult a szemem. Meg is lepett az anyós viseld dolgai. De csak mosolyogtam. Gondoltam a lánya csak felét tenné meg.
egy kb 6 éves élményt részleteztek. Az történt akkor hogy az ismerős hölgy meglátogatta az anyósomat akkor még élt a férje. ebéd után elmentek fagyizni majd mikor haza értek az volt após poénból mondta hogy ő még folytatná a fagyizást. Barátnő megkérdezte csak nem kinyalnál?
Elmondás szerint mindenki szeme kikerekedett. De megtörtént a dolog. Az anyós is megkapott mindent mindenkii élvezett.. A beszélgetés után mikor ezt kielemezték. Az anyós felvetette ne tegyük meg ezt most is. Csak pilláztam mi is lesz
Az nappaliból átmentünk a belső medencés helyiségbe. engem a 2 hölgy levetkőztetett az anyós 62 a ismerőse 69 éves de mindegyik szex mániás Elkezdtek kényeztetni szóltam hogy a helyzetre való tekintette kicsit pihi mert mindjárt elélvezek
megértették és akkor egymással voltak elfoglalva. Az ismerős lett jobban kezelésbe véve és el is élvezett.de mondta hogy most az anyóst élveztessük el.
Tudtam hogy az anyós egymás után 4-5 orgazmust is képes megélni. A medencés helységben volt egy hatalmas egyedi fekvő alkalmatosság vagy 3x4 méteres fonott gyékénnyel és lepedőkkel ott folytattuk a együtt létet. Az anyós szerintem készült mert a vibri készletet hozta. elő is kerültek. E nagyon izgatta a ismerős hölgyet egyből egyet magába is tett.és úgy simogatott mindegyikőnket. Az anyós beindult nem is állt meg 6 orgazmusig. Irigyelte a idősebb hölgy. És én következtem, nekem is jó lett de mondtam kicsit pihehessek de akarok élvezni a korosabb hölgyel még. Nagyon izgató volt egy 69 éves kopasz punciba lenni. Megtörtént a dolog és elfogyasztottuk a rendelt pizzát. Beszélgettünk a élményről és kiderült a 69 éves hölgy mindig magánál korosabbakkal szexelt. De a helyzet tettszett neki. Ez a csodás élmény a városi házban megismétlődött. teljes villany fényben Az egyik ablakon nem volt elhúzva a függöny. Kilestek!
#628   2018. 06. 14. csütörtök 17:25
X Törölt felhasználó (3715492)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 14. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Az anyósommal már majd 3 éve tart a viszonyunk.érdekes dolgokat éltem meg vele. Tegnap volt egy különös,élményem Anyós 62 éves Hétvégén megbeszéltük hogy szerdán az az tegnap elmegyünk Kecskemétre egy ismerőséhez. Reggel 8 -ra kész is volt és indultunk. Az úton sokat mesélt az ismerőse életéről. Meglepett, az egész mert a szex volt a téma mindegyikben. Megérkeztünk Kecsóra, telefonált, hogy hova kel menni, mert nem volt biztos hogy mit beszéltek meg. Van egy szuper tanyája és egy lakás a belvárosban. A tanyára kellet menni.
kicsit féltettem a kocsimat mert homokos úton vitt az út. Messziről láttam nagyon igényes porta. Mi még nem találkoztunk nem is tudta hogy a lányát vettem el. Ez még érdekes lesz. Megérkeztünk, kiszállás után az udvart mutatta meg a korosabb hölgy. Majd a ház következett. Kint is bent is medence volt. hangulatos volt az egész, az anyós fogta a kezem mikor mentünk egyik helyről a másikra. leültünk a nappaliba beszélgettünk. Főleg a két hölgy beszélgetett, minden női dolog szóba jött. Úgy beszéltek a pasikról hogy kitágult a szemem. Meg is lepett az anyós viseld dolgai. De csak mosolyogtam. Gondoltam a lánya csak felét tenné meg.
egy kb 6 éves élményt részleteztek. Az történt akkor hogy az ismerős hölgy meglátogatta az anyósomat akkor még élt a férje. ebéd után elmentek fagyizni majd mikor haza értek az volt após poénból mondta hogy ő még folytatná a fagyizást. Barátnő megkérdezte csak nem kinyalnál?
Elmondás szerint mindenki szeme kikerekedett. De megtörtént a dolog. Az anyós is megkapott mindent mindenkii élvezett.. A beszélgetés után mikor ezt kielemezték. Az anyós felvetette ne tegyük meg ezt most is. Csak pilláztam mi is lesz
Az nappaliból átmentünk a belső medencés helyiségbe. engem a 2 hölgy levetkőztetett az anyós 62 a ismerőse 69 éves de mindegyik szex mániás Elkezdtek kényeztetni szóltam hogy a helyzetre való tekintette kicsit pihi mert mindjárt elélvezek
megértették és akkor egymással voltak elfoglalva. Az ismerős lett jobban kezelésbe véve és el is élvezett.de mondta hogy most az anyóst élveztessük el.
Tudtam hogy az anyós egymás után 4-5 orgazmust is képes megélni. A medencés helységben volt egy hatalmas egyedi fekvő alkalmatosság vagy 3x4 méteres fonott gyékénnyel és lepedőkkel ott folytattuk a együtt létet. Az anyós szerintem készült mert a vibri készletet hozta. elő is kerültek. E nagyon izgatta a ismerős hölgyet egyből egyet magába is tett.és úgy simogatott mindegyikőnket. Az anyós beindult nem is állt meg 6 orgazmusig. Irigyelte a idősebb hölgy. És én következtem, nekem is jó lett de mondtam kicsit pihehessek de akarok élvezni a korosabb hölgyel még. Nagyon izgató volt egy 69 éves kopasz punciba lenni. Megtörtént a dolog és elfogyasztottuk a rendelt pizzát. Beszélgettünk a élményről és kiderült a 69 éves hölgy mindig magánál korosabbakkal szexelt. De a helyzet tettszett neki. Ez a csodás élmény a városi házban megismétlődött. teljes villany fényben Az egyik ablakon nem volt elhúzva a függöny. Kilestek!
#627   2018. 06. 14. csütörtök 14:33
limzsi limzsi
Az igaz, Kkmét és Kerekegyháza környékén olyan tanyák vannak..Több csillagos luxus! és valószínű nem csak a pizzát viszik a "házhoz" nyes
#626   2018. 06. 14. csütörtök 10:51
csak együtt csak együtt
Szinte látom magam előtt ahogyan a tanyára kiszállítják a pizzát.
#625   2018. 06. 14. csütörtök 08:16
X Törölt felhasználó (3820042)
#624   2018. 06. 09. szombat 19:04
X Törölt felhasználó (69371)
Már csak a neved sem tudtad igényesen beírni regisztráláskor, a megnyilvánulásokról nem is beszélve. Biztos igényes szex lehet.
Főleg, hogy férfiként vagy beregisztrálva és társkeresőzől, és úgy írsz mintha nő lennél: "én néztem ki férjemmel".
Elég komoly személyiségzavarod lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 09. szombat 03:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2947872)
2018. 06. 09. szombat 03:51
Fodrászat öltöző és izgalmas volt mert én néztem ki férjemmel mintha állnék ajtóban kozbeeg szoptak☺️
#623   2018. 06. 09. szombat 03:54
X Törölt felhasználó (2947872)
B nom unokatesoja fizikával tv néztek előttünk mi meg sex paplan alatt titkon
#622   2018. 06. 09. szombat 03:51
X Törölt felhasználó (2947872)
Fodrászat öltöző és izgalmas volt mert én néztem ki férjemmel mintha állnék ajtóban kozbeeg szoptak☺️
#621   2018. 06. 09. szombat 01:53
X Törölt felhasználó (3832992)
Sziasztok!
Próba fülke amin csak függöny volt és kint állt a sor,többször is úgy hogy aludtak mellettünk és még volt pár alkalom
#620   2018. 06. 08. péntek 15:40
X Törölt felhasználó (2704462)
Az extremitást nem is a hely adta, hanem az, hogy az illető nő, akivel szeretkeztem egy ételfüggő, két mázsa fölötti nő volt, elképesztő dimenziókkal. Normál körülmények között ötven méternél nem tudott többet egyszerre megtenni, de az ágyban megszűntek a fizikai korlátai. A szexpartner különleges adottságai miatt volt extrém a szeretkezés.
#619   2017. 03. 07. kedd 08:32
X Törölt felhasználó (972502)
Nekem a szabadban itt ott.Iskola udvar,parkolo,panelhaz taroloja.most ennyi jut eszembe.a mostani parom tobbet tudna meselni ilyenekrol.
#618   2015. 03. 16. hétfő 11:11
fefe41 fefe41
Egy lakótelepen nyáron este 10-kor egy nyitott ablak alatt, egy suzuki motorháztetején a barátnőmet dugtam.
#617   2015. 03. 16. hétfő 10:21
X Törölt felhasználó (884558)
tegnap a barátnőm úgy verte ki a farkamat a paplan alatt, franciágyon fekve, hogy közben a húgával beszélgetett, aki mellette ült. én úgy csináltam, mintha aludnék. remélem, összejött. mondjuk sztem látta a húga, h mi történik, de elég perverz, azt figyeltem meg, szal vszínű csak úgy csinált, mintha nem látta volna.
#616   2015. 03. 06. péntek 22:11
X Törölt felhasználó (862094)
Hétköznap este vonaton Martonvásár és Érd között, Népligetben fának támaszkodva, autóban...
#615   2015. 03. 05. csütörtök 15:31
X Törölt felhasználó (202159)
Elmult nyáron, masodik randi - mivel úriember vagyok, nem az elsőn wink - Váctol nem messze, szép Dunakanyar panoráma, majd egy méterre megálltunk a kocsival a úttol, pesze már késő volt 10-11 körül és arra a medve se jár. smile

De szeretnék picit nem messze a Naszály kilátóba is egy orgiát, de eddig nincs jelentkező! smile
#614   2015. 03. 05. csütörtök 15:21
amatőrterasz amatőrterasz
nekünk volt már a balatonban ,csónakban,egy erdei úton /ahol rajtakaptak /,az utcán kapubejáróban,strand öltözöje,

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: James  Cole James Cole
Nyitás ideje: 2005. 02. 28. hétfő
Üzenetek: 833db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!