Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#733   2020. 06. 28. vasárnap 01:10
Freeze11 Freeze11
Szerencsére volt pár izgalmas esetem.

Az egyik exemmel a nyaralóban ászöktünk szinte meztelenül (rajtam egy alsónadrág, a lányon harisnyatartó, bugyi melltartó.. szóval jó kis szett) a szemközti szomszéd házába, mert fasza tetőterasza volt és ott akartunk mulatni. fenn egy pezsgőt bontottunk ami egyből a barátnőm puncijába is került, és pezsgő fröcskölés közepette élvezett az üvegen.
Majd ekkor leérkeztek a ház tulajai úgyhogy lopakodhattunk ki csupa nedvesen, és kvázi mesztelenül. nyes
#732   2020. 06. 26. péntek 12:55
pepi37 pepi37
A vőlegeny?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 26. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4356272)
2020. 06. 26. péntek 10:11
Még az átkosban hentesként dolgoztam egy hatalmas boltban,és jóban voltam a zöldségessel,aki elmesélte,hogy a nagy pinceraktár mélyén orális örömök érték őt az egyik dolgozó lánnyal.Ezt nagyon irigyeltem tőle,és mivel tele volt bolt szép ,és fiatal eladóval,gyakornokkal,nekem sem tellett nagy erőfeszítésbe hasonló élmény.Elmondtuk egymásnak,és preztizst csináltunk a dologból,húztuk a strigulákat,talán,ma már nem szép dolog,de a hölgytagok maguk is keresték eme titkos viszonyt.Igy tehát,ha lementük áruért némi segédlettel,a zöldségessel összenézve tudtuk a szitut,főleg,ha mosolygott a végén kifele jövet....

Egyszer egy vidéki lagziban,hajnaltájban a nagy kúltúrházban már lecsengőben volt a hangulat,erős félhomály,elalélt vendégsereg,csata utáni tájkép.Erősen spicces állapotban az asztalon szinte már aludva a nagy ,hosszú fehér teritős asztal alatt matatást éreztem a nadrágomon.Nem néztem le,de kiváncsi voltam,kómás állapotomban meggyőztem magamat,végül is most mindegy.Éreztem,ahogy a száj melege boldogságot okoz,felnézve még táncoltak a közelben,az asztal alatt ment az élvezet a végéig.Szégyeltem volna magam,ha felül kitudódik,mi folyik odalent,igy vissza kellett fognom magam,de szinte elájultam az élvezettől.Kiváncsi voltam,ki bújik majd ki az asztal végén titokban,de ezt meghagyom a saját titkomnak.....
#731   2020. 06. 26. péntek 10:11
X Törölt felhasználó (4356272)
Még az átkosban hentesként dolgoztam egy hatalmas boltban,és jóban voltam a zöldségessel,aki elmesélte,hogy a nagy pinceraktár mélyén orális örömök érték őt az egyik dolgozó lánnyal.Ezt nagyon irigyeltem tőle,és mivel tele volt bolt szép ,és fiatal eladóval,gyakornokkal,nekem sem tellett nagy erőfeszítésbe hasonló élmény.Elmondtuk egymásnak,és preztizst csináltunk a dologból,húztuk a strigulákat,talán,ma már nem szép dolog,de a hölgytagok maguk is keresték eme titkos viszonyt.Igy tehát,ha lementük áruért némi segédlettel,a zöldségessel összenézve tudtuk a szitut,főleg,ha mosolygott a végén kifele jövet....

Egyszer egy vidéki lagziban,hajnaltájban a nagy kúltúrházban már lecsengőben volt a hangulat,erős félhomály,elalélt vendégsereg,csata utáni tájkép.Erősen spicces állapotban az asztalon szinte már aludva a nagy ,hosszú fehér teritős asztal alatt matatást éreztem a nadrágomon.Nem néztem le,de kiváncsi voltam,kómás állapotomban meggyőztem magamat,végül is most mindegy.Éreztem,ahogy a száj melege boldogságot okoz,felnézve még táncoltak a közelben,az asztal alatt ment az élvezet a végéig.Szégyeltem volna magam,ha felül kitudódik,mi folyik odalent,igy vissza kellett fognom magam,de szinte elájultam az élvezettől.Kiváncsi voltam,ki bújik majd ki az asztal végén titokban,de ezt meghagyom a saját titkomnak.....
#730   2020. 06. 25. csütörtök 13:22
X Törölt felhasználó (7967)
Tesco próbafülke (dugás), Népliget (szopás), este, szakadó esőben, úgy, hogy a csaj férje/pasija(?) tartotta a fejünk fölé az ernyőt vigyor
#729   2020. 06. 25. csütörtök 00:57
Palesz Palesz
Én biztos nem fotóztam volna de jó lehetett neki nézni. smile
Rég raktatok fel képet. Szívesen néznénk... wink
(Ez egy válasz MaxSex üzenetére (2020. 06. 24. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 24. szerda 15:06
... akkor ott nem nagyon extrém volt, csak utána derült ki .... Debrecen, Nagyerdő Pallagi úttól pár méterre... Alkonyat körül, kocsiban szex illetve csak orál ... Alapos nyalás után, egy kiadós szopás végig, szájba élvezéssel. Utána vettük észre, hogy végig közönségünk volt és fotózott ( automatával, mivel az utolsó fotót már vakuzta a gép, ez volt a lebukásának az oka ... ) Tehát vakuzásra eszméltünk, a nézőnk meg erre meg futásnak eredt. ( ez úton is kérlek ha itt vagy, érdekelne mit fotóztál smile )
Aztán összeszedelődzködtünk és elindultunk tovább utunkra, de a sztori még mindig nem teljes. A 35-ös úton Miskolc felé haladva Debrecen után az első benzinkúton megállva láttuk meg a bal első aljtón, hogy a nézőnk is élvezte .... smile
#728   2020. 06. 24. szerda 15:06
MaxSex MaxSex
... akkor ott nem nagyon extrém volt, csak utána derült ki .... Debrecen, Nagyerdő Pallagi úttól pár méterre... Alkonyat körül, kocsiban szex illetve csak orál ... Alapos nyalás után, egy kiadós szopás végig, szájba élvezéssel. Utána vettük észre, hogy végig közönségünk volt és fotózott ( automatával, mivel az utolsó fotót már vakuzta a gép, ez volt a lebukásának az oka ... ) Tehát vakuzásra eszméltünk, a nézőnk meg erre meg futásnak eredt. ( ez úton is kérlek ha itt vagy, érdekelne mit fotóztál smile )
Aztán összeszedelődzködtünk és elindultunk tovább utunkra, de a sztori még mindig nem teljes. A 35-ös úton Miskolc felé haladva Debrecen után az első benzinkúton megállva láttuk meg a bal első aljtón, hogy a nézőnk is élvezte .... smile
#727   2020. 06. 21. vasárnap 19:46
X Törölt felhasználó (3803452)
Egy repulo hatso mosdojaban egy 10 oras uta feleben.
smile
#726   2020. 06. 21. vasárnap 10:28
SzofiBobi SzofiBobi
Fiatalon a Szilvásvárdi kisvasút végállomásán! Nemrég egy kedves harmadikkal, hármasban, egy szállodában több mint 10 orgazmus egy éjszaka.
#725   2020. 06. 21. vasárnap 03:43
X Törölt felhasználó (4337872)
Akkor volt is ott bolha rendesen!!! ((((
(Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2020. 04. 26. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 26. vasárnap 12:24
Kukoricásban..disznó ólban.Állatkertben. Vonat. worship
#724   2020. 06. 20. szombat 14:03
X Törölt felhasználó (4149102)
Templomkertben, medencében, magaslesben, árvíz idején a homokzsákok takarásában, tűzoltóautóban.
#723   2020. 06. 20. szombat 13:13
X Törölt felhasználó (3112072)
Jupi 77 irása simán igaz lehet.Én szexeltem az osztályfönökömmel és azt hittem mennyire menő vagyok aztán elkerültem egyetemre és ott 4-5 ilxen esetről is hallottam ami fura hogy mindig a német vagy angol tanárnők voltak a szereplői tanár részről
#722   2020. 06. 20. szombat 13:09
X Törölt felhasználó (3112072)
Egy focipálya közepén(kispálya),Vár,várudvar, játszótér,busz.tengerpart,szálloda erkély külföldön,
de a legjobb igaz az csak ujjazás illetve számomra fasz verés egy 80fős tömött buszon utolsóelőtti sorban ültünk de ca körülöttünk lévők biztos hogy látták.
#721   2020. 06. 20. szombat 10:01
todialamodi todialamodi
A pécsi tv torony lépcsőjén!
#720   2020. 06. 20. szombat 09:58
Moongooz Moongooz
Este lilafüreden a vízeses mögött!
#719   2020. 06. 19. péntek 22:41
X Törölt felhasználó (4269692)
Hát ! Ez valójában csak egy álom.Egy tárgyaló teremben egy bíróval.Szerintem ez elég extrem vagy nem?
#718   2020. 06. 18. csütörtök 22:05
X Törölt felhasználó (4333862)
biciklitároló este wink
#717   2020. 04. 26. vasárnap 15:44
Keressetek35 Keressetek35
Nem nem, félre értetted worship csak egy régi ól volt ahol már nem volt semmi ilyen élőlény worship
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2020. 04. 26. vasárnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 26. vasárnap 12:28
Amennyiben a ".disznó ólban" a disznóval volt akkor nem csak extrém perverz is vigyor2 nyes
#716   2020. 04. 26. vasárnap 12:38
X Törölt felhasználó (913294)
Tavaly nyáron egy Siófokoi panzió 6 személyes jakuzziában fürödtünk a párommal. Csak ketten voltunk a medencében ami forrt a beömlö levegőtől, s a párom kivette a farkam a fürdő nadragombol és verni kezdte. A medence mellett az asztaloknál 50+-os párok ültek.. Óriásit élveztem a vízben.. Rögtön ez után hogy vissza tömködtem a faszom a nadrágba, egy idősebb pár kért engedélyt hogy mellénk ülhessenek.. Engedély megadva.. A hölgy mellém ült, s egy pillanat múlva kicsit hozzám hajolva súgta hogy látta hogy elélveztem.. S fel ajállodta hogy délután a szobájukban szívesen vendégül látnának.. Szuper délután volt... crazya
#715   2020. 04. 26. vasárnap 12:28
bali36 bali36
Amennyiben a ".disznó ólban" a disznóval volt akkor nem csak extrém perverz is vigyor2 nyes
#714   2020. 04. 26. vasárnap 12:24
Keressetek35 Keressetek35
Kukoricásban..disznó ólban.Állatkertben. Vonat. worship

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: James  Cole James Cole
Nyitás ideje: 2005. 02. 28. hétfő
Üzenetek: 833db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!