Városunk legforgalmasabb parkjában este egy padon ültünk, csókolóztunk, és egyre jobban izgattuk egymást. Amikor benyúltam párom bugyijába, már tocsogott. A pad mögé állt, nadrág, bugyi le, bepucsított, és úgy szexeltünk egy hatalmasat! Voltak mások is parkban, hallottuk, hogy beszélgetnek, de egyáltalán nem zavart minkek. Párom elég hangos szex közben, biztos hallották mi történik

Sziasztok, szerintem eleg extrem, elso randi a Demjeni furdoben, a szabadteri medenceben, telen eleg nagy volt a para, a csaj be volt indulva egy kis sziverositotol, es kerte hogy ott azonnal dugjam meg, megtortent, tobben is kovettek az esemenyeket. Majd a szallason folytattuk tovabb.
Osztrákba a kocsiba mikor versenyen voltunk az exem annyira akarta hogy verseny közbe a kocsiba fényes nappal. Az emberek meg ott sétáltak körülöttünk.
Több is volt. Talán a legemlékezetesebb haverék nyitott garázsában a Lada motorháztetején, miközben szülei a közeli szobában tévéztek.
Azt hittem, többen követték a példátokat.
Az mekkora lett volna! (Ez egy válasz david7777 üzenetére (2019. 08. 04. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 04. vasárnap 20:05
Az mekkora lett volna! (Ez egy válasz david7777 üzenetére (2019. 08. 04. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, szerintem eleg extrem, elso randi a Demjeni furdoben, a szabadteri medenceben, telen eleg nagy volt a para, a csaj be volt indulva egy kis sziverositotol, es kerte hogy ott azonnal dugjam meg, megtortent, tobben is kovettek az esemenyeket. Majd a szallason folytattuk tovabb.
Szintén strand, viszont egy-két középkorú pasit leszámítva, a hölgy lánya és annak pasija is levágták a helyzetet(négyesben mentünk). De mi azért befejeztük. A termálmedence ülőrészén ültem, a hölgy az ölemben és csókolózás közben néha-néha megemelkedett. A végtermék pedig örök útnak indult a medence vizével együtt. A történetet pikánsságát még az adja, hogy egy 36 éves, elhanyagolt feleségről volt szó, a szerencse csak az volt, hogy a lánya falazott neki.
Sajnos nem követte senki a peldankat de biztos több embert is beindított. Szerintem sokan járnak oda akik kimondott ismerkedés céljából töltik ott a kellemes estet.
(Ez egy válasz Leuska üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 18. vasárnap 05:40

Azt hittem, többen követték a példátokat.
Az mekkora lett volna!
Az mekkora lett volna!
Egy 5 csillagos szállodában én és 6-7 másik pasi együtt dugtuk egy gazdag pasas feleségét egész este. Punciba és szájba élveztük többször is. Én négyszer mentem el benne!
Időnként beszállt a pali is és kúrta a neje jó gecis pináját... ez magasan a legextrémebb volt!

A hetekben a konyha asztal teszteltük
a plusz az volt hogy nyitott ablaknál . És volt egy kis fogalom az ablak alatt. Nem is húztuk sokáig.

Sofitelben nekem is pontosan ilyen volt. De ennek kb 12-13 éve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 18. vasárnap 22:50
Törölt felhasználó (808465)

Egy 5 csillagos szállodában én és 6-7 másik pasi együtt dugtuk egy gazdag pasas feleségét egész este. Punciba és szájba élveztük többször is. Én négyszer mentem el benne!
Időnként beszállt a pali is és kúrta a neje jó gecis pináját... ez magasan a legextrémebb volt!

Sofitelben nekem is pontosan ilyen volt. De ennek kb 12-13 éve.
Semmi nagyon vad nem tortent eddig. Voltak elyszinek mint peldaul a Balaton, mikozben korulottunk furdoztek, sator, uszoda oltozo, auto, de gondolom ezeket legtobben ateltek.
A legvadabb es legjobb talan az volt, amikor egy 19 eves sraccal kozosen dugtuk az asszonyt. Mi mar jol tul voltunk 30 on. A fel ejszaka szexxel telt kissebb pihenokkel, amiben iszogattunk meg jatszottunk. Egy ponton a parom hattal lovagolt a sracon en pedig odahajoltam es megnyalogattam kicsit a csiklojat. Mindharman meglepodtunk igy abbamaradt. Kesobb juttunk ra, hogy jo volt es azota is meg akarjuk ismetelni, hosszabban. A srac nagyon jol birta elvezett, hasara, fenekre, szajaba. Punciba nincs nalunk elvezes mert nincs gyogyszeren. Kettesben is hagytam oket jatszadozni, leultem addig jatszani a szamitogepen. Persze fel szemem rajtuk volt, a farkam meg a kezemben. Vegen egy dp vel zartunk en voltam hatul ahogy lovagolt, percek alatt tele is lottem. Mikor a srac kovetkezett leemelkedett rola es azt is a fenekebe csusztatta.
A legvadabb es legjobb talan az volt, amikor egy 19 eves sraccal kozosen dugtuk az asszonyt. Mi mar jol tul voltunk 30 on. A fel ejszaka szexxel telt kissebb pihenokkel, amiben iszogattunk meg jatszottunk. Egy ponton a parom hattal lovagolt a sracon en pedig odahajoltam es megnyalogattam kicsit a csiklojat. Mindharman meglepodtunk igy abbamaradt. Kesobb juttunk ra, hogy jo volt es azota is meg akarjuk ismetelni, hosszabban. A srac nagyon jol birta elvezett, hasara, fenekre, szajaba. Punciba nincs nalunk elvezes mert nincs gyogyszeren. Kettesben is hagytam oket jatszadozni, leultem addig jatszani a szamitogepen. Persze fel szemem rajtuk volt, a farkam meg a kezemben. Vegen egy dp vel zartunk en voltam hatul ahogy lovagolt, percek alatt tele is lottem. Mikor a srac kovetkezett leemelkedett rola es azt is a fenekebe csusztatta.
A ketten egy lyukban című részben mást írtál, nem baj?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 14:15
Törölt felhasználó (3715492)

Semmi nagyon vad nem tortent eddig. Voltak elyszinek mint peldaul a Balaton, mikozben korulottunk furdoztek, sator, uszoda oltozo, auto, de gondolom ezeket legtobben ateltek.
Az eleg valoszinutlen. Szerintem csak felreertetted. Milyen ellentmondast velsz felfedezni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 14:45
Törölt felhasználó (3891302)

A ketten egy lyukban című részben mást írtál, nem baj?
Jogos. Ott valóban mást írtál. Itt azt írod dp-vel zártatok, ott meg azt, hogy egyenlőre csak fantáziáltok erről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 14:49
Törölt felhasználó (3715492)

Az eleg valoszinutlen. Szerintem csak felreertetted. Milyen ellentmondast velsz felfedezni?
Ertem a felreertest. dp=double penetration. Ket farok ket lyukban. Sandwich. En a fenekeben voltam a srac a puncijaban. Amirol fantazialunk az a ket farok egy punciban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 15:40
Törölt felhasználó (4236812)

Jogos. Ott valóban mást írtál. Itt azt írod dp-vel zártatok, ott meg azt, hogy egyenlőre csak fantáziáltok erről.
Valóban félreérthető volt. Hozzáteszem én eddig úgy tudtam, hogy a dp az amikor két farok van egy lyukban. Most kissé össze vagyok zavarodva

Elofordul.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 15:58
Törölt felhasználó (4236812)

Valóban félreérthető volt. Hozzáteszem én eddig úgy tudtam, hogy a dp az amikor két farok van egy lyukban. Most kissé össze vagyok zavarodva

2pasi egy szép nyári este egy focipálya közepén .Abaráti társaságtól megtudtam,hogy mindkettő fel akar szedni,egy jó kis dugásra.mind2pasi bejött nekem,egyiket sem akartam kihagyni a jóból,mindegyiknek igent mondta és a helyszíntés az időpontot megírtam ,10perc különbséggel.Az elsővel még nem történt semmi,mikor megjelent a második is, .Mielőtt egymásnak estek volna én estem nekik .a vége egy hatalmas orgia voltAzóta sem éltem át olyatA popóm ekkor lett felavatva!!Azóta is szeretem a poposexet

Elballagott diákként egy volt tanárnőmmel.Felügyelő volt a nyári gyakorlaton és amikor meglátogattam a barátnőmet volt egy rövid óránk.