Azt hiszem, sokan nincsenek tisztában a "barát" fogalmával...
Tudjátok az az, amiből nagyon kevés van...
Nőből meg baromi sok.
Ráadásul a barátok ebben az esetben fogynak is.
Tudjátok az az, amiből nagyon kevés van...
Nőből meg baromi sok.
Ráadásul a barátok ebben az esetben fogynak is.
A barátod elött is válald ilyen bátran és nem lesz gond
!!! És az majd veti rád a követ is
!!! És az majd veti rád a követ is
Az a baj ezzel sokan mondják ezt védekezés képpen : két ember kell ehhez. A lány is akarta De ezzel meg is válaszoltad az egyik nem tudja megcsinálni a másik nélkűl.Azaz ha a " barát " nem akarja megdugni a haverja nőjét akkor abbaól nem is lessz semmi. A gennygóc helyes,valóban így írják, ezzel nem bántassz meg,jó pap holtig tanul
. Más az hogy egy látásról ismert személy nőjét megdugod, (az nem haver ,nem barát stb...) . Szerintem sokkal inkább feljön minden társaságban az a téma ,hogy ha ilyen lenne el -e mondanánk a barátunknak,azon felűl ,hogy a lányt (normális esetben egy normális barát) visszautasít. Mert ebből szoktak adódni némi viták. De én úgy vélem, TAPASZTALAT alapján,hogy az a jó ha elmondjuk. Egy normális barát megérti és felfogja ,hogy mi volt ,mi NEM történt. És ennek alapján mérlegen a lánnyal kapcsolatban.
(Ez egy válasz sevenx üzenetére (2009. 07. 26. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 26. vasárnap 11:21
. Más az hogy egy látásról ismert személy nőjét megdugod, (az nem haver ,nem barát stb...) . Szerintem sokkal inkább feljön minden társaságban az a téma ,hogy ha ilyen lenne el -e mondanánk a barátunknak,azon felűl ,hogy a lányt (normális esetben egy normális barát) visszautasít. Mert ebből szoktak adódni némi viták. De én úgy vélem, TAPASZTALAT alapján,hogy az a jó ha elmondjuk. Egy normális barát megérti és felfogja ,hogy mi volt ,mi NEM történt. És ennek alapján mérlegen a lánnyal kapcsolatban.
(Ez egy válasz sevenx üzenetére (2009. 07. 26. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
1./ Én erről másképp' gondolkodom, illetve finoman elbeszélünk egymás mellett. Hangsúlyoztam, hogy nem a legjobb barátra gondolok itt a téma topicjában, ebből kifolyólag nem is egy kedves "szeretett" baráti körre, hanem olyan "haverokra", akit mégis csak ismersz, mert az élet valamikor valahogy összesodort (pl.: szórakozóhely, nyaralás, buli valaknél) - de valójában mégis csak ismretlen, mert talán még a nevét sem tudod jól. Sokszor csak együtt vagytok valahol, de nem is igazán csíped, vagy nem is tudsz vele egy pár szót sem beszélgetni, mert egyszerűen nincs miről. Pl.: egy házibuliban nem találsz olyan nőt, akinek nincs ott a barátja - akit Te a hivatkozott módon ismersz. Ha Nektek ezek a "baráti kapcsolatok" szentírások, nem tudok Veletek egyetérteni, sőt azt is felvállalom, hogy (hogy is írtad lyuk78?) "genygóc" vagyok [ami egyébként, helyesen: genNygóc - na, most csak egy picit piszkállak
) ].
2./ .... és ne felejtsük el, hogy azért ehhez az egészhez a lányok is kellenek. Hogy meddig megy a dolog, hogy történik-e valami túlnyomó részt inkább tőlük függ. Nekem tényleg az a benyomásom, hogy sok lány hajlik, sőt kezdeményez ilyen kicsapongást, úgy "szelidebb" lányok, mint "vadabb" lányok. Nem kell ehhez bárkire is rányomulni. Az iskolapélda ebben a történetben a házibuli, amikor a lány barátja tehetetlen részeg (aki nem a legjobb barátod
) és a lány unatkozik, esetleg ő is piált egy kissé. Sok lánynak ez a kaland izgalmas, - mert mint utólag megtudtam - nagy részletességgel és pofátlan pajzánsággal beszélték ezt ki egymás között. Sőt, amikor ismétlóődő dolog vált belőle, még alibit is a barátnők nyújtottak.
) ].2./ .... és ne felejtsük el, hogy azért ehhez az egészhez a lányok is kellenek. Hogy meddig megy a dolog, hogy történik-e valami túlnyomó részt inkább tőlük függ. Nekem tényleg az a benyomásom, hogy sok lány hajlik, sőt kezdeményez ilyen kicsapongást, úgy "szelidebb" lányok, mint "vadabb" lányok. Nem kell ehhez bárkire is rányomulni. Az iskolapélda ebben a történetben a házibuli, amikor a lány barátja tehetetlen részeg (aki nem a legjobb barátod
) és a lány unatkozik, esetleg ő is piált egy kissé. Sok lánynak ez a kaland izgalmas, - mert mint utólag megtudtam - nagy részletességgel és pofátlan pajzánsággal beszélték ezt ki egymás között. Sőt, amikor ismétlóődő dolog vált belőle, még alibit is a barátnők nyújtottak.
Örök témáról folyik a vita: szex és bizalom. Szerintem a barátság egyik alaptörvénye: a feltétlen bizalom. Egy barátság lényege abban áll, hogy kölcsönösen elkerülünk minden olyan helyzetet, amely kellemetlenséget okozhat. Ismerős pacák nőjét dugtam meg, és volt benne valami a birtoklásnak, a tiltott dolgoknak abból az izgalmából amiről „sevenex” ír. De olyan személynek a nőjét, akit engem barátnak nevez, az ő tudta és beleegyezése nélkül nem dugnék meg. Sőt, ha a barátnője, neje erre mozdulna el … fellépnék.
Ahogy eszre veszem,te nem ismered a "barat" szo jelenteset!Akikrol te beszelsz azok ismerosok,es ennek a topiknak a cime az hogy "baratod asszonya"!!Gusztustalan a "baratod asszonyara" rakattanni!!
2009. 07. 26. vasárnap 11:21
1./ Én erről másképp' gondolkodom, illetve finoman elbeszélünk egymás mellett. Hangsúlyoztam, hogy nem a legjobb barátra gondolok itt a téma topicjában, ebből kifolyólag nem is egy kedves "szeretett" baráti körre, hanem olyan "haverokra", akit mégis csak ismersz, mert az élet valamikor valahogy összesodort (pl.: szórakozóhely, nyaralás, buli valaknél) - de valójában mégis csak ismretlen, mert talán még a nevét sem tudod jól. Sokszor csak együtt vagytok valahol, de nem is igazán csíped, vagy nem is tudsz vele egy pár szót sem beszélgetni, mert egyszerűen nincs miről. Pl.: egy házibuliban nem találsz olyan nőt, akinek nincs ott a barátja - akit Te a hivatkozott módon ismersz. Ha Nektek ezek a "baráti kapcsolatok" szentírások, nem tudok Veletek egyetérteni, sőt azt is felvállalom, hogy (hogy is írtad lyuk78?) "genygóc" vagyok [ami egyébként, helyesen: genNygóc - na, most csak egy picit piszkállak
) ].
2./ .... és ne felejtsük el, hogy azért ehhez az egészhez a lányok is kellenek. Hogy meddig megy a dolog, hogy történik-e valami túlnyomó részt inkább tőlük függ. Nekem tényleg az a benyomásom, hogy sok lány hajlik, sőt kezdeményez ilyen kicsapongást, úgy "szelidebb" lányok, mint "vadabb" lányok. Nem kell ehhez bárkire is rányomulni. Az iskolapélda ebben a történetben a házibuli, amikor a lány barátja tehetetlen részeg (aki nem a legjobb barátod
) ].2./ .... és ne felejtsük el, hogy azért ehhez az egészhez a lányok is kellenek. Hogy meddig megy a dolog, hogy történik-e valami túlnyomó részt inkább tőlük függ. Nekem tényleg az a benyomásom, hogy sok lány hajlik, sőt kezdeményez ilyen kicsapongást, úgy "szelidebb" lányok, mint "vadabb" lányok. Nem kell ehhez bárkire is rányomulni. Az iskolapélda ebben a történetben a házibuli, amikor a lány barátja tehetetlen részeg (aki nem a legjobb barátod
) ].
Szerintem egy olyan faszi csinál ilyet,akinek minden lyuk számít mert egy szánalmas fasz és azzal védekezik,hogy egyszer élünk istenem. ha valaki a haverom,sőt barátom akkor az azért van mert kedvelem, bírom "szeretem" (mint barát) és bizony nálam ezek a dolgok nem férnek bele. Minden társaságban van egy ilyen genygóc akki ezzel akarja saját magának bizonyítani ,hogy mekkora fasza csávó és ,hogy minden nőnek ő kell.De ez azért van mert kisebbségi érzése van (szerintem) . Se nem jó barát se nem jó szerető ,mert ritka estben marad tartós kapcsolat az eféle dolgokból,csak addig amíg ki nem derűl,aztán elillan a nagy lángja. Láttam pár ilyet sajnos és egy nagyon jó társaság ment szét egyetlen egy ilyen faszfej végett (ezért is van ilyen előítéletem most is) .
Ez nagyon korrekt hozzáállás a részedről... A srácot meg nem értem...
Ennyinél többet ér egy barátság.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 12:05
Ennyinél többet ér egy barátság.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Engem évek óta szeretne lefektetni a férjem barátja.Ráadásul azt is tudja, hogy mi párok felé és szóló, urak, hölgyek felé is nyitottak vagyunk, alkalmanként.
Még be is jön a srác.
Ettől függetlenül, soha nem feküdnék le vele, semmi esetre.Az oka ennek az a tulajdonság ami hiányzik belőle, a korrektség, tisztesség, őszinteség.
Nem tudom hogyan lehetséges hogy valaki ennyire méltatlan legyen egy barátságra, valamint miért nem lehet elénk állni. és megkérdezni nyíltan hogy esetleg el lehet e képzelni valamit.
Ez az ami engem nőként elrettent, és el bírom képzelni ha sunyi módon megtenném.. vajon mit kaphatnék cserébe olyan embertől, aki sutba dobna egy barátságot 1-2 óra élvezetért.
Engem évek óta szeretne lefektetni a férjem barátja.Ráadásul azt is tudja, hogy mi párok felé és szóló, urak, hölgyek felé is nyitottak vagyunk, alkalmanként.
Még be is jön a srác.
Ettől függetlenül, soha nem feküdnék le vele, semmi esetre.Az oka ennek az a tulajdonság ami hiányzik belőle, a korrektség, tisztesség, őszinteség.
Nem tudom hogyan lehetséges hogy valaki ennyire méltatlan legyen egy barátságra, valamint miért nem lehet elénk állni. és megkérdezni nyíltan hogy esetleg el lehet e képzelni valamit.
Ez az ami engem nőként elrettent, és el bírom képzelni ha sunyi módon megtenném.. vajon mit kaphatnék cserébe olyan embertől, aki sutba dobna egy barátságot 1-2 óra élvezetért.
Sziasztok
Még be is jön a srác.
Még be is jön a srác.
Vidékre, haza mentem egy nyáron. Mivel valami munkát kellett befejeznem szükségem volt, hogy egy nagyobb anyagot kinyomtassak, holmi képeket feldolgozzak, stb. Röviden kellet egy jól felszerelt iroda. A barátom felesége jelezte, hogy náluk a cégnél volna egy lehetőség, ő dolgozik délután és a kolléganője gépéhez hozzáférek. Fontos adalék a haver külföldön dolgozott már jó pár hónapja és a hölgy egyedül volt otthon.
Amíg dolgoztam barátom felesége végig ott ült mellettem és szóval tartott. Nem volt valami csinos pofi a csaj, de nagyon formás teste volt. És ahogy miniszoknyában, a simára borotvált, szépen lebarnult lábai hozzá-hozzáértek az én lábaimhoz begerjedtem. Rátettem a kezem a combjára, hát nem húzta el. Aztán csókolózás, de nem engedte, hogy benyúljak a lába közé, mert éppen menstruált, de két nap múlva nagy partit ígért nekem. Két nap múlva ő hívott telefonon én átmentem, de a lelkiismeret furdalásom óriási volt. És látszott is ez rajtam. Mondjuk, a csaj nem erre várt. És amikor elmondtam, hogy ezt nem akarom folytatni, akkor dühösen és csalódottan lebutázott.
Sok mindent megbántam az életben, de ezt a kihagyást biztosan nem. A csajsziról tudom, hogy még egy pár fazonnal összekefélt, de végül rendeződött a házaséletük, és eléggé jól élnek. Én meg büszke vagyok, hogy a tudtam vigyázni a barátságunkra és őszintén a szemébe tudok nézni a havernek, amikor vele koccintok.
Amíg dolgoztam barátom felesége végig ott ült mellettem és szóval tartott. Nem volt valami csinos pofi a csaj, de nagyon formás teste volt. És ahogy miniszoknyában, a simára borotvált, szépen lebarnult lábai hozzá-hozzáértek az én lábaimhoz begerjedtem. Rátettem a kezem a combjára, hát nem húzta el. Aztán csókolózás, de nem engedte, hogy benyúljak a lába közé, mert éppen menstruált, de két nap múlva nagy partit ígért nekem. Két nap múlva ő hívott telefonon én átmentem, de a lelkiismeret furdalásom óriási volt. És látszott is ez rajtam. Mondjuk, a csaj nem erre várt. És amikor elmondtam, hogy ezt nem akarom folytatni, akkor dühösen és csalódottan lebutázott.
Sok mindent megbántam az életben, de ezt a kihagyást biztosan nem. A csajsziról tudom, hogy még egy pár fazonnal összekefélt, de végül rendeződött a házaséletük, és eléggé jól élnek. Én meg büszke vagyok, hogy a tudtam vigyázni a barátságunkra és őszintén a szemébe tudok nézni a havernek, amikor vele koccintok.
házi nyúlra nem lóvünk pedig egész sorozatot rá engednék sajna igy csak plátoi marad a csaj
A nő és a barátja fekszik az ágyban. Csörög a telefon. A nő felveszi.
- Ki volt az? - kérdezi a férfi
- Á csak a férjem.
- Jesszusom! Jön haza?
- Dehogy, azért szólt hogy még marad veled tekézni pár órát.
----------------------------------------------
(volt a vicc topicba, de oda is való!
:tom)
- Ki volt az? - kérdezi a férfi
- Á csak a férjem.
- Jesszusom! Jön haza?
- Dehogy, azért szólt hogy még marad veled tekézni pár órát.
----------------------------------------------
(volt a vicc topicba, de oda is való!
:tom)
az
kár, hogy pár hsz-szel lejjebb már itt van
(Ez egy válasz gatwader üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 09:19
kár, hogy pár hsz-szel lejjebb már itt van
(Ez egy válasz gatwader üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
- Az a gyanúm, hogy a feleségem megcsal.
- Miből gondolod?
- Ma reggel azzal jött haza, hogy a barátnőjénél, Zsuzsinál aludt.
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
JÓ VICC
- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
JÓ VICC
- Az a gyanúm, hogy a feleségem megcsal.
- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
JÓ VICC
- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
JÓ VICC
Bár azt hozzátenném,hogy aki tényleg barátom volt azzal csak kétszer fordult elő ilyesmi,de az eggyiknél a csaj egy ribi volt már elnézést és ő kezdett ki velem és mindössze egy hete kavartak a barátommal csak olyan naív volt a cimbi,mert a csajnak volt híre és én próbáltam is erről meggyőzni,de hát hiszékeny volt és nem hitt a cimborájának a másik eset meg hasonló volt 3 hete járt a csaj a barátommal,aztán összevesztek és a csaj smsbe célozgatott rá,hogy kipróbálna engem és én meg belementem a játékba,de miután kiderült azt mondta a haverom,hogy nem haragszik érte meg nem is érdekli őt már a nő.
Hát nekem ez egy eléggé rázós téma,mert van egy olyan tulajdonságom,amit utálok is magamban,hogy mindig ráindulok a haverok nőjére,de nem tudom miért,lehet azért,mert sokszor hallottam már panaszokat a csajoktól a haverjaimra,hogy nem jók az ágyban és valahol férfi hülyeségből bennem van a bizonyítási vágy,hogy én vagyok a jobb és,hogy én tudok velük bánni nem tudom.Mindenesetre nagyon szar érzés ez az egész,mert egyrészt tombol bennem ez a dolog másrészt meg tudom,hogy szemétség és általában szeretek segíteni minden férfi társamnak ha nem éppen jó a szexuális élete egy lánnyal,hogy mit hogyan csináljon vele,de valahol meg idegesít ha valaki bénázik.Egy férfi igenis adja meg a csajnak amit kell,hisz ettől leszünk igazán azok.Bár nem vagyok azért olyan rossz,hogy mindenki csaját megdugom,mert többször győz bennem a jóérzés és,hogy mi férfiak tartsunk össze eszme,de előfordult már,hogy a vágy győzött fölöttem és ilyenkor elsülyednék szégyenembe:S
Végre valamiben egyetértünk!
aranyos elmélet, de mivan ha fordítva is igaz
előbbre hoztam h. ne legyen e témát felölelő kérdés miatt újabb topic nyitva
Lehet, hogy vérre menő küzdelem volt a nőért és most ezért clacko sem tudja ezt nekünk megírni...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 11. hétfő 07:27
Valami jó történt azóta Veletek??? Vagy tiszavirág életű volt a románcotok??

clacko

Kyara