Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 39 40 41 42
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#33   2005. 05. 18. szerda 22:36
Marikadr Marikadr
A főnöknő uj asztalán amikor egyedül maradtam az irodában és véletlenül arra tévedt az akire mindig vágytam.Az asztal és az a bizonyos is elég kemény volt.
#32   2005. 05. 18. szerda 22:18
xxxjani xxxjani
Én egy padlás ajtóban szeretkeztem, úgy ,hogy a lány kihajolt én belül voltam és hátulról nyomtam neki.Mivel félt hogy kiesik ezért erösen "tolatott" vissza így jobban be tudtam neki lökni, és a félelemtöl a puncija is jobban összeszükült,és gyosabban többször elélvezett.
#31   2005. 05. 18. szerda 09:02
X Törölt felhasználó (3) VIP
Kora esti órákban Tesco parkolóban kocsiban(nem voltak sokan)
amikor még pultos voltam biliárdasztalon elfelejtve hogy nem zártam be az ajtót, egy öreg betévedt hogy sört szeretne, nem esett le neki hogy mi van, csak sörét akarta, még akkro se vette a lapot amikor mesztelenül(mivel nem volt időm felvenni a ruhámat) kitessékeltem az ajtón, bezártam, nekiált kopogni hoyg akkor is adjak neki sört:DDD

nappal strandon a vizben.
#30   2005. 05. 16. hétfő 15:52
Erosman Erosman
köszi! worship
#29   2005. 05. 16. hétfő 02:50
Zixus Zixus
Egy lakótelep jáccóterén fényes nappal, egy kis fabódéban;-)
#28   2005. 05. 15. vasárnap 23:50
Erosman Erosman
mindenki azt hisz, amit akar, leszarom, hogy mit gondolsz!
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2005. 04. 18. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 18. hétfő 17:31
erosman..., ugye nem haragszol meg, ha nem hiszem el.
#27   2005. 04. 19. kedd 09:24
Szabip Szabip
Egy nudista strandon fényes nappal úgy, hogy nem messze ott napoztak jópáran. Ebből volt több is.
Ezek voltak a leg izgalmasabbak. Egy alkalommal a haverom még fényképeket is csinált. :)
Volt még erdőben parkban...
#26   2005. 04. 18. hétfő 18:11
Larry18 Larry18 VIP
Osztálykiránduláson bezárkózva a szobába, de ilyen homályos üveg? ajtó volt és ott örjöngtek el?tte!
Saját kertünkben a kerti garnitúrán nappal is, éjjel is. Erd?ben.
Ennyi, de jó tippeket várok! javascript:put('wink') wink wink
#25   2005. 04. 18. hétfő 17:33
magellan magellan
nekem kilátó; tengerparti sziklán 2 méterre a víztől; étkezőasztal
#24   2005. 04. 18. hétfő 17:31
magellan magellan
erosman..., ugye nem haragszol meg, ha nem hiszem el.
#23   2005. 04. 18. hétfő 15:31
csip csip
hello.Nem akarod megadni a számát a tanárnőnek?
(Ez egy válasz Erosman üzenetére (2005. 04. 15. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 15. péntek 16:51
A LEG EXTRÉMEBB? Nekem volt néhány, de KIEMELEM az egyik legjobbat:
Gimnazista koromban egyik osztálykirándulás alkalmával eset meg velem a sztori. Hatalmas élmény volt. Az nap este diszkóba mentünk, de előtte iszogattunk a cimborákkal. Bejöttek a csajok, s belekezdtünk az actionba. Hatalmasat élveztem. Úgy gondoltam, hogy ennél jobb nem történhet már velem, de kellemeset csalódtam. A diszkóba eljött velünk az egyik kísérő tanár: akkor 25 éves , fekete hosszúhajú, kb. 90-es mellekkel, formás popsival rendelkezett. A diszkóban elkezdtem iszogatni vele, vedeltük a vodkát mint az állat. Már hajnali 4 körül lehetett, kezdtek fogyni az emberkék. Felhívott a diszkó emeletére. Felmentünk, ahol egy pár beszélgetett, de rövidesen elmentek. Akkor közölte a csaj, hogy nagyon tetszem neki. Viszonoztam az őszinteségét. ELekzdtünk először lágyan majd egyre hevesebben csókolózni. A kezem hamar a melleihez ért, az övé a szerszámomhez. Lehúzta a sliccemet, s a bokszeralsóból kivette az eszköszt, s elkezdte "húzogatni". Természetesen én is elkezdtem matatni a szoknyája alatt. Az ujjaimmal beléhatoltam. Olyan nedves volt, hogy a bugyija teljesen átázott. Kanapén ültünk. Könynedén megfogtam a fejét, s lefele kezdetem nyomni, ő persze ismerte a témát. Elkezdett szopni ott a diszkóban, majd megőrültem a vágytól. Az ujjaim benne voltak. Szopás közbe egyre jobban nyögött, éreztem, hogy most már nekem is kell tennnem valamit. LEhúztam a bugyiját és elkezdtem a szeméremajkaival játszogatni. Már szinte sikiltozott, de nem hallatszott le a zenétől. S utána beraktam neki. Kibontottam a melleit, csókolgattam, s egyszerűen fantasztikus volt. Leültem és magamba akartam ültetni. Közölte velem, hogy még kicsit extrémet is akar. S beleült a farkamba, de egyből rájöttem, hogy mire is gondol: anál. Ott a diszkóban. Olyanokat sikoltozott, akkorát élvezet, hogy az fantazstikus. Utána jöttem én. Leszállt rólam és elkezdtett szopni. Azt akarta, hogy élvezzek bele a szájába, mit mondjak, nem tiltakoztam. Ez egy fantasztikus este volt. Másnap is megesett a dolog, arról már képek is születtek, ugyanis a legjobb cimborámmal vágtuk partiba. Egyszerrre ketten voltunk benne. Kettőnkel is elbánt. Nagyon élveztem azt az osztálykiránduást, mivel nemcsak az osztálytársamat, de a suli egyik TANÁRJÁT is kielégítettem.
#22   2005. 04. 18. hétfő 08:42
Silverman74 Silverman74
És a képekhol láthatóak?
(Ez egy válasz Erosman üzenetére (2005. 04. 15. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 15. péntek 16:51
Gimnazista koromban egyik osztálykirándulás alkalmával eset meg velem a sztori. Hatalmas élmény volt. Az nap este diszkóba mentünk, de előtte iszogattunk a cimborákkal. Bejöttek a csajok, s belekezdtünk az actionba. Hatalmasat élveztem. Úgy gondoltam, hogy ennél jobb nem történhet már velem, de kellemeset csalódtam. A diszkóba eljött velünk az egyik kísérő tanár: akkor 25 éves , fekete hosszúhajú, kb. 90-es mellekkel, formás popsival rendelkezett. A diszkóban elkezdtem iszogatni vele, vedeltük a vodkát mint az állat. Már hajnali 4 körül lehetett, kezdtek fogyni az emberkék. Felhívott a diszkó emeletére. Felmentünk, ahol egy pár beszélgetett, de rövidesen elmentek. Akkor közölte a csaj, hogy nagyon tetszem neki. Viszonoztam az őszinteségét. ELekzdtünk először lágyan majd egyre hevesebben csókolózni. A kezem hamar a melleihez ért, az övé a szerszámomhez. Lehúzta a sliccemet, s a bokszeralsóból kivette az eszköszt, s elkezdte "húzogatni". Természetesen én is elkezdtem matatni a szoknyája alatt. Az ujjaimmal beléhatoltam. Olyan nedves volt, hogy a bugyija teljesen átázott. Kanapén ültünk. Könynedén megfogtam a fejét, s lefele kezdetem nyomni, ő persze ismerte a témát. Elkezdett szopni ott a diszkóban, majd megőrültem a vágytól. Az ujjaim benne voltak. Szopás közbe egyre jobban nyögött, éreztem, hogy most már nekem is kell tennnem valamit. LEhúztam a bugyiját és elkezdtem a szeméremajkaival játszogatni. Már szinte sikiltozott, de nem hallatszott le a zenétől. S utána beraktam neki. Kibontottam a melleit, csókolgattam, s egyszerűen fantasztikus volt. Leültem és magamba akartam ültetni. Közölte velem, hogy még kicsit extrémet is akar. S beleült a farkamba, de egyből rájöttem, hogy mire is gondol: anál. Ott a diszkóban. Olyanokat sikoltozott, akkorát élvezet, hogy az fantazstikus. Utána jöttem én. Leszállt rólam és elkezdtett szopni. Azt akarta, hogy élvezzek bele a szájába, mit mondjak, nem tiltakoztam. Ez egy fantasztikus este volt. Másnap is megesett a dolog, arról már képek is születtek, ugyanis a legjobb cimborámmal vágtuk partiba. Egyszerrre ketten voltunk benne. Kettőnkel is elbánt. Nagyon élveztem azt az osztálykiránduást, mivel nemcsak az osztálytársamat, de a suli egyik TANÁRJÁT is kielégítettem.
#21   2005. 04. 16. szombat 18:55
benjoe benjoe
autós moziban, a főúttól 5 m-re a motorháztetőn, a szántóföld szélén a motorháztetőn, úgy hogy kb. 100m-re szántott 1 traktor, erdőben a magaslesen...ezek elég izgalmasak voltak, de a legkeményebb az volt amikor a hevesi strandon fényes nappal a vízben szexeltünk.
#20   2005. 04. 16. szombat 14:38
Fakemarci Fakemarci
moziban, film vetítés alatt
#19   2005. 04. 15. péntek 16:51
Erosman Erosman
#18   2005. 04. 15. péntek 08:34
Golyó001 Golyó001
Mi most hétvégén megyünk fotókat csinálni. Egy ismerős fényképez, én pedig a barátnőmet fogom megcsinálni különböző helyeken!! A terv edig: bevásárló központ parkoló, plaza lift, autó, forgalmas útszakasz, kilátó...eddig ennyi, már csak a jó idő kell!!
#17   2005. 04. 14. csütörtök 23:43
Almásospite Almásospite
Egy vonat fülkéje, félig tömve, a párom meg az ölembehajtotta fejét....
#16   2005. 04. 14. csütörtök 15:08
kabimaci kabimaci
Mekem több is volt:bevásárlóközpont egyik üzletének próbafülkéjében,liftben,fedett uszoda gyerekmedencéjében a pancsoló lurkók között...,a Várban egy eldugott zugban,meg hasonlók! wink crazya
#15   2005. 04. 14. csütörtök 13:57
sagjoz sagjoz
Sárvár termálfürdő szezon közepén és beleül a kedvesem:-))))
#14   2005. 04. 14. csütörtök 13:14
X Törölt felhasználó (140637)
Nem Heftinek szólt.

... 39 40 41 42
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: James  Cole James Cole
Nyitás ideje: 2005. 02. 28. hétfő
Üzenetek: 833db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!