Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 37 38 39 40 41 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#73   2005. 08. 01. hétfő 20:41
felpa felpa
Asszem hŕrmat vagy nčgyet, tobbet nem szoktam.:-)
Abbňl is kettot a vizparton. Nagyon klassz volt!
Heinekent nem iszom, mŕr nem is tudom mičrt.
#72   2005. 08. 01. hétfő 20:29
felpa felpa
A barŕtnom itt termčszetesen a felpa volt.:-)
Csak nem nejeztem, az olyan snassz.-)
#71   2005. 08. 01. hétfő 18:21
felpa felpa
Szombat čjjel a Balcsin voltam čs čjjel
bementunk a barŕtnommel čs a az o barŕtnojčvel
a vizbe. Nagyon meleg volt a viz čs egy ido
utŕn sexelni kezdtem a barŕtnommel.
Egyszercsak azt vettem čszre, hogy a mŕsik
lŕny hŕtulrňl simogat.
Mikor korbenčztem akkor lŕttam, hogy tobb fiatal
is lŕtňkorzeten belul ugyanezt teszi.
Viccesen megjegyeztem, hogy csere, de nem
reagŕlt senki, csak jňkat rohogtek čs hasonlň
vicceseket vŕlaszoltak.
Utŕna kimentunk a molňra čs egyutt piŕltunk
čs beszčlgettunk hajnalig mesztelenul.
Szňval nagyon klassz este volt..:-)))
#70   2005. 08. 01. hétfő 03:40
gyugygyu gyugygyu
Hi! Az első: egy szobában az emeleteságy felső felén, úgy hogy a szobában 8 fiu aludt + mi a lánnyal vigyor3 Aztán volt még öltözőben amíg a többiek gyakorlaton vettek részt, minisztériummal szemben egy ablakban, jah és egy elhagyatott úton a motorháztetőn! rolleyes + a kihagyhatatlan iskolavécé... finom de még gondolkozok! nyes nyes nyes
#69   2005. 07. 31. vasárnap 21:03
eros007 eros007
És akkor újra főzhetünk együtt nyes wink
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 07. 31. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 31. vasárnap 20:08
Na de ma a csopaki strandon nem volt biztonsági őr!! (De ha most hónapokig kell nődokihoz járnom visszatérünk a strandra és belefojtom a Kedvesemet a vízbe.. wink )
#68   2005. 07. 31. vasárnap 20:08
Moncy Moncy
Na de ma a csopaki strandon nem volt biztonsági őr!! (De ha most hónapokig kell nődokihoz járnom visszatérünk a strandra és belefojtom a Kedvesemet a vízbe.. wink )
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 07. 06. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 06. szerda 13:45
Extrém és friss az élmény: Hajdúnánás: strand.... zárás utáni percek.. csak sajnos a "végkifejletet" a szobában kellett eszközölni, mivel a biztonsági őr illedelmesen megkért minket h. fáradjunk ki a vízből.. ami persze nem ment egyik percről a másikra.. innen üzenem Neki: mf3 mf3
#67   2005. 07. 07. csütörtök 11:02
eszpee eszpee
Dagály uszoda melegvizes medence 2méterre anyócák, apócák.
Suliban a tanári asztalon nyitott ajtó mellett.
Vonaton kabinablakban pályaudvarról való elindulás közben
Irodában, biztonsági kamera... sokáig tartott törölni...
Kocsiban cumi, autópályán, kisvárosban
Este M3-as autópálya feletti felüljárón a kocsi motorháztetején 5* (percenként 30 autó reflektora adta a hangulatvilágítást)
Csak ajánlani tudom a szabadtéren történő szexet! A világ legjobb dolga, akár van ott valaki aki nem lát (vagy legalábbis azt hiszed) akár nincs senki és nyugodtan lehet "hangoskodni"! :)
#66   2005. 07. 06. szerda 13:45
Moncy Moncy
Extrém és friss az élmény: Hajdúnánás: strand.... zárás utáni percek.. csak sajnos a "végkifejletet" a szobában kellett eszközölni, mivel a biztonsági őr illedelmesen megkért minket h. fáradjunk ki a vízből.. ami persze nem ment egyik percről a másikra.. innen üzenem Neki: mf3 mf3
#65   2005. 07. 01. péntek 17:28
X Törölt felhasználó (397366)
Balatonon a vízbe a strandon fényes nappal, körülöttünk tele volt emberekkel.
Strandon öltöző-kabinban, vonaton a fülkében, kocsiban nappal egy majdnem üres parkolóban, két kocsi volt még ott, mindegyikben dugtak.
Cumizás vezetés közben, moziban.
#64   2005. 07. 01. péntek 15:47
dr.szumedli dr.szumedli
Hát ha az extrémnek számít, hogy még vmivel fiatalabb koromban otthon a vendégszobában a szeretkezetem a csajjal, miközben a szülők a másik szobában aludtak? ;-)))
#63   2005. 06. 30. csütörtök 08:45
Z-o-Z-o Z-o-Z-o
Inter City WC jében. Közben meg már egy hölgy várt a WC re.
Biztosan hallotta a ténykedésünk. Tuti hogy halgatózott. Amikor kijöttünk akkor meg úgy tett, mint ha fel lenne háborodva.
A kis álszent :)
Az a lényeg nekünk jól esett.
#62   2005. 06. 28. kedd 11:30
john james john james
Hát, akkor egy másik; orális "együttlét" egy belvárosi /Bp.Sütő utcával szemben /sajnos a Pub nevét már nem tudom// söröző leghátsó box-ában. A pincér valamiért többször hátrajött a raktárba... beka2 finom circling vigyor2
#61   2005. 06. 27. hétfő 14:51
kabimaci kabimaci
A Duna Plaza mozijában egy délelőtti filmen.Csak egy páros volt rajtunk kívül,de ők is el voltak foglalva...Először csak sípolt a kislány,de annyira felizgult,hogy bele is ült!!!
#60   2005. 06. 27. hétfő 13:20
john james john james
Budapest, Clar Ádám tér, az alagút bejárata felett. Szép a panoráma!;))
#59   2005. 06. 27. hétfő 11:39
Deakbill Deakbill
Hú de romantikus,közben meg a medvebocsok nyalogatták a talpatokat,és a kis rétiposzáták csivitelve énekeltek a fületekbe.
#58   2005. 06. 27. hétfő 00:45
s s
Most már megvolt a 10emeletes tetejei is és éjszaka egy parkban. Haladok nyes
#57   2005. 06. 22. szerda 22:39
Golyó001 Golyó001
a bnőmmel autóztunk és elmentünk egy fiatal pár mellett, akik kerékpároztak, ez egy kis forgalmú út volt. félreálltunk, és a bnőm elkezdett szopni, majd elmentünk mellettünk, és bámultak minket. Szerintem ők is félrementek, mert amikor továbbmentünk, nem találkoztunk velük! CSALÁS! Mi miért nem nézhettük őket??
#56   2005. 06. 22. szerda 21:59
go-go go-go VIP
Végre itt vagy! wave
Kár,hogy nem mellettem ültél!!

#55   2005. 06. 21. kedd 22:12
Moncy Moncy
Extrém??? Hm... A hely nem.. csak ahogy elindultunk... hátunk mögött a férjecském haladt kocsival... merges2 szembe meg nem a Kedvesem neje közeledett?? merges2
Basszus... de azért ügyesen elkerültük Velük a "nagy találkozást" nyes vigyor2
#54   2005. 05. 30. hétfő 00:54
X Törölt felhasználó (22466)
A V43 vezérállás elég szük, tényleg hátulról érdemes...és közben SZEMED A PÁLYÁN is lehet! :)

... 37 38 39 40 41 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: James  Cole James Cole
Nyitás ideje: 2005. 02. 28. hétfő
Üzenetek: 833db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!