Vidékre, haza mentem egy nyáron. Mivel valami munkát kellett befejeznem szükségem volt, hogy egy nagyobb anyagot kinyomtassak, holmi képeket feldolgozzak, stb. Röviden kellet egy jól felszerelt iroda. A barátom felesége jelezte, hogy náluk a cégnél volna egy lehetőség, ő dolgozik délután és a kolléganője gépéhez hozzáférek. Fontos adalék a haver külföldön dolgozott már jó pár hónapja és a hölgy egyedül volt otthon.
Amíg dolgoztam barátom felesége végig ott ült mellettem és szóval tartott. Nem volt valami csinos pofi a csaj, de nagyon formás teste volt. És ahogy miniszoknyában, a simára borotvált, szépen lebarnult lábai hozzá-hozzáértek az én lábaimhoz begerjedtem. Rátettem a kezem a combjára, hát nem húzta el. Aztán csókolózás, de nem engedte, hogy benyúljak a lába közé, mert éppen menstruált, de két nap múlva nagy partit ígért nekem. Két nap múlva ő hívott telefonon én átmentem, de a lelkiismeret furdalásom óriási volt. És látszott is ez rajtam. Mondjuk, a csaj nem erre várt. És amikor elmondtam, hogy ezt nem akarom folytatni, akkor dühösen és csalódottan lebutázott.
Sok mindent megbántam az életben, de ezt a kihagyást biztosan nem. A csajsziról tudom, hogy még egy pár fazonnal összekefélt, de végül rendeződött a házaséletük, és eléggé jól élnek. Én meg büszke vagyok, hogy a tudtam vigyázni a barátságunkra és őszintén a szemébe tudok nézni a havernek, amikor vele koccintok.
Amíg dolgoztam barátom felesége végig ott ült mellettem és szóval tartott. Nem volt valami csinos pofi a csaj, de nagyon formás teste volt. És ahogy miniszoknyában, a simára borotvált, szépen lebarnult lábai hozzá-hozzáértek az én lábaimhoz begerjedtem. Rátettem a kezem a combjára, hát nem húzta el. Aztán csókolózás, de nem engedte, hogy benyúljak a lába közé, mert éppen menstruált, de két nap múlva nagy partit ígért nekem. Két nap múlva ő hívott telefonon én átmentem, de a lelkiismeret furdalásom óriási volt. És látszott is ez rajtam. Mondjuk, a csaj nem erre várt. És amikor elmondtam, hogy ezt nem akarom folytatni, akkor dühösen és csalódottan lebutázott.
Sok mindent megbántam az életben, de ezt a kihagyást biztosan nem. A csajsziról tudom, hogy még egy pár fazonnal összekefélt, de végül rendeződött a házaséletük, és eléggé jól élnek. Én meg büszke vagyok, hogy a tudtam vigyázni a barátságunkra és őszintén a szemébe tudok nézni a havernek, amikor vele koccintok.
házi nyúlra nem lóvünk pedig egész sorozatot rá engednék sajna igy csak plátoi marad a csaj
A nő és a barátja fekszik az ágyban. Csörög a telefon. A nő felveszi.
- Ki volt az? - kérdezi a férfi
- Á csak a férjem.
- Jesszusom! Jön haza?
- Dehogy, azért szólt hogy még marad veled tekézni pár órát.
----------------------------------------------
(volt a vicc topicba, de oda is való!
:tom)
- Ki volt az? - kérdezi a férfi
- Á csak a férjem.
- Jesszusom! Jön haza?
- Dehogy, azért szólt hogy még marad veled tekézni pár órát.
----------------------------------------------
(volt a vicc topicba, de oda is való!

az
kár, hogy pár hsz-szel lejjebb már itt van
(Ez egy válasz gatwader üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 09:19

- Az a gyanúm, hogy a feleségem megcsal.
- Miből gondolod?
- Ma reggel azzal jött haza, hogy a barátnőjénél, Zsuzsinál aludt.
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
JÓ VICC
- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
JÓ VICC

- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
JÓ VICC
- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
JÓ VICC

Bár azt hozzátenném,hogy aki tényleg barátom volt azzal csak kétszer fordult elő ilyesmi,de az eggyiknél a csaj egy ribi volt már elnézést és ő kezdett ki velem és mindössze egy hete kavartak a barátommal csak olyan naív volt a cimbi,mert a csajnak volt híre és én próbáltam is erről meggyőzni,de hát hiszékeny volt és nem hitt a cimborájának a másik eset meg hasonló volt 3 hete járt a csaj a barátommal,aztán összevesztek és a csaj smsbe célozgatott rá,hogy kipróbálna engem és én meg belementem a játékba,de miután kiderült azt mondta a haverom,hogy nem haragszik érte meg nem is érdekli őt már a nő.
Hát nekem ez egy eléggé rázós téma,mert van egy olyan tulajdonságom,amit utálok is magamban,hogy mindig ráindulok a haverok nőjére,de nem tudom miért,lehet azért,mert sokszor hallottam már panaszokat a csajoktól a haverjaimra,hogy nem jók az ágyban és valahol férfi hülyeségből bennem van a bizonyítási vágy,hogy én vagyok a jobb és,hogy én tudok velük bánni nem tudom.Mindenesetre nagyon szar érzés ez az egész,mert egyrészt tombol bennem ez a dolog másrészt meg tudom,hogy szemétség és általában szeretek segíteni minden férfi társamnak ha nem éppen jó a szexuális élete egy lánnyal,hogy mit hogyan csináljon vele,de valahol meg idegesít ha valaki bénázik.Egy férfi igenis adja meg a csajnak amit kell,hisz ettől leszünk igazán azok.Bár nem vagyok azért olyan rossz,hogy mindenki csaját megdugom,mert többször győz bennem a jóérzés és,hogy mi férfiak tartsunk össze eszme,de előfordult már,hogy a vágy győzött fölöttem és ilyenkor elsülyednék szégyenembe:S
Végre valamiben egyetértünk!
aranyos elmélet, de mivan ha fordítva is igaz

előbbre hoztam h. ne legyen e témát felölelő kérdés miatt újabb topic nyitva
Lehet, hogy vérre menő küzdelem volt a nőért és most ezért clacko sem tudja ezt nekünk megírni...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 11. hétfő 07:27

Valami jó történt azóta Veletek??? Vagy tiszavirág életű volt a románcotok??
Valami jó történt azóta Veletek??? Vagy tiszavirág életű volt a románcotok??
(Ez egy válasz clacko üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Megint úgy "ítélsz", hogy hiányosak az ismereteid, vagy nem olvasol jól!:-)
Nem úgy értettem, hogy majd megveszi más helyettem -főleg, hogy nem is kézzel fogható dolgokat értettem ezalatt -, hanem hogy az igazi ajándékot nem kell egyáltalán megvenni, hanem , ha vágysz valamire és az élettől megkapod, akkor ajándék igazán (és meglepetés is)!
Nem úgy értettem, hogy majd megveszi más helyettem -főleg, hogy nem is kézzel fogható dolgokat értettem ezalatt -, hanem hogy az igazi ajándékot nem kell egyáltalán megvenni, hanem , ha vágysz valamire és az élettől megkapod, akkor ajándék igazán (és meglepetés is)!
- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.

Egy szerelmespár az ágyban van, mikor megszólal a telefon.
A nő veszi fel:
-Igen? Rendben van. Szervusz!
-Ki volt az?
-A férjem. De nem jön haza, még marad veled két órát kuglizni
A nő veszi fel:
-Igen? Rendben van. Szervusz!
-Ki volt az?
-A férjem. De nem jön haza, még marad veled két órát kuglizni
Az ajándékot én magam szeretem kiválasztani, de megvennem nem kell:-)
Ahogy mondod tleg vicces a helyzet, de így sem nagyon érdekel h. ki mit mond ránk..
Sajnos nem tudom kirúgni azért annyira nem 1x-ű a helyzet, főleg 9 év házasság stb., stb., után már vannak bizonyos jogszabályok, de +próbálunk mindent elkövetni a boldogságunk érdekében. De még egyenlőre a barátja is nős
Bár +beszéltük h. Én sem kérdezem hol jár kivel, és ő se kérdezze... ezt már nyitott házasságnak hívják sztem..
Persze h. nem szeretnénk ha ez hosszútávon így maradna,úgyh. mindent elkövetünk h. a másik felek "maradandó sérülés nélkül" lépjenek túl bizonyos dolgokon, bár mint írtam van egy-két nem 1x-ű dolog.. de ezt elég ha Mi tudjuk, ez már sajna absz. nem publikus
Sajnos nem tudom kirúgni azért annyira nem 1x-ű a helyzet, főleg 9 év házasság stb., stb., után már vannak bizonyos jogszabályok, de +próbálunk mindent elkövetni a boldogságunk érdekében. De még egyenlőre a barátja is nős

Bár +beszéltük h. Én sem kérdezem hol jár kivel, és ő se kérdezze... ezt már nyitott házasságnak hívják sztem..
Persze h. nem szeretnénk ha ez hosszútávon így maradna,úgyh. mindent elkövetünk h. a másik felek "maradandó sérülés nélkül" lépjenek túl bizonyos dolgokon, bár mint írtam van egy-két nem 1x-ű dolog.. de ezt elég ha Mi tudjuk, ez már sajna absz. nem publikus

Egy férfi mondja a haverjának:
- Nem tudom, mit vegyek a feleségem születésnapjára. Megvan mindene, megvehet magának bármit, amit szeretne.
- Figyelj csak! Miért nem adsz neki egy papírt, amire ráírod: "Ez a kupon egy óra szexre jogosít, az Ön által kívánt módon."?
A férfi így is tesz. Másnap újra találkoznak.
- Na, hogy sikerült az ajándék? - kérdi a haver.
- Ne is mondd! Odaadtam neki, amikor elolvasta, ugrált örömében. Aztán a nyakamba ugrott, homlokon csókolt, majd elrohant és visszakiáltotta: "Egy óra múlva itt vagyok!".
- Nem tudom, mit vegyek a feleségem születésnapjára. Megvan mindene, megvehet magának bármit, amit szeretne.
- Figyelj csak! Miért nem adsz neki egy papírt, amire ráírod: "Ez a kupon egy óra szexre jogosít, az Ön által kívánt módon."?
A férfi így is tesz. Másnap újra találkoznak.
- Na, hogy sikerült az ajándék? - kérdi a haver.
- Ne is mondd! Odaadtam neki, amikor elolvasta, ugrált örömében. Aztán a nyakamba ugrott, homlokon csókolt, majd elrohant és visszakiáltotta: "Egy óra múlva itt vagyok!".
Hát, ez az!
És ilyen feleség kell???
Amugy
!
Akkor majd más!Ezért nem hagyom ki!!HE_HE
Amugy

Akkor majd más!Ezért nem hagyom ki!!HE_HE