szerintem meg a világ legtermészetesebb dolga haver, barát barátnőjét megkívánni, és miért kellene itt megállni ? akkor már érdemes meg is dugni alaposan ! ha jó fej a srác, akinek a nőjét elkapod, akkor izgatni fogja a dolog, ha meg seggfej, úgy kell neki, előbb utóbb úgyis minden jó nőt megdug más is, akár házas, vagy jár valakivel, akár nem : ez csak idő és energia kérdése, MINDEN nő megszerezhető, így vagy úgy.
én csakis akkor éreztem jól magam, amikor a nőmet kívánták, ahol végigmentünk, ki is borultam volna, ha nem vizslatják, izgulnak fel tőle, és tesznek ajánlatokat
sértésnek vettem volna ! második nejem biszex kis szuka volt, és imédtam másokkal párokkal, csajszikkal, férfiakkal kuratni, fenséges látvány volt, és általában be is szálltam
erre buzdítok mindenkit : le az álasznatséggel !!!!!!!
én csakis akkor éreztem jól magam, amikor a nőmet kívánták, ahol végigmentünk, ki is borultam volna, ha nem vizslatják, izgulnak fel tőle, és tesznek ajánlatokat

azt hiszem egy igazi barátságot nem éri meg kockáztatni akármien szexért sem
Szia! Szerintünk is jó ha kihagyod a figurát!
Undorító hozzáállásunk van az ilyen embereknek!
Nem lenne jó vége a kalandnak hidd el és ha esetleg titokban csinálod még a kapcsolatod is rámenne!!
Diszkréció ilyentől ?? Kizárt!!
Mi épp ezért ki is hagyjuk az ismerősöket ebből pedig itt is lehetne 1-2 jó partit összehozni akár párral pasival...csajjal...
Megnéztük a képeiteket! Nagyon jók !!
puszi (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 12:05
Undorító hozzáállásunk van az ilyen embereknek!
Nem lenne jó vége a kalandnak hidd el és ha esetleg titokban csinálod még a kapcsolatod is rámenne!!
Diszkréció ilyentől ?? Kizárt!!
Mi épp ezért ki is hagyjuk az ismerősöket ebből pedig itt is lehetne 1-2 jó partit összehozni akár párral pasival...csajjal...
Megnéztük a képeiteket! Nagyon jók !!
puszi (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Engem évek óta szeretne lefektetni a férjem barátja.Ráadásul azt is tudja, hogy mi párok felé és szóló, urak, hölgyek felé is nyitottak vagyunk, alkalmanként.
Még be is jön a srác.
Ettől függetlenül, soha nem feküdnék le vele, semmi esetre.Az oka ennek az a tulajdonság ami hiányzik belőle, a korrektség, tisztesség, őszinteség.
Nem tudom hogyan lehetséges hogy valaki ennyire méltatlan legyen egy barátságra, valamint miért nem lehet elénk állni. és megkérdezni nyíltan hogy esetleg el lehet e képzelni valamit.
Ez az ami engem nőként elrettent, és el bírom képzelni ha sunyi módon megtenném.. vajon mit kaphatnék cserébe olyan embertől, aki sutba dobna egy barátságot 1-2 óra élvezetért.

Engem évek óta szeretne lefektetni a férjem barátja.Ráadásul azt is tudja, hogy mi párok felé és szóló, urak, hölgyek felé is nyitottak vagyunk, alkalmanként.
Még be is jön a srác.
Ettől függetlenül, soha nem feküdnék le vele, semmi esetre.Az oka ennek az a tulajdonság ami hiányzik belőle, a korrektség, tisztesség, őszinteség.
Nem tudom hogyan lehetséges hogy valaki ennyire méltatlan legyen egy barátságra, valamint miért nem lehet elénk állni. és megkérdezni nyíltan hogy esetleg el lehet e képzelni valamit.
Ez az ami engem nőként elrettent, és el bírom képzelni ha sunyi módon megtenném.. vajon mit kaphatnék cserébe olyan embertől, aki sutba dobna egy barátságot 1-2 óra élvezetért.
nincs helyzet . jól tetted . semmi baja nem lett . végül is nem a kezét törted el . dugott egy jót és kész . csá
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2010. 01. 02. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 17:43

apró megjegyzés, kit is tekintek baátnak?
Engedély nélkül barátom asszonyát.. hmmm.
Biztos, hogy barátom?
Nekem sok ismerősöm, sok haverom és irtózatosan kevés barátom van..
Az Övékét sosem....
Biztos, hogy barátom?
Az Övékét sosem....
státus ugyan az lett, bár a téma konkrétan arra gondol, hogy most barátod és az asszonyát, mellete répázod
apró megjegyzés, kit is tekintek baátnak?
Biztos, hogy barátom?
Az Övékét sosem....
Biztos, hogy barátom?
Az Övékét sosem....
én nagyon sok barátom nőjét megdugtam . ha rámereszkednek mit csináljak .
nekem, nagyon tetszik az eggyik baratom felesege de nalam alap szabaj hogy hazinyulra nem lovok (no esetleg ha o kerne)
Ha csak nem közösen kérik, én nem nyomulnék a haver asszonyára. Ha van egyezség akkor meg természetes az elfogadás.
Igazán mindenki másképp látja mint én is.Ha én nem nyomulok a barátom nőjére nem itatom le nem erőszakolom meg addig az én lelkiismeretem tiszta.De mi van ha a csaj nyomul szóljak a havernak,hogy csináljon már valamit a nőjével mert úgy érzem azt akarja ,hogy megdugjam csaj letagadja én a szarban egyszerübb megdugni mert úgye az ember csak nem kiván egy ilyen csalfa nőt a barátjának utána ráérek neki elmondani.
szió a barátom feleségével gyengéd szálak fűztek minket össze. de hozzá érni sem tudtam volna. nekem a barátom felesége szent és érínthetetlen.
(Ez egy válasz Senorita üzenetére (2009. 07. 28. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 28. kedd 21:24

Azt hiszem, hogy ebbe a topicba tartozik az én esetem is. Egy alkalommal cudarul megszoptatott és megdugott a pasim haverja! Kettö kell a dologhoz, de ö kezdeményezett! Szivem elutazott és én, amíg távol volt, "csak" a barátnöm puncijával (és ö az enyémmel) szórakoztam. Egy este szépen gyalogoltam haza az edzésröl és a zebránál kiszólt az autója ablakán a haver, hogy szálljak be, hazavisz. Ekkor még nem gondoltam semmire sem. Aztán amikor hozzánk értünk, felhívtam udvariasságból egy italra, amiért hazapasszolt. A fenekem fogdosásával és mocskos dolgok sugdalózásával kezdödött az egész, nem tudtam ellenállni! Mivel öszinte vagyok mindig a barátomhoz, elmondtam neki. Ahogy ecseteltem a történteket, felizgult. Azt hittem, hogy bepöccen, de nem úgy történt. Felizgatta az, hogy egy másik pasival, ráadásul a haverjával, dugtam! Végülis, ez mégis a jobb reakció.

Nem tért el! A topic címe "Barátod asszonya".
Csak más megközelítésből értelmezi a topic címét. Abszolút helyesen. Valljuk be, így is érdekes a dolog.
Nagyon az...
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 28. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 28. kedd 10:56
Csak más megközelítésből értelmezi a topic címét. Abszolút helyesen. Valljuk be, így is érdekes a dolog.
Nagyon az...

Ez kerek és szép kis történet, azonban eltértél a tárgytól.Nem arról volt szó hogy közös megegyezés, barátság, szimpátia, alapon lefekszünk egymással.Mint tudod az nálunk is belefér.Ebben a topicban ahogy a szőke kis fejemmel kivettem, az a téma, amikor tudtod nélkül, párod tudta nélkül történik mindez.
Amit Te elmondtál az pedig egy full extrás élmény lehet(kicsit irigykedek) és szép.
Ezt nem ítélem el, sőt.. biztos hogy nagyon szuper lehet.Csak gratulálni tudunk a szerencsétekhez
Vigyázz a helyzetedre és becsüljétek meg.
Amit Te elmondtál az pedig egy full extrás élmény lehet(kicsit irigykedek) és szép.
Ezt nem ítélem el, sőt.. biztos hogy nagyon szuper lehet.Csak gratulálni tudunk a szerencsétekhez

Az eset óta másképp nézek sokmindent és bizony felvetődött egy nyitottabb kapcsolatlehetősége.Ami azt jelenti hogy ha izgatott a kedvesem akkor bene van de normál esetben még nem,csak kérdezgeti hogy de mégis kivel,hogy kiviteleznénk meg ááá neem.Viszont rajta vagyok hogy sikerüljön
Mázlid volt.
Azóta is történnek ilyenek?
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 28. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 28. kedd 19:58
Azóta is történnek ilyenek?

Kikérem magamnak.. soha nem szekálnám ki a pasikat!!
Fordulj meg.. !Told le a nadrágod! Fogd meg a bokádat!

Kérd meg ismét
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 28. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 28. kedd 14:52

Törölt felhasználó (58613)

Sziasztok.Olvasom a topicot és sajna én ismerem a dolgot ugyan is a volt barátom elkapta a menyasszonyomat.Később tudtam meg a dolgot,ami egyszeri volt de nem sokat segit összességében nagyon szar.Egy közös szórakozás és italozás során együtt távoztak a szórakozóhelyről és egy eldugott utcában franciáztak,nagyon szar a dolog de ahogy telik az idő néha azon veszem észre magam hogy szexuálisan izgat.
Azt hiszem, hogy ebbe a topicba tartozik az én esetem is. Egy alkalommal cudarul megszoptatott és megdugott a pasim haverja! Kettö kell a dologhoz, de ö kezdeményezett! Szivem elutazott és én, amíg távol volt, "csak" a barátnöm puncijával (és ö az enyémmel) szórakoztam. Egy este szépen gyalogoltam haza az edzésröl és a zebránál kiszólt az autója ablakán a haver, hogy szálljak be, hazavisz. Ekkor még nem gondoltam semmire sem. Aztán amikor hozzánk értünk, felhívtam udvariasságból egy italra, amiért hazapasszolt. A fenekem fogdosásával és mocskos dolgok sugdalózásával kezdödött az egész, nem tudtam ellenállni! Mivel öszinte vagyok mindig a barátomhoz, elmondtam neki. Ahogy ecseteltem a történteket, felizgult. Azt hittem, hogy bepöccen, de nem úgy történt. Felizgatta az, hogy egy másik pasival, ráadásul a haverjával, dugtam! Végülis, ez mégis a jobb reakció.

Kikérem magamnak.. soha nem szekálnám ki a pasikat!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 07. 28. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 28. kedd 13:41

Nincs, kikötve hogy titokba csinálhatod meg csak a barátod asszonyát.
Anno sokszor volt olyan hogy nagyfiús társaságra rá akaszkodott csajok, közkézen forogtak.
Bár ez inkább felebarátod csaja típus.
Úgy hogy ne szekáljátok ki...
Anno sokszor volt olyan hogy nagyfiús társaságra rá akaszkodott csajok, közkézen forogtak.
Bocs a szóismétlésért,dolog
)

Sziasztok.Olvasom a topicot és sajna én ismerem a dolgot ugyan is a volt barátom elkapta a menyasszonyomat.Később tudtam meg a dolgot,ami egyszeri volt de nem sokat segit összességében nagyon szar.Egy közös szórakozás és italozás során együtt távoztak a szórakozóhelyről és egy eldugott utcában franciáztak,nagyon szar a dolog de ahogy telik az idő néha azon veszem észre magam hogy szexuálisan izgat.
Nincs, kikötve hogy titokba csinálhatod meg csak a barátod asszonyát.