Semennyire, sokan vagyunk ezzel így
(Ez egy válasz Fantomas14 üzenetére (2025. 10. 19. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 19. vasárnap 11:55

Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem szerintetek az mennyire gáz ha arra gondolok hogy dugják a fekeségem??
Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem szerintetek az mennyire gáz ha arra gondolok hogy dugják a fekeségem??
Valószínűleg
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (2025. 10. 13. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 13. hétfő 16:22

Még jó, hogy szerettétek egymást, mert így szeretkeztetek egymással.
Tegyük fel, ha csak imádtátok volna egymást, akkor imádkoztatok volna?

Igazadvan , nem szerelemből, ahogy később megtudtameleintebeosztásért jobb fizetésért, majd mikor belemerült szexért dugott velük. Amúgy nem csak ő, még hárman voltak.
Még jó, hogy szerettétek egymást, mert így szeretkeztetek egymással.
(Ez egy válasz Sonja5 üzenetére (2025. 10. 13. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 13. hétfő 15:42

Azért volt szerető mert szerelmesek voltunk.
Egyébként csak szexpartner lett volna mint a feleségednek a főnökei. Gondolom az asszony nem volt szerelmes a főnökeibe.

Nem az előtte lévő idők zavarták, hanem az utána lévő 24 év. (Gratulálok, akkor a párod is megtalálta a megfelelő partnert.)
(Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 12. vasárnap 19:52

Az "előtte lévő idők" nem kellett volna, hogy zavarják.
(Nálunk sem zárult le, a mai napig tart)
(Nálunk sem zárult le, a mai napig tart)
Azért volt szerető mert szerelmesek voltunk.
Egyébként csak szexpartner lett volna mint a feleségednek a főnökei. Gondolom az asszony nem volt szerelmes a főnökeibe.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 12. vasárnap 18:22

Tényleg szerelmes voltál a szeretődbe?
Nálunk más volt a helyzet , én is lebuktam párszor, viszont az asszonyt éveken keresztül kefélték a főnökei, túlórában.
Nálunk más volt a helyzet , én is lebuktam párszor, viszont az asszonyt éveken keresztül kefélték a főnökei, túlórában.
Az "előtte lévő idők" nem kellett volna, hogy zavarják.
(Nálunk sem zárult le, a mai napig tart) (Ez egy válasz Sonja5 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 12. vasárnap 17:40
(Nálunk sem zárult le, a mai napig tart) (Ez egy válasz Sonja5 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem kefélt félre rendszeresen csak párszor előfordult. Azon akadt ki, hogy már az előtte lévő időkben is megvolt az a kapcsolatom és utána is tartott 24 évig. Neki csak kalandok voltak, elmondása szerint, nekem meg mély, tartalmas szerelmi kapcsolat.
Nálunk más volt a helyzet , én is lebuktam párszor, viszont az asszonyt éveken keresztül kefélték a főnökei, túlórában. (Ez egy válasz Sonja5 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk más volt a helyzet , én is lebuktam párszor, viszont az asszonyt éveken keresztül kefélték a főnökei, túlórában. (Ez egy válasz Sonja5 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem kefélt félre rendszeresen csak párszor előfordult. Azon akadt ki, hogy már az előtte lévő időkben is megvolt az a kapcsolatom és utána is tartott 24 évig. Neki csak kalandok voltak, elmondása szerint, nekem meg mély, tartalmas szerelmi kapcsolat.

(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 10. 11. szombat 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mégi miért szívta fel magát , ha ő rendszeresen félre kefél?
(Ez egy válasz Sonja5 üzenetére (2025. 07. 23. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 23. szerda 10:53

Teljesen megértem, elfogadom, ha néha kell egy kis változatosság vagy a vadászszenvedélyét akarja kiélni. Szeretem a férjem annyira, hogy ezen nem problémázom. Ö nem tudta annyira megjátszani magát, hogy ne derüljön ki. Soha nem csináltam ügyet belőle és úgy érzem ez csak érzelmileg közelebb hozott bennünket. Igaz, nekem is volt egy hosszú évekig tartó kapcsolatom amit sikerült titkolni. Pár éve elmondtam neki vesztemre, mert totál kiakadt. Na, ez a férfi sovinizmus. Másfél évre különmentünk és két éve jöttünk megint össze. Most már mindenről azonnal beszámolok neki, bár félrelépéseim nem voltak csak flörtölések.
Anno történt 25 éve.
Akkori párommal ,,szexújságból kinéztem hirdetőket.
Találtam egy faszit izgatott a 3 as csak nem találtam senkit rá.
Telefonszám volt, sms.-eztünk. Fotó csere faszról, nejem testéről.
Sms.-ben szexi szövegek, mit csinálna nejemmel stb. Az ágyban ment szexközben a beszélgetés milyen lenne stb,,,
Mutattam a páromnak a faszinak a farkát, tetszett neki. Egyik este elkezdtem baszni és felhívtam a pasit, legyen telefonszex, mig baszom a nejem addig ő a telón mondja miket csinálna vele.
Izgalmas volt, nejem élvezte, én meg basztam közben.
Ez megvolt 2-3 szor. Abba maradt.
Teltek az évek,,,és kettéváltunk. Kiderült, felvette a faszival a kapcsolatot és dugtak. Telószámot leírhatta.
Na így történt,,,,mikor elmesélte , fejemhez vágta,,,le esett az álam!
Akkori párommal ,,szexújságból kinéztem hirdetőket.
Találtam egy faszit izgatott a 3 as csak nem találtam senkit rá.
Telefonszám volt, sms.-eztünk. Fotó csere faszról, nejem testéről.
Sms.-ben szexi szövegek, mit csinálna nejemmel stb. Az ágyban ment szexközben a beszélgetés milyen lenne stb,,,
Mutattam a páromnak a faszinak a farkát, tetszett neki. Egyik este elkezdtem baszni és felhívtam a pasit, legyen telefonszex, mig baszom a nejem addig ő a telón mondja miket csinálna vele.
Izgalmas volt, nejem élvezte, én meg basztam közben.
Ez megvolt 2-3 szor. Abba maradt.
Teltek az évek,,,és kettéváltunk. Kiderült, felvette a faszival a kapcsolatot és dugtak. Telószámot leírhatta.
Na így történt,,,,mikor elmesélte , fejemhez vágta,,,le esett az álam!
Teljesen megértem, elfogadom, ha néha kell egy kis változatosság vagy a vadászszenvedélyét akarja kiélni. Szeretem a férjem annyira, hogy ezen nem problémázom. Ö nem tudta annyira megjátszani magát, hogy ne derüljön ki. Soha nem csináltam ügyet belőle és úgy érzem ez csak érzelmileg közelebb hozott bennünket. Igaz, nekem is volt egy hosszú évekig tartó kapcsolatom amit sikerült titkolni. Pár éve elmondtam neki vesztemre, mert totál kiakadt. Na, ez a férfi sovinizmus. Másfél évre különmentünk és két éve jöttünk megint össze. Most már mindenről azonnal beszámolok neki, bár félrelépéseim nem voltak csak flörtölések.
Na én biztos nem vártam volna 2 évet.
(Ez egy válasz Jatekos86 üzenetére (2025. 07. 12. szombat 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 12. szombat 15:45

Nem, És tulajdonképpen büszke vagyok rá. Igaz, sokáig már nem fog tartani a dolog.
Nem, És tulajdonképpen büszke vagyok rá. Igaz, sokáig már nem fog tartani a dolog.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 11. 29. péntek 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen rosszul, de hamar túltettem rajta magam. Megbeszéltük a dolgot és azóta megint felhőtlen a boldogság.
Nincs súlyos vagy kevésbé súlyos megcsalás, mert az ítész mindíg az akit megcsaltak. A többi nem érintett csak amolyan kibic. Randalírozhatunk pátoszos hangulatban a morális kérdések között,de felesleges. A szex alapvető szükséglete az életnek, mint enni vagy inni és levegőt venni. Ha mindehhez nem jutsz hozzá hát ösztönösen keresed a szükségletek kielégítésének helyét, módját. Akitől ezt nem kapod meg de elvár valamiféle önmegtartóztatást az hasonló bűnt követ el. Persze lehetnek olyan kivételek mint valamiféle betegség, de akkor meg beszélni kell erről és adni/kapni kell feloldozást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 17. hétfő 18:41
Törölt felhasználó (4772208)

Sziasztok.
Itt vagyok mert otthon nem kapom meg az eleget, vágyaim nem tudom megélni. Szerintetek mennyire "súlyos" megcsalás ha keresgélek szexpartner a plusz energiám levezetéséhez?
Most havi 1-2 alkalom van, de volt már fél év szünet is
Itt vagyok mert otthon nem kapom meg az eleget, vágyaim nem tudom megélni. Szerintetek mennyire "súlyos" megcsalás ha keresgélek szexpartner a plusz energiám levezetéséhez?
Sziasztok.
Hello. Itt semmi valtozas. Szenvedek. Harcolunk a noert. Mar en se tudom mi igaz. Semmit nem ismer be. Amugy elvezem
(Ez egy válasz gerzegu54 üzenetére (2024. 08. 07. szerda 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 06:06

Mikor mar azt gondoltam jobb lesz azt vettem eszre megint ossze nezegetnek mosolyognak. De mikor dughatnak. Nem tudom. Valamikor biztosan. Teli a ház zugokkal, raktárakkal