Hát ha az extrémnek számít, hogy még vmivel fiatalabb koromban otthon a vendégszobában a szeretkezetem a csajjal, miközben a szülők a másik szobában aludtak? ;-)))
Inter City WC jében. Közben meg már egy hölgy várt a WC re.
Biztosan hallotta a ténykedésünk. Tuti hogy halgatózott. Amikor kijöttünk akkor meg úgy tett, mint ha fel lenne háborodva.
A kis álszent :)
Az a lényeg nekünk jól esett.
Biztosan hallotta a ténykedésünk. Tuti hogy halgatózott. Amikor kijöttünk akkor meg úgy tett, mint ha fel lenne háborodva.
A kis álszent :)
Az a lényeg nekünk jól esett.
Hát, akkor egy másik; orális "együttlét" egy belvárosi /Bp.Sütő utcával szemben /sajnos a Pub nevét már nem tudom// söröző leghátsó box-ában. A pincér valamiért többször hátrajött a raktárba...
A Duna Plaza mozijában egy délelőtti filmen.Csak egy páros volt rajtunk kívül,de ők is el voltak foglalva...Először csak sípolt a kislány,de annyira felizgult,hogy bele is ült!!!
Budapest, Clar Ádám tér, az alagút bejárata felett. Szép a panoráma!;))
Hú de romantikus,közben meg a medvebocsok nyalogatták a talpatokat,és a kis rétiposzáták csivitelve énekeltek a fületekbe.
Most már megvolt a 10emeletes tetejei is és éjszaka egy parkban. Haladok
a bnőmmel autóztunk és elmentünk egy fiatal pár mellett, akik kerékpároztak, ez egy kis forgalmú út volt. félreálltunk, és a bnőm elkezdett szopni, majd elmentünk mellettünk, és bámultak minket. Szerintem ők is félrementek, mert amikor továbbmentünk, nem találkoztunk velük! CSALÁS! Mi miért nem nézhettük őket??
Végre itt vagy!
Kár,hogy nem mellettem ültél!!
Kár,hogy nem mellettem ültél!!
Extrém??? Hm... A hely nem.. csak ahogy elindultunk... hátunk mögött a férjecském haladt kocsival...
szembe meg nem a Kedvesem neje közeledett??
Basszus... de azért ügyesen elkerültük Velük a "nagy találkozást"
szembe meg nem a Kedvesem neje közeledett??
Basszus... de azért ügyesen elkerültük Velük a "nagy találkozást"
A V43 vezérállás elég szük, tényleg hátulról érdemes...és közben SZEMED A PÁLYÁN is lehet! :)
ajjjajjj, kezdek félni!!!!! holnap a kaposvár-bp-vel megyek föl.... ugye rám nem pályázol???:)))))
Azért nem kellene általánosítani!!! Vállald fel, Tom!
szia!
É szoktam. Szivesen beszállnék Hozzátok 3,nak. Én is szeretek ott nudizni.
É szoktam. Szivesen beszállnék Hozzátok 3,nak. Én is szeretek ott nudizni.
120 km-rel, melyik vonalon? A fülke tényleg szuper!!! Csak a kalauz nyított ránk a szakaszkulcsával! :)))
Hát én, vagy nem, vagy de?
Ket eset:
Egyik egy csur tetejen,a szena kozott.Korulottunk meg volt kb.5 par. Mind dugott!
A masik a kolesz nevelojenek a szobajaban.Gaz volt, de muszaly volt beverni a dognek.
Egyik egy csur tetejen,a szena kozott.Korulottunk meg volt kb.5 par. Mind dugott!
A masik a kolesz nevelojenek a szobajaban.Gaz volt, de muszaly volt beverni a dognek.
és itt is hülye vagy Bogyókám!!!! :DDDDDDD
"Rendicsek"!
Jó, akkor ne hidd el! Nem véletlen nem írtam neveket. Azért maradt abba a kapcsolat, mert a "néni" (nekem akkor még az volt)rám kattant és féltem tőle.

James Cole

changer88
Krystal Webb