Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#67   2009. 07. 16. csütörtök 06:31
X Törölt felhasználó (65919)
Vidékre, haza mentem egy nyáron. Mivel valami munkát kellett befejeznem szükségem volt, hogy egy nagyobb anyagot kinyomtassak, holmi képeket feldolgozzak, stb. Röviden kellet egy jól felszerelt iroda. A barátom felesége jelezte, hogy náluk a cégnél volna egy lehetőség, ő dolgozik délután és a kolléganője gépéhez hozzáférek. Fontos adalék a haver külföldön dolgozott már jó pár hónapja és a hölgy egyedül volt otthon.

Amíg dolgoztam barátom felesége végig ott ült mellettem és szóval tartott. Nem volt valami csinos pofi a csaj, de nagyon formás teste volt. És ahogy miniszoknyában, a simára borotvált, szépen lebarnult lábai hozzá-hozzáértek az én lábaimhoz begerjedtem. Rátettem a kezem a combjára, hát nem húzta el. Aztán csókolózás, de nem engedte, hogy benyúljak a lába közé, mert éppen menstruált, de két nap múlva nagy partit ígért nekem. Két nap múlva ő hívott telefonon én átmentem, de a lelkiismeret furdalásom óriási volt. És látszott is ez rajtam. Mondjuk, a csaj nem erre várt. És amikor elmondtam, hogy ezt nem akarom folytatni, akkor dühösen és csalódottan lebutázott.

Sok mindent megbántam az életben, de ezt a kihagyást biztosan nem. A csajsziról tudom, hogy még egy pár fazonnal összekefélt, de végül rendeződött a házaséletük, és eléggé jól élnek. Én meg büszke vagyok, hogy a tudtam vigyázni a barátságunkra és őszintén a szemébe tudok nézni a havernek, amikor vele koccintok.
#66   2008. 07. 22. kedd 08:16
X Törölt felhasználó (313892)
házi nyúlra nem lóvünk pedig egész sorozatot rá engednék sajna igy csak plátoi marad a csaj
#65   2008. 04. 13. vasárnap 11:45
Dömidú Dömidú
A nő és a barátja fekszik az ágyban. Csörög a telefon. A nő felveszi.
- Ki volt az? - kérdezi a férfi
- Á csak a férjem.
- Jesszusom! Jön haza?
- Dehogy, azért szólt hogy még marad veled tekézni pár órát.
----------------------------------------------

(volt a vicc topicba, de oda is való! smile :tom)
#64   2008. 04. 13. vasárnap 09:27
MmePrune MmePrune VIP Admin
az smile kár, hogy pár hsz-szel lejjebb már itt van gunyos1
(Ez egy válasz gatwader üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 09:19
- Az a gyanúm, hogy a feleségem megcsal.
- Miből gondolod?
- Ma reggel azzal jött haza, hogy a barátnőjénél, Zsuzsinál aludt.
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.

JÓ VICC smile
#63   2008. 04. 13. vasárnap 09:19
gatwader gatwader
- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.

JÓ VICC smile
#62   2008. 04. 13. vasárnap 06:14
X Törölt felhasználó (218972)
Bár azt hozzátenném,hogy aki tényleg barátom volt azzal csak kétszer fordult elő ilyesmi,de az eggyiknél a csaj egy ribi volt már elnézést és ő kezdett ki velem és mindössze egy hete kavartak a barátommal csak olyan naív volt a cimbi,mert a csajnak volt híre és én próbáltam is erről meggyőzni,de hát hiszékeny volt és nem hitt a cimborájának a másik eset meg hasonló volt 3 hete járt a csaj a barátommal,aztán összevesztek és a csaj smsbe célozgatott rá,hogy kipróbálna engem és én meg belementem a játékba,de miután kiderült azt mondta a haverom,hogy nem haragszik érte meg nem is érdekli őt már a nő.
#61   2008. 04. 13. vasárnap 06:05
X Törölt felhasználó (218972)
Hát nekem ez egy eléggé rázós téma,mert van egy olyan tulajdonságom,amit utálok is magamban,hogy mindig ráindulok a haverok nőjére,de nem tudom miért,lehet azért,mert sokszor hallottam már panaszokat a csajoktól a haverjaimra,hogy nem jók az ágyban és valahol férfi hülyeségből bennem van a bizonyítási vágy,hogy én vagyok a jobb és,hogy én tudok velük bánni nem tudom.Mindenesetre nagyon szar érzés ez az egész,mert egyrészt tombol bennem ez a dolog másrészt meg tudom,hogy szemétség és általában szeretek segíteni minden férfi társamnak ha nem éppen jó a szexuális élete egy lánnyal,hogy mit hogyan csináljon vele,de valahol meg idegesít ha valaki bénázik.Egy férfi igenis adja meg a csajnak amit kell,hisz ettől leszünk igazán azok.Bár nem vagyok azért olyan rossz,hogy mindenki csaját megdugom,mert többször győz bennem a jóérzés és,hogy mi férfiak tartsunk össze eszme,de előfordult már,hogy a vágy győzött fölöttem és ilyenkor elsülyednék szégyenembe:S
#60   2006. 05. 10. szerda 20:28
stellike stellike VIP
Végre valamiben egyetértünk!
#59   2006. 03. 03. péntek 13:07
X Törölt felhasználó (29760)
aranyos elmélet, de mivan ha fordítva is igaz ravasz1 wow2
#58   2006. 03. 01. szerda 14:57
Moncy Moncy
előbbre hoztam h. ne legyen e témát felölelő kérdés miatt újabb topic nyitva
#57   2005. 04. 11. hétfő 18:42
X Törölt felhasználó (368461)
Lehet, hogy vérre menő küzdelem volt a nőért és most ezért clacko sem tudja ezt nekünk megírni...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 11. hétfő 07:27
Valami jó történt azóta Veletek??? Vagy tiszavirág életű volt a románcotok??
#56   2005. 04. 11. hétfő 07:27
Moncy Moncy
Valami jó történt azóta Veletek??? Vagy tiszavirág életű volt a románcotok??
(Ez egy válasz clacko üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 19:42
Lehet hogy téves az élet?
#55   2005. 03. 22. kedd 13:13
Megint úgy "ítélsz", hogy hiányosak az ismereteid, vagy nem olvasol jól!:-)
Nem úgy értettem, hogy majd megveszi más helyettem -főleg, hogy nem is kézzel fogható dolgokat értettem ezalatt -, hanem hogy az igazi ajándékot nem kell egyáltalán megvenni, hanem , ha vágysz valamire és az élettől megkapod, akkor ajándék igazán (és meglepetés is)!
#54   2005. 03. 22. kedd 12:00
X Törölt felhasználó (7767)
- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam. smile
#53   2005. 03. 22. kedd 11:58
Egy szerelmespár az ágyban van, mikor megszólal a telefon.
A nő veszi fel:
-Igen? Rendben van. Szervusz!
-Ki volt az?
-A férjem. De nem jön haza, még marad veled két órát kuglizni
#52   2005. 03. 22. kedd 09:48
Az ajándékot én magam szeretem kiválasztani, de megvennem nem kell:-)
#51   2005. 03. 22. kedd 08:18
Moncy Moncy
Ahogy mondod tleg vicces a helyzet, de így sem nagyon érdekel h. ki mit mond ránk..
Sajnos nem tudom kirúgni azért annyira nem 1x-ű a helyzet, főleg 9 év házasság stb., stb., után már vannak bizonyos jogszabályok, de +próbálunk mindent elkövetni a boldogságunk érdekében. De még egyenlőre a barátja is nős szomoru1
Bár +beszéltük h. Én sem kérdezem hol jár kivel, és ő se kérdezze... ezt már nyitott házasságnak hívják sztem..
Persze h. nem szeretnénk ha ez hosszútávon így maradna,úgyh. mindent elkövetünk h. a másik felek "maradandó sérülés nélkül" lépjenek túl bizonyos dolgokon, bár mint írtam van egy-két nem 1x-ű dolog.. de ezt elég ha Mi tudjuk, ez már sajna absz. nem publikus wave wave
#50   2005. 03. 21. hétfő 15:15
Egy férfi mondja a haverjának:
- Nem tudom, mit vegyek a feleségem születésnapjára. Megvan mindene, megvehet magának bármit, amit szeretne.
- Figyelj csak! Miért nem adsz neki egy papírt, amire ráírod: "Ez a kupon egy óra szexre jogosít, az Ön által kívánt módon."?
A férfi így is tesz. Másnap újra találkoznak.
- Na, hogy sikerült az ajándék? - kérdi a haver.
- Ne is mondd! Odaadtam neki, amikor elolvasta, ugrált örömében. Aztán a nyakamba ugrott, homlokon csókolt, majd elrohant és visszakiáltotta: "Egy óra múlva itt vagyok!".
#49   2005. 03. 19. szombat 19:43
Hát, ez az!
#48   2005. 03. 18. péntek 22:28
go-go go-go
És ilyen feleség kell???
Amugy mf1 mf1 mf1 !
Akkor majd más!Ezért nem hagyom ki!!HE_HE

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: clacko clacko
Nyitás ideje: 2005. 03. 13. vasárnap
Üzenetek: 307db
Utolsó üzenet: 2025. 01. 13. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!