Csinálni szeretem!Nem hiszem ,hogy tudnak újat mutani!Nos mért vagyok perverz?
Hétvégén erotika kiállítás a SYMA csarnokban
Neked jó éjt!Hidd el az ember életében sok olyan van amit csak saját maga tud megoldani!Gondolkozz okosan és döntsél emberien!
igen
Remélem tudtunk egy kis eszmét cserélni!Tudom nehéz nyugodtnak lenni de azzal többre mész.Jó éjt!Tűz ég szívében meddig kell várnia még!
Peverz?
Köszi a tanácsokat. Megyek szunyálni.A távolban még messze, keleten.- A napfény áttör minden éjjelen!!!
Ezt nem lehet megmagyarázni!Érzem és kész!
Én vállás után hagytam,hogy a házamban lakjon a lányommal!Én mentem el a nyaralóba lakni majdnem egy évet!Mikor elment még a villanykapcsolókat is leszedte!Ja és nem kevés kézpénzt kapott!Nem érdekelt túléltem,és tudod a lányom már nagyon akar hozzám költözni.Pedig én vagyok aki többet mond neki nemet!
???????????
Szerintem ne tedd,rugd ki de semmi több!Azon dolgozál.hogy a lányaidnak mielőbb harmonikus életet biztositsál!Fiatal vagy legyél boldog,de ne örült!
én 34 185 110kg!Ne csináld ki hagyd békén legyél férfi,hidd el az sokkal jobban fáj neki!
Nem haragszom!:-)Csak konrétumot szeretnék....miből gondolod?
ÉRZÉS,JÁTÉK VÉGET ÉR,TORONY,KÉK SUGÁR
Melyiket, az érzést, a hűtlent,a minden sarkont,vagy a keselyűt? Én 35, 183, barna, 90 kiló.Rövidesen kirúgom, de előbb kicsinálom.
Ez volt az első gondolatom.Ne haragudj ha megbántottalak vele!
IGEN de a nők jobban bírják ugymond az egyedül létet,mint a pasik!
?????????????????????
Nálunk is csak nagyapám aug.18.....nagyanyám aki 9 évvel idősebb volt pont egy évvel később aug.18 án!
nállunk nagyszülők 50 év együtt majd a mama elment márciusban a papa meg rá 3 hétre!!!SZERINTED?????