Megcsalás - kit hogyan érint?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#189   2007. 03. 05. hétfő 00:25
X Törölt felhasználó (9317)
Minden kapcsolat más és más. Bíztat, hogy keféljek félre. Bármikor megtehetném,de így végképp nem akarok,-szar helyzet.
#188   2007. 03. 05. hétfő 00:24
Wörösbikanö Wörösbikanö
Ezek nagyon figyelmes dolgok,érzések!Minden nőben van egy egészséges féltékyenység,de ez normális!Ő aki szeretet Téged tisztel mit férfit!Szerintem nem kellene aggodnia!Te meg ha egyszer ,félre lépnél tedd ugy,hogy ő is ott legyen!Lássa,élvezze és győzödjön meg róla,hogy az csak sex volt!Amit tudunk az nem fáj!
#187   2007. 03. 05. hétfő 00:17
kuklukszklán kuklukszklán VIP
Nállunk azt tudom mondani ,hogy amit csaklehet megadok neki!Boldog mosolygós ha kérek este 11 kör egy pohár vizet behozza nekem.Persze hétvégén én viszem neki ágyba a habos kávét!Ja és amit egy nő nagyon tud díjjjjjjazni virágot kapni csak úgy,mert mondjuk kedd van vagy vetted a fáratságot megálltál egy virágosnál mert rá gondoltál!
#186   2007. 03. 05. hétfő 00:12
bizony igazad van akkor ott a pasi valamit nem jól csinál!
#185   2007. 03. 05. hétfő 00:11
Wörösbikanö Wörösbikanö
Vakarom a fejem,egy hű pasi és egy csalfa lány!
Szeritem nem kéne ezt a kapcsolatot erőlteni!
Ha egy nő félre lép akkor már nincs érzelem irántad!Enged el vagy belészjétek ki!
Ha azt mondja szertet...én nem hinnék neki!
#184   2007. 03. 05. hétfő 00:11
Látom pár szavakból is értesssz:))Ő is így van vele és tudod egyszer baszélgettem egy igazi NŐ-vel aki azt mondta amelyik férfi nem megy félre az nem is férfi!És ahhhoz,hogy valaki félrelépjen tulajdonképp egy dolog kell:VÁGY semmi több!
#183   2007. 03. 05. hétfő 00:04
Wörösbikanö Wörösbikanö
Igen!A barátnődnek igaza van!Mi nem azért aggodunk,mer félre megy a kedvesünk,mert ugye nem "kopik"!:-)
Az igazi féltés amikor az érzelmet is elveszitjük!
Nagyon szerethet Téged!
Ha egyszer félre lépsz,az legyen egy sima sex,de ne vigyél bele érzelmet!
Minden ember más,de mindig az legyen a fontos,hogy ne okozz érzelmi fájdalmat annak aki szeret!
#182   2007. 03. 04. vasárnap 23:55
X Törölt felhasználó (9317)
Borzalmas érzés, mikor egy pasinak rengeteg lehetősége lenne, és mégis hű tud maradni,a csajszi meg félrelép, pedig mindent megkap otthon. Mi a véleményed???
#181   2007. 03. 04. vasárnap 23:52
Sziasztok 8 éve vagyunk együtt ismer engem nagyon!Ő azt mondta nekem idén nyáron mikor ült az ölemben a tengerben:ha megcsalsz ne úgy csalj meg!!!!Erre én ,hogy úgy?????Hát úgy ,hogy ne hülyülj meg!!!!Imádom őt nagyon!!
#180   2007. 03. 04. vasárnap 23:40
Wörösbikanö Wörösbikanö
Igen ,igy van csak a nők nem verik a mellüket!
Pasik meg nem csinálnak belőle titkot!:-(
#179   2007. 03. 04. vasárnap 23:33
Wörösbikanö Wörösbikanö
Szomorú!:-)
Én akkor is férfi párti maradok!:-)
Jó éjt neked!
#178   2007. 03. 04. vasárnap 23:25
Wörösbikanö Wörösbikanö
Drága jó nagyszülei,akik már nem élnek sajna,nekem ők a példaképeim!Nagyanyám!Mineden hónap első vasárnapján valast fehér ing,fényes csizma kikészitve!Nagyapám ment a kupiba!7 gyereket neveltek,harmoniában,boldogságban!Szegények voltak,de boldogok!!!!!!!!!
#177   2007. 03. 04. vasárnap 23:19
Wörösbikanö Wörösbikanö
Komolyra:Szerintem ha a nő megkap mindent...ebben benne van a figyelmeség,kedveség,türelem,szeretet,akkor ezt ezerrel adja vissza!.-)
Ezek a női gének!Ha biztonságban érzik magukat minden téren akkor szemethunynak a férfi "génjein"!
Okos asszony nem hisztizik........csak szeret!!!!
#176   2007. 03. 04. vasárnap 23:05
Wörösbikanö Wörösbikanö
:-))))))))))))) Na de fiúk?Nálatok csak a gyors vonat lassabb!:-))
Én régi modi vagyok és szeretem ha a rózsát nem bimbó korában szakitják le,mert akkor sosem tudják meg milyen gyönyörű amikor kinyilik!.-)
#175   2007. 03. 04. vasárnap 22:42
Wörösbikanö Wörösbikanö
Ez igaz,,,,de szerintem a nők nem ilyen gyors tempóra vágynak!:-(Felgyorsult világban élünk!Mindeki siet,rohan és nincs idő a kedves szavakra,gondolatokra érzésekre!:-(
#174   2007. 03. 04. vasárnap 22:31
Wörösbikanö Wörösbikanö
Miért van az ha egy nő szereti a szexet azt lekurvázák ha a fiu teszi ugyan azt az meg dicsőség?
Sziasztok!
Ez egy medő vita!
Én személy szerint "Férfi"párti vagyok!
Nem jó ez a nagy egyenjogúság,mert amiota létezik a nők nem kapnak olyan tiszteletet mint hajdanán!:-(
Kihalt az udvarlás korszaka,romantika.....
Igen tény .hogy a pasiknak a génjében van a hiba...de mi nők is teszünk érte,hogy "idegenterületen"keresse az "örömet"!Szerintem!
#173   2007. 03. 04. vasárnap 22:11
32es36par 32es36par VIP
Szerintem pedig egyszerüen a társadalmi szokásokra vezethető vissza, ha visszatekintünk a történelembe a nők mindig másodrendüek voltak és ez a neveltetésükre is kihat, de nincs is akkora külömbség nő és férfi között, inkább ember és ember közötti külömbségről bezélhetünk. Arra gondolok, hogy van olyan férfi aki abszolút nem kívánja a szexet és nem azért mert impotens és van olyan nő is aki állandóan szexelne, nem lehet álltalánositani. Szerencsémre mi rengeteg olyan lánnyal találkoztunk akinek sikerült a társadalmi beálítotságot levetközniük és élvezni tudják az életet. Miért van az ha egy nő szereti a szexet azt lekurvázák ha a fiu teszi ugyan azt az meg dicsőség?
#172   2007. 03. 04. vasárnap 21:51
32es36par 32es36par VIP
Épp ezért mert fejlődtünk tudunk uralkodni az ösztöneinken és az eszünket is használjuk, illetve hagatunk a szivünkre is, és azt akit szeretünk azt, avval is megtiszteljük, hogy egyenrangu partnerként kezeljük.
#171   2007. 03. 04. vasárnap 21:41
32es36par 32es36par VIP
Bocs de megint vitáznom kell a génjeinknek ehez semmi köze ez csak és kizárólag önzés, ha a férfinek szabad félrelépni akkor a nőnek is. Már nem az álatvilágban vagyunk ahol csak a fajfentartásért dugnak.
#170   2007. 03. 04. vasárnap 15:54
32es36par 32es36par VIP
Miben vagy más mint a nejed? Neked miért lehet neki miért nem? Ettől vagy igazi nagy csávó hogy másodrangu embernek tekinted a nőket? A férfinek szabad a nőknek nem. Élj úgy hogy ne is akarjon megcsalni, de ne várd el a párodtól ha közben te félrekefélsz.

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: pinkód22 pinkód22
Nyitás ideje: 2005. 02. 28. hétfő
Üzenetek: 509db
Utolsó üzenet: tegnap 16:51

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!