Néhány érdekes helyszín volt már nekem is. Például temető, éjjel... Aztán nudista strand, erdő, autóban, és még pár hely, amire már nem is emlékszem.

Győri Tesco parkolóban dugtunk nappal felhőszakadás közben kocsiban.
kilato, lift, probafulke, vezetes kozben autopalyan szopatas, munkahely, Balaton nappal.
Erkélyen kétszer is. Egyszer a szekszárdi 8-dik emeleti lakás erkélyen este 8 körül szeretkeztünk,egyszer pedig ausztriában a szálloda erkélyén élveztünk hatalmasat.
Otthon laktam még anyámékkal, és este a konyhában a barátnőm éppen szájjal kényeztetett, mikor hallottam, hogy húgom jön kifele, erre gyorsan leszálltam az asztalról, leültem az egyik székre, barátnőm meg beleült az álló farkamba, hogy ne legyen feltünő, hogy nincs rajtam gatya...
Jó kis hely a hotel erkély. Afrikában 2, emelet hotel erkély késő délután, de még világosban a szomszéd erkélytől térelválasztó rács választott el. Ott szeretkeztünk, már elég jól benne voltunk mikor a szomszéd szobából 2 pasi kijött az erkélyre beszélgetni, mig észre nem vettek minket és oda jöttek mellénk kukkolni, így még izgalmasabb lett.. A végén le okézták a páromnak hogy jó volt ...akkort zavarba is jött
(Ez egy válasz szombatiferi üzenetére (2021. 02. 24. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 24. szerda 16:02

Erkélyen kétszer is. Egyszer a szekszárdi 8-dik emeleti lakás erkélyen este 8 körül szeretkeztünk,egyszer pedig ausztriában a szálloda erkélyén élveztünk hatalmasat.
Ezt kifejtenéd?
Érdekesnek ígérkezik.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 02. 17. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezen már sokat gondolkodtam,de most eszembe jutott erről valami.Úgy 20 éves lehettem mikor randiztam egy sráccal,és már aznap összeborultunk.A fiú szüleinek borászata volt ,és megmutatta a borospincét.Arra emlékszem,hogy voltak olyan hatalmas szürke tartályok létrán kellet felmenni a tetejére.Lefele menet a srác megállt a létrán azután szó szerint a feje a lábam közt landolt.Nyár volt lenge szoknyában voltam .Ő kapott is az alkalmon és ott a létrán félre húzta a bugyim az egyik lábamat kérte hogy tartsam ki, majd egy hatalmas nyalakodásban volt részem.Ezt követően a tartályok közt én is orálban részesítettem.És a legvégén a boros pince lejárati lépcsőén magáévá tett.Ezzel még nem volt vége ,mert az éj leple alatt az egyik szőlősorban besétálva ismét megtörtént .Képzeljétek el nyári éjszaka senki sehol, de azért az emberben benne van hogy mi van ha mégis valaki ide jön és meglát.Ha nem is túl extrém, de izgisnek biztosan mondható.
Mármint te voltál a menyasszony és úgy a zenészekkel? A férjed tudott róla vagy nem?
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 02. 17. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ep az utolso ketto spriccelt egyik a szamba masik a punimba mikor keresve hova lettem be nyitott a ferjem,a hogy meglatott idegesen lrndult a keze nyilt a szaja mikozben terdre rogyott.nevetseges szanalmas remito helyzet volt.ott remegett tatogot mi kozben hol feher hol piros hol meg egesz sotet lila volt.gyorsan felkaptuk a ruhakat ( mar amenyire gyorsan lehet a mennyasszonyi ruhat)a zeneszek mentek jatszani en meg remulten oda leptem a ferjemhez simogatva csokolgattam suru bocsanat keres mellett,de o sokaig csak tatogott es meg meg randult a keze de se szolni se mozdulni nem tudott,mig megint teljesen be lilult es elindult az orra vere,minek kovetkezteben fel oldodott a pillanatni sokk bol,egy zsepivel fogva az orrat kimentunk a mosdoba ahol hideg vizet engedett a fejere ,mikozben egy papir zsepivel probalta eltomiteni a verzo orrat,hall istennek rank talallt anyosom aki egy kis vatta meg valami gyogyszer segitsegevel el tudta allitani a verzest,en meg remulten gecis punival csak fogdostam a ferjem kezet nem tudva mit csinaljak,ha magyarazkodom vagy bocsanatert esedezem anyosom ra jon mi tortent,masreszt nem tudtam mit tesz mit mond a ferjem.de ahogy kicsit jobban lett vissza mentunk a terembe ahol leult az olebe huzva ulltetve at olelve igy ulltunk egy jo darabig mig osszeszedtem a batorsagom es megcsokoltam hal istennek vissza csokolt majd elmentunk tancolni
(Ez egy válasz Gregorypekk üzenetére (2021. 02. 26. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 26. péntek 15:29

Mármint te voltál a menyasszony és úgy a zenészekkel? A férjed tudott róla vagy nem?
Kár hogy nem Ismerkedtek egy érett potens pasival!
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2021. 02. 25. csütörtök 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 25. csütörtök 10:57

Jó kis hely a hotel erkély. Afrikában 2, emelet hotel erkély késő délután, de még világosban a szomszéd erkélytől térelválasztó rács választott el. Ott szeretkeztünk, már elég jól benne voltunk mikor a szomszéd szobából 2 pasi kijött az erkélyre beszélgetni, mig észre nem vettek minket és oda jöttek mellénk kukkolni, így még izgalmasabb lett.. A végén le okézták a páromnak hogy jó volt ...akkort zavarba is jött

ep az utolso ketto spriccelt egyik a szamba masik a punimba mikor keresve hova lettem be nyitott a ferjem,a hogy meglatott idegesen lrndult a keze nyilt a szaja mikozben terdre rogyott.nevetseges szanalmas remito helyzet volt.ott remegett tatogot mi kozben hol feher hol piros hol meg egesz sotet lila volt.gyorsan felkaptuk a ruhakat ( mar amenyire gyorsan lehet a mennyasszonyi ruhat)a zeneszek mentek jatszani en meg remulten oda leptem a ferjemhez simogatva csokolgattam suru bocsanat keres mellett,de o sokaig csak tatogott es meg meg randult a keze de se szolni se mozdulni nem tudott,mig megint teljesen be lilult es elindult az orra vere,minek kovetkezteben fel oldodott a pillanatni sokk bol,egy zsepivel fogva az orrat kimentunk a mosdoba ahol hideg vizet engedett a fejere ,mikozben egy papir zsepivel probalta eltomiteni a verzo orrat,hall istennek rank talallt anyosom aki egy kis vatta meg valami gyogyszer segitsegevel el tudta allitani a verzest,en meg remulten gecis punival csak fogdostam a ferjem kezet nem tudva mit csinaljak,ha magyarazkodom vagy bocsanatert esedezem anyosom ra jon mi tortent,masreszt nem tudtam mit tesz mit mond a ferjem.de ahogy kicsit jobban lett vissza mentunk a terembe ahol leult az olebe huzva ulltetve at olelve igy ulltunk egy jo darabig mig osszeszedtem a batorsagom es megcsokoltam hal istennek vissza csokolt majd elmentunk tancolni
M6 os MOL kút parkolóban szopott le a volt csajok úgy hogy közben jöttek mentek mellettünk a kocsik....
Engem párszor az M5-ön szopott menet közben a csajom.....
Régi barátnőmék házába szökdöstem be egy időben éjjel, amíg a szülei aludtak a másik szobába. Én 17 körűl, ő meg 16 volt. Csendben kellett élvezni a dolgot, mert anyja elég rossz alvó volt!
Egy másik durva meg egy régi céges bulin volt balatonon egy nyaralóban. Kiütöttem magam totál és másnap egy olyan kézikamerás felvételt mutattak amin a buli közepén egyik kolleganőm hosszasan lovagolt a farkamon szintén szép állapotban. Semmire nem emlékszem a dologból de láthatóan jól elvoltunk. Csoda, hogy felállt!

Egy másik durva meg egy régi céges bulin volt balatonon egy nyaralóban. Kiütöttem magam totál és másnap egy olyan kézikamerás felvételt mutattak amin a buli közepén egyik kolleganőm hosszasan lovagolt a farkamon szintén szép állapotban. Semmire nem emlékszem a dologból de láthatóan jól elvoltunk. Csoda, hogy felállt!

Autópálya parkoló, próbafülke, welnesz és a legjobb, baráti focimeccs kispályán, teremben

Az utolsó ilyenem , pont tegnap volt , a Budaőrsi Auchan családi próbafülkéjében .
Hát mit ne mondjak , nagyon jól sikerült !
Szerintem , megyünk máskor is !
Hát mit ne mondjak , nagyon jól sikerült !
Szerintem , megyünk máskor is !
Vonaton, Nyíregyháza-Debrecen között.
Kedves dzivka !
Engem érdekelne a folytatás, hogyan dolgozta fel a "férjed". Te hogyan érezted magad az azutáni hetekben. (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 03. 06. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 06. szombat 21:44
Engem érdekelne a folytatás, hogyan dolgozta fel a "férjed". Te hogyan érezted magad az azutáni hetekben. (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 03. 06. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Pfff...
Tesco családi próbafülke
Erdő
Kollegiumi közöségi szoba, lepcsón (utolsó emeleten), tetőn.
Lukács fürdő, Király fürdő
Diskó WC (Gozsdu Udvari)
Városliget, M. Sziget, Csillaghegyi Strand
volt egy pár
Tesco családi próbafülke
Erdő
Kollegiumi közöségi szoba, lepcsón (utolsó emeleten), tetőn.
Lukács fürdő, Király fürdő
Diskó WC (Gozsdu Udvari)
Városliget, M. Sziget, Csillaghegyi Strand
volt egy pár