Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#232   2007. 11. 30. péntek 22:47
szocsy szocsy
Kicsit bővebben is leírhatnád az esetet. Az ilyen egy-két szavas hozzászólások mire jók?
(Ez egy válasz kerekpopó üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 20:47
Az erdőben egy fának támasztva! circling
#231   2007. 11. 30. péntek 20:47
kerekpopó kerekpopó
Az erdőben egy fának támasztva! circling
#230   2007. 11. 30. péntek 19:31
zorn zorn
Nos azért olvasom mert kiváncsi vagyok!
(Ez egy válasz netsurfer üzenetére (2007. 09. 18. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 15:28
Mármint nem a te esetednél meredekebbek a történetek, hanem az én te esetedhez hasonló szituációmnál. Az első ilyen szitu az első komolyabb barátnőmmel volt. Balatonnál nyaraltunk, és a nyaralóban napközben mindíg volt valaki. Persze mi be voltunk indulva rendesen. A lány csak úgy tocsogott az izgalomtól, nekem állt a farkam rendesen. Kerestünk egy eldugott helyet a parton a nádas mellett. Egy fának dőlve megtörtént a dolog. Épp, hogy ruháinkat megigazítottuk, mire egy csapat turista (gyerekek is) kóborolt el előttünk. Még 1 percen sem múlott, hogy nagyon kínosan érezzük magunkat. Így sem tudtunk nagyon a szemükbe nézni.. Később viszont egy kihalt vonaton, napközben (ráadásul nem is kupéban) megkockáztattuk. Szerencsére nem jött a kalauz... Másik barátnőmmel pedig otthon a szobámban estünk egymásnak úgy, hogy nem volt zárható az ajtóm. Édesapám az ajtóm előtt dolgozott, Édesanyám pedig kiszámíthatatlanul meg szokott jelenni valamivel. Erősem vert a szívem, és próbáltunk halkan maradni.. Sikerült. Ha ilyenekre kíváncsiak vagytok, későbbi feleségemmel is akadtak érdekes esetek.
#229   2007. 11. 27. kedd 15:16
peterfymi peterfymi
Én egyszer kiváncsiságból az akkori barátnőmmel bennmaradtunk a metróban a végállomáson (Déli). A metró bevitt minket oda, ahol megfordul, és a vezetők átmennek a másik végére. Meglátták, hogy benn vagyunk, és azt mondták, hogy ráb@szarintottunk, mert ez most 12 percig itt fog állni. Igazuk volt. Nekünk se kellett sok biztatás. Metróban még egyikünk sem csinálta. Nagyon tuti volt. Vigyázzatok, hogy mibe ültök smile ))
#228   2007. 11. 27. kedd 13:50
emyl emyl
Börtönben.
#227   2007. 11. 27. kedd 13:10
szeggabor szeggabor
Pénteken a garázsban álló kocsiban, a szomszéd lánykával, miközben asszony a szobában tv-t néz.

Úgy 2 kete kurvával itthon a konyhaasztalon.

Kolléganővel a munkahelyen, amikor csak lehet.

De a legjobb idén tavasszal, az akkori barátnőm húgával, a közös albérletükben volt. Az igazán extrémre sikeredett, mert hazajött a jogosítványáért...
#226   2007. 11. 09. péntek 12:46
badboy_ badboy_
tegnap este erdö széln,zuhogó esöben!!
#225   2007. 10. 28. vasárnap 02:06
badboy_ badboy_
..ne cikizzedmááááááááááááááááááá eplus2
nem kell szó szerint venni,hogy pontosan hány hónapos is volt..a lényeg a pocak!
és persze az is,hogy nem pottyantott pulyát...
és nem hagyta a hátsó ülésen!
aztán hazafele meg falhoz állítottak volna a "kedves szőröstalpú" határőrök gun violent
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 27. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 10. 27. szombat 19:42
No, és előtte, vagy utána közölte, hogy 8 hónapos??? Vagy szülész-nőgyógyász vagy, aki "szemre" megmondja a pontos terhességi kort???
Ráadásul egy törpe nővel se lehet egy Fiat Ritmóban tisztességeset dugni, nemhogy egy 8 hónapos terhessel...
De szerintem se sajnáld, még jó, hogy nem akasztotta rád a purgyét! nyes
#224   2007. 10. 27. szombat 19:42
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
No, és előtte, vagy utána közölte, hogy 8 hónapos??? Vagy szülész-nőgyógyász vagy, aki "szemre" megmondja a pontos terhességi kort???
Ráadásul egy törpe nővel se lehet egy Fiat Ritmóban tisztességeset dugni, nemhogy egy 8 hónapos terhessel...
De szerintem se sajnáld, még jó, hogy nem akasztotta rád a purgyét! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18010) VIP
2007. 10. 27. szombat 12:38
Esküszöm megtörtént: 1993 júniusában Romániában autóztam Brassótól Bukarestig. Ez kb 200km. Este 9 körül volt és zuhogott az eső, kb 2-3 fok lehetett. Felvettem egy román stopos nőt (azt sem láttam ffi vagy nő amikor stopolt, tehát NEM direkt szexért vettem fel), és angolul beszélgetni kezdtünk. Aztán 1 óra múlva megálltunk dugni egy hatalmasat a Fiat Ritmo anyósülésén egy parkolóban. A dologban az volt az extrém hogy mire lekerült róla a nagykabát és a pulcsi, akkorra vettem észre hogy >8 hónapos terhes volt a csaj. Ettől függetlenül akkorát dugtunk hogy lerúgta a rádiómról a hangológombot. Isteni volt smile Sajna nem találkoztunk többet.
#223   2007. 10. 27. szombat 19:17
badboy_ badboy_
sajnaaa?,,.....8 hónapos terhesen ismeretlen férfival dug?..
ez szerencse barátom!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18010) VIP
2007. 10. 27. szombat 12:38
Esküszöm megtörtént: 1993 júniusában Romániában autóztam Brassótól Bukarestig. Ez kb 200km. Este 9 körül volt és zuhogott az eső, kb 2-3 fok lehetett. Felvettem egy román stopos nőt (azt sem láttam ffi vagy nő amikor stopolt, tehát NEM direkt szexért vettem fel), és angolul beszélgetni kezdtünk. Aztán 1 óra múlva megálltunk dugni egy hatalmasat a Fiat Ritmo anyósülésén egy parkolóban. A dologban az volt az extrém hogy mire lekerült róla a nagykabát és a pulcsi, akkorra vettem észre hogy >8 hónapos terhes volt a csaj. Ettől függetlenül akkorát dugtunk hogy lerúgta a rádiómról a hangológombot. Isteni volt smile Sajna nem találkoztunk többet.
#222   2007. 10. 27. szombat 12:38
X Törölt felhasználó (18010) VIP
#221   2007. 10. 27. szombat 12:37
badboy_ badboy_
akkor ezek szerint a mozis sztorim extrém volt!
volt még pár ilyen rövid pályafutásom alatt..
majd jelentkezem ha magamhoz tértem a tegnapi buli után.
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:10
Az érdekes az amikor olyan helyen szeretkezel ahol nem szokás.Az extrém pedig az ahol bármikor rád nyithatnak.Kettös élvezet/már akinek/tök jó.
#220   2007. 10. 27. szombat 12:18
badboy_ badboy_
jééé smile )hasonló velem is történt!nagyon régen mikor a falusi földeken mentem-mendegéltem..
anyám hamubasült pogija a tarisznyámban,kulacs az oldalamon.elfáradtam,megpihentem egy rogyadozó kis palytában!a szénában elszunnyadtam.
aztán arra ébredtem,hogy nyalják a nyakam-fülem lábam..azt hittem három fejkendös,lavórcipelös parasztleány...de nem ...csak a boci a csacsi és az ökröcske..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:09
Elég extrém volt a helyzet! crazya A szex csak petting jellegű volt! crazya Mentem a Fekete-tengerhez! Út: 4 nap Zsigulival, nem autópályán. Sok cuccal! Alukázni is kell, főleg annak aki a 10-km-es szerpentinnél saját értelmezése szerint 110-zel ment. Valahol a mai szerb határnál, arra ébredtem, hogy valaki nyalogatja a talpam. Olyan érzéki volt! finom
Koffein nélkül lassan ébredtem. Egy kutyus nyalogatta a talpam! rolleyes Jaj-juj! eplus2
#219   2007. 10. 26. péntek 21:10
babycica babycica
Az érdekes az amikor olyan helyen szeretkezel ahol nem szokás.Az extrém pedig az ahol bármikor rád nyithatnak.Kettös élvezet/már akinek/tök jó.
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:01
már kipróbáltam!.....igaz most nagy hirtelen egy sem jut eszembe.. wink ))
#218   2007. 10. 26. péntek 21:09
zelli zelli
Elég extrém volt a helyzet! crazya A szex csak petting jellegű volt! crazya Mentem a Fekete-tengerhez! Út: 4 nap Zsigulival, nem autópályán. Sok cuccal! Alukázni is kell, főleg annak aki a 10-km-es szerpentinnél saját értelmezése szerint 110-zel ment. Valahol a mai szerb határnál, arra ébredtem, hogy valaki nyalogatja a talpam. Olyan érzéki volt! finom
Koffein nélkül lassan ébredtem. Egy kutyus nyalogatta a talpam! rolleyes Jaj-juj! eplus2
#217   2007. 10. 26. péntek 21:01
badboy_ badboy_
már kipróbáltam!.....igaz most nagy hirtelen egy sem jut eszembe.. wink ))
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 20:57
Az érdekes is jó és az extrém is.De az extrém és az adrenalin...probáld ki nem fogsz csalodni!!!!!!!!!!
#216   2007. 10. 26. péntek 20:57
babycica babycica
Az érdekes is jó és az extrém is.De az extrém és az adrenalin...probáld ki nem fogsz csalodni!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 10. 26. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 20:46
évekkel ezelött az akkori csajommal elmentünk plázába -moziba hétköznap dél körül..érdekes film lett volna,de olyan véletlen volt,hogy egy teremtett lélek sem ült bent..csak mi ketten!ugyhogy pont a kis ablak alatt ahol vetítenek...ott a hátso sorban sexeltünk..inkább érdekes mint extrém....
#215   2007. 10. 26. péntek 20:46
badboy_ badboy_
évekkel ezelött az akkori csajommal elmentünk plázába -moziba hétköznap dél körül..érdekes film lett volna,de olyan véletlen volt,hogy egy teremtett lélek sem ült bent..csak mi ketten!ugyhogy pont a kis ablak alatt ahol vetítenek...ott a hátso sorban sexeltünk..inkább érdekes mint extrém....
#214   2007. 10. 26. péntek 20:06
babycica babycica
A páromal mentünk Görögországba nyaralni és hát az út hosszú.A busz zötykölödik a hátso sor üres csak a párom meg én.Veszélyes volt de meg tettük és nem bántuk meg!Teljesen más érzés extrém helyzetekben szeretkezni mint ágyban.
#213   2007. 10. 13. szombat 12:46
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem saját, de kellőképpen extrém szexnek találtam smile

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: James  Cole James Cole
Nyitás ideje: 2005. 02. 28. hétfő
Üzenetek: 832db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!