Lányom 11 éves 3 éves volt mikor elválltunk!Jobb volt így mindenkinek!
Csak a korod behatárolása miatt kérdeztem

Szinte mindet!Melyikre gondolsz?
Nálunk 2 éves volt a fiam.......nagy dillemában voltam!Döntöttem........jól döntöttem!:-)17 éves és nagyon szeretjük egymást,de tudja sosem hazudtam neki,most ő van "casanova"korban és mindent el mond nekem!Sosem játszottam a mátirt!:-)
Te ismered a régi EDDA számait????
Az nagyon nagyon jó dolog ebben a rohanó világban!
Bizalom a lényeg.
A gyerek egy jó házzaságban kapocs egy rosszban bilincs!!
Én middig mosolygok,mert én harmonikusan élek!Mindenki a maga sorsa kovácsa!:-))
Barátom az élet nem "habostorta"!
Megszokod vagy megszököl!
Szerintem keress szeretőt,ha az anyagiak fontosak!Két nagy lány?Szerintem okos és értelmes csajok!Beszélj velük!Hidd el a gyerek egy kapocs,de nem minden áron!Anya nem bir magával akkor menjen Ő!
Megszokod vagy megszököl!
Szerintem keress szeretőt,ha az anyagiak fontosak!Két nagy lány?Szerintem okos és értelmes csajok!Beszélj velük!Hidd el a gyerek egy kapocs,de nem minden áron!Anya nem bir magával akkor menjen Ő!
a lányaid kb 16 éves korukig lesznek úgymond veled ill veletek utána az a kis maradék köldökzsinor is elszakad és ti ott maradtok ketten egymásnak.
Köszönöm drága!!!Remélem mosolyt tudtam én csalni a te arcodra:))
Mit akarsz még 10 évet aztán külön menni vagy akkor bánkódni a meg nem tett dolgok miatt!!
Két tini lány, családi ház, nyaraló, két kocsi, tizenöt év meló-mindent a picsába???
Örülök,hogy egy iagazi "pasival" kommonikálok!Büszke vagyok rád!
Jól olvasod!!!!!fores szerintem legyél tökös gyerek és küld el!!!!
ő biztat Téged?Jól olvasom?
Figyú elég sokat éltem és tapasztaltam.Azt mondják elég domináns "hím" vagyok!Én mégis azt mondom minden úgy van ahogy a nő akarja !!Csak okossan kell tálalni a pasinak!!
És amit nem is sejtünk az sem fáj!
Minden kapcsolat más és más. Bíztat, hogy keféljek félre. Bármikor megtehetném,de így végképp nem akarok,-szar helyzet.