Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#87   2009. 07. 28. kedd 11:09
pár8476 pár8476 VIP
Az 1ik nagyon jó, a másik hát.. nem is tudom milyen lehet..
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 07. 28. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 28. kedd 11:07
Ismered a szezon és fazon dolgot ? Na azt csináltad most,kicsit kevered a kását smile
A párcserés szex vagy együttélés stb.... nagyban eltér attól,,,,, amikor te robotolsz a melóhelyeden,megkéred pld a barátodat,hogy az asszonyt vigye már el (most mondok valamit) dokihoz , erre kurrantanak egyet a te tudtod nélkűl. Amikor haza érsz akkor meg nyomát sem látod annak,és ők nem is mondják el ,azaz titokban szarrá csalják a fejed. Pont az mintha a barátodékkal -szomszéddal nem beszélted volna meg és a Balatoni nyaralás alkalmával a szomszéd "bácsi" csak a feleségedet jól megtöcskölte volna amíg te a gyerekeket altatod. Amikor elaludtak a kis lurkok te bemész és ők már mintha mi sem történt volna tv-t néznek sunyiban. Na erről van itt most szó. Ugye nem az a kettő ?
#86   2009. 07. 28. kedd 11:07
lyuk78 lyuk78
Ismered a szezon és fazon dolgot ? Na azt csináltad most,kicsit kevered a kását smile
A párcserés szex vagy együttélés stb.... nagyban eltér attól,,,,, amikor te robotolsz a melóhelyeden,megkéred pld a barátodat,hogy az asszonyt vigye már el (most mondok valamit) dokihoz , erre kurrantanak egyet a te tudtod nélkűl. Amikor haza érsz akkor meg nyomát sem látod annak,és ők nem is mondják el ,azaz titokban szarrá csalják a fejed. Pont az mintha a barátodékkal -szomszéddal nem beszélted volna meg és a Balatoni nyaralás alkalmával a szomszéd "bácsi" csak a feleségedet jól megtöcskölte volna amíg te a gyerekeket altatod. Amikor elaludtak a kis lurkok te bemész és ők már mintha mi sem történt volna tv-t néznek sunyiban. Na erről van itt most szó. Ugye nem az a kettő ?
(Ez egy válasz nudipapka üzenetére (2009. 07. 28. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 28. kedd 10:35
Nem tudom ismeritek-e a partnercsere intézményét. Pedig van ilyen, én ebben élek, 20 éve. Mikor lakáshoz jutottunk 20 éve, a házba akkor jött egy másik házaspár is. Egyforma lakás, egyformán két-két azonos korú gyerek, azonos gondok. Jóbarátok lettünk, szinte együtt éltünk, feleségeink egész nap együtt voltak a gyerekekkel, hol egyikük, hol másikuk vásárolt, főzött, együtt mostak, takarítottak. Két év után együtt mentünk nyaralni is, a Balatonon kivettünk egy kétszobás házat, közvetlenül a vízparton, sajátpartunk volt, senkisem járt ott. Az egyik szobában négy külön ágy volt, ott aludtak a gyerekek, a másikban egy baromi nagy, 3 x 2 m-es ágy volt, ott aludtunk mi négyen. A lányok kitalálták, hogy meztelenül legyünk, mi, fiúk csak örültünk neki. Második este a barátom, és a feleségem kitalálta, hogy pecázni fognak, így amikor letettük a gyerekeket, kiültünk a stégra. A baráti feleség elkezdte mondogatni, hogy menjenek be, mert ő szeretkezni szeretne. (Egymás között ez már rég nem volt tabu) Én is mondtam a feleségemnek, hogy én is szeretnék már bemenni vele, mert nagyon kívánom. Szó szót követett, valahogy mindenki oda jutott, hogy én és a baráti feleség menjünk be, és feküdjünk le, érezzük jól egymást, majd ők is ezt fogják tenni. Így hát bementünk, először csak kerülgettük egymást, deaztán hallodtuk hogy ők is erről bszélgetnek, hát viszamentünk, és elkezdtük egymást simogatni mellettük. A vége az lett, hogy mindenki a másik házasfelével egy hatalmasat élvezett. Ettől kezdve mind a mai napig "vegyesen" élünk, úgy, mintha a feleségek mindkettőnk feleségei, a féjek mindkettőjük férjei lennének. Boldogok vagyunk, nincs semmi gondunk ezzel, és a gyerekeink is elfogadták. Azóta közösen építkeztünk, és mostmár a szomszéd kertben élő fiatal pár is csatlakozott hozzánk. Nincs féltékenység, nincs sértődés, mindenki azzal szerelmeskedik, akivel akar, ha a másik is akarja.
#85   2009. 07. 28. kedd 10:56
pár8476 pár8476 VIP
Ez kerek és szép kis történet, azonban eltértél a tárgytól.Nem arról volt szó hogy közös megegyezés, barátság, szimpátia, alapon lefekszünk egymással.Mint tudod az nálunk is belefér.Ebben a topicban ahogy a szőke kis fejemmel kivettem, az a téma, amikor tudtod nélkül, párod tudta nélkül történik mindez.
Amit Te elmondtál az pedig egy full extrás élmény lehet(kicsit irigykedek) és szép.
Ezt nem ítélem el, sőt.. biztos hogy nagyon szuper lehet.Csak gratulálni tudunk a szerencsétekhez smile Vigyázz a helyzetedre és becsüljétek meg. smile
(Ez egy válasz nudipapka üzenetére (2009. 07. 28. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 28. kedd 10:35
Nem tudom ismeritek-e a partnercsere intézményét. Pedig van ilyen, én ebben élek, 20 éve. Mikor lakáshoz jutottunk 20 éve, a házba akkor jött egy másik házaspár is. Egyforma lakás, egyformán két-két azonos korú gyerek, azonos gondok. Jóbarátok lettünk, szinte együtt éltünk, feleségeink egész nap együtt voltak a gyerekekkel, hol egyikük, hol másikuk vásárolt, főzött, együtt mostak, takarítottak. Két év után együtt mentünk nyaralni is, a Balatonon kivettünk egy kétszobás házat, közvetlenül a vízparton, sajátpartunk volt, senkisem járt ott. Az egyik szobában négy külön ágy volt, ott aludtak a gyerekek, a másikban egy baromi nagy, 3 x 2 m-es ágy volt, ott aludtunk mi négyen. A lányok kitalálták, hogy meztelenül legyünk, mi, fiúk csak örültünk neki. Második este a barátom, és a feleségem kitalálta, hogy pecázni fognak, így amikor letettük a gyerekeket, kiültünk a stégra. A baráti feleség elkezdte mondogatni, hogy menjenek be, mert ő szeretkezni szeretne. (Egymás között ez már rég nem volt tabu) Én is mondtam a feleségemnek, hogy én is szeretnék már bemenni vele, mert nagyon kívánom. Szó szót követett, valahogy mindenki oda jutott, hogy én és a baráti feleség menjünk be, és feküdjünk le, érezzük jól egymást, majd ők is ezt fogják tenni. Így hát bementünk, először csak kerülgettük egymást, deaztán hallodtuk hogy ők is erről bszélgetnek, hát viszamentünk, és elkezdtük egymást simogatni mellettük. A vége az lett, hogy mindenki a másik házasfelével egy hatalmasat élvezett. Ettől kezdve mind a mai napig "vegyesen" élünk, úgy, mintha a feleségek mindkettőnk feleségei, a féjek mindkettőjük férjei lennének. Boldogok vagyunk, nincs semmi gondunk ezzel, és a gyerekeink is elfogadták. Azóta közösen építkeztünk, és mostmár a szomszéd kertben élő fiatal pár is csatlakozott hozzánk. Nincs féltékenység, nincs sértődés, mindenki azzal szerelmeskedik, akivel akar, ha a másik is akarja.
#84   2009. 07. 28. kedd 10:35
nudipapka nudipapka
#83   2009. 07. 27. hétfő 22:12
sevenx sevenx VIP
a) Köszönöm a részletes válaszod, gondoltam, hogy lányok között is téma lehet az ilyen.
b) "V" ma este a pasijával ment a Casa***** discoba. Azt mondta, ha utána megyek valahogy folytatjuk a tegnapit, ha nem: verjem ki. Kis mocsok smile Olyan vad!!!
c) És persze az egyik barátnője az én haverom is (sokat beszélgetünk, még a suliból ismerem, de ennyi és kész), akitől pontosan megtudok minden elmesélt történetet. Ez különösen izgalmas, magamról hallani.... smile
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 16:41
Nekem van barátnőm, gyermekkori.Bármikor simán lefeküdne a férjemmel.Ki nem mondta ez igaz, de látom amit látok.Ettől nem haragszok rá.. mivel nem provokatív a viselkedése, nem tesz ajánlatokat stb... bár a bizalmam ingatag, úgy értem, megbízok a férjembe maximálisan, de már nem hagynám őket kettesben mint 2 barátot, mert bizonyára megtenné az ajánlatát.. mondom.. csak feltételezés.Ebben az esetben pedig a férjem 1. nagyon kínosan érezné magát 2.Nem jöhetne többet hozzánk a csaj.Nem tudom kielégítő volt e a válaszom. 1ébként szerintem a nemek aránya ebben a tekintetben 50%, ugyanúgy van aki elhatárolja és ugyanúgy akinek semmi nem szent, nőben férfiban.. pepitában.Semmiben nem különbözünk a férfiaktól(csak magánvélemény)Talán kicsit ide is idevág a "ki mint él, úgy ítél".
#82   2009. 07. 27. hétfő 16:41
pár8476 pár8476 VIP
Nekem van barátnőm, gyermekkori.Bármikor simán lefeküdne a férjemmel.Ki nem mondta ez igaz, de látom amit látok.Ettől nem haragszok rá.. mivel nem provokatív a viselkedése, nem tesz ajánlatokat stb... bár a bizalmam ingatag, úgy értem, megbízok a férjembe maximálisan, de már nem hagynám őket kettesben mint 2 barátot, mert bizonyára megtenné az ajánlatát.. mondom.. csak feltételezés.Ebben az esetben pedig a férjem 1. nagyon kínosan érezné magát 2.Nem jöhetne többet hozzánk a csaj.Nem tudom kielégítő volt e a válaszom. 1ébként szerintem a nemek aránya ebben a tekintetben 50%, ugyanúgy van aki elhatárolja és ugyanúgy akinek semmi nem szent, nőben férfiban.. pepitában.Semmiben nem különbözünk a férfiaktól(csak magánvélemény)Talán kicsit ide is idevág a "ki mint él, úgy ítél".
(Ez egy válasz sevenx üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 12:50
Köszi a gyors reagálást. Arra is kíváncsi lennék (ha nem árulsz el kulisszatitkokat), hogy lányok között is megy ilyen jellegű "érdeklődés" a pasik irányában? Tehát van olyan lány ismerősöd, aki szerinted elorozná barátnője pasiját. (barátnő alatt itt értsd a lenti definiciót a barát tekintetében)
#81   2009. 07. 27. hétfő 12:50
sevenx sevenx VIP
Köszi a gyors reagálást. Arra is kíváncsi lennék (ha nem árulsz el kulisszatitkokat), hogy lányok között is megy ilyen jellegű "érdeklődés" a pasik irányában? Tehát van olyan lány ismerősöd, aki szerinted elorozná barátnője pasiját. (barátnő alatt itt értsd a lenti definiciót a barát tekintetében)
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 12:30
Szióka!
Mint "Hölgy hozzászóló" .. változatlanul utolsó, aljas dolognak tartom.Azt pedig nem fogadom el hogy nem bírom megállni.. stb... ne már... Állatok vagyunk?
#80   2009. 07. 27. hétfő 12:30
pár8476 pár8476 VIP
Szióka!
Mint "Hölgy hozzászóló" .. változatlanul utolsó, aljas dolognak tartom.Azt pedig nem fogadom el hogy nem bírom megállni.. stb... ne már... Állatok vagyunk?
(Ez egy válasz sevenx üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 10:55
Hú, látszólag erős a topic széthúzása. De talán egy kivétellel mindenki azonos gondolati síkon mozog. Barátét nem (és itt a barát, magasztos értelemben vett barát), de egyébként igen. Kár, hogy a közelmúltban nincs hölgy hozzászóló, kiváncsi lennék a véleményére. Gondolom ez nem csak a fiúk között téma... Egyébiránt nekem tegnap este folytatódott ebben a kérdésben a tapasztalatszerzésem (bár nem új kaland a lány). De mint egyszer már, szintén a barátnők biztosították egész estére nekünk az alibit, úgyhogy volt vacsi, romantikus séta, majd egymásnak esés. Közben különösen izgatott, hogy tudtam a barátnőkkel ez ma lépésről-lépésre ki lesz beszélve. Úgyhogy produkálnom kellett nincs mese. smile De meglepően nagy volt a fogadó készség is. Mi szerdáig vagyunk a Balcsin, addig még jó lenne valami titkos találkozót összehozni, otthon nehezebb lesz.
#79   2009. 07. 27. hétfő 10:55
sevenx sevenx VIP
Hú, látszólag erős a topic széthúzása. De talán egy kivétellel mindenki azonos gondolati síkon mozog. Barátét nem (és itt a barát, magasztos értelemben vett barát), de egyébként igen. Kár, hogy a közelmúltban nincs hölgy hozzászóló, kiváncsi lennék a véleményére. Gondolom ez nem csak a fiúk között téma... Egyébiránt nekem tegnap este folytatódott ebben a kérdésben a tapasztalatszerzésem (bár nem új kaland a lány). De mint egyszer már, szintén a barátnők biztosították egész estére nekünk az alibit, úgyhogy volt vacsi, romantikus séta, majd egymásnak esés. Közben különösen izgatott, hogy tudtam a barátnőkkel ez ma lépésről-lépésre ki lesz beszélve. Úgyhogy produkálnom kellett nincs mese. smile De meglepően nagy volt a fogadó készség is. Mi szerdáig vagyunk a Balcsin, addig még jó lenne valami titkos találkozót összehozni, otthon nehezebb lesz.
#78   2009. 07. 27. hétfő 10:07
X Törölt felhasználó (7460)
A barát az akinek feltétel nélkül elmondok mindent, Őszintén nem mellébeszélve és átverve. Bármikor akár a legnagyobb bajban is seggit, mellém áll és természetesen viszont is elvárhatja tőlem is ugyanezeket. Önzetlen a barátságban. Na már most ennek a nőjét megdugni hát hol itt a barátság? Szerintem még ha a csaj maga akarta akkor is minimum a visszautasítás. Különben barátságról még beszélni sem lehet, csak nagyfokú ALJASSÁGRÓL.
#77   2009. 07. 27. hétfő 06:57
GUMMIMACI GUMMIMACI
Azt hiszem, sokan nincsenek tisztában a "barát" fogalmával...
Tudjátok az az, amiből nagyon kevés van...
Nőből meg baromi sok.
Ráadásul a barátok ebben az esetben fogynak is.
#76   2009. 07. 27. hétfő 01:45
lyuk78 lyuk78
A barátod elött is válald ilyen bátran és nem lesz gond smile !!! És az majd veti rád a követ is smile
#75   2009. 07. 26. vasárnap 21:10
lyuk78 lyuk78
Az a baj ezzel sokan mondják ezt védekezés képpen : két ember kell ehhez. A lány is akarta De ezzel meg is válaszoltad az egyik nem tudja megcsinálni a másik nélkűl.Azaz ha a " barát " nem akarja megdugni a haverja nőjét akkor abbaól nem is lessz semmi. A gennygóc helyes,valóban így írják, ezzel nem bántassz meg,jó pap holtig tanul smile . Más az hogy egy látásról ismert személy nőjét megdugod, (az nem haver ,nem barát stb...) . Szerintem sokkal inkább feljön minden társaságban az a téma ,hogy ha ilyen lenne el -e mondanánk a barátunknak,azon felűl ,hogy a lányt (normális esetben egy normális barát) visszautasít. Mert ebből szoktak adódni némi viták. De én úgy vélem, TAPASZTALAT alapján,hogy az a jó ha elmondjuk. Egy normális barát megérti és felfogja ,hogy mi volt ,mi NEM történt. És ennek alapján mérlegen a lánnyal kapcsolatban.
(Ez egy válasz sevenx üzenetére (2009. 07. 26. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 26. vasárnap 11:21
1./ Én erről másképp' gondolkodom, illetve finoman elbeszélünk egymás mellett. Hangsúlyoztam, hogy nem a legjobb barátra gondolok itt a téma topicjában, ebből kifolyólag nem is egy kedves "szeretett" baráti körre, hanem olyan "haverokra", akit mégis csak ismersz, mert az élet valamikor valahogy összesodort (pl.: szórakozóhely, nyaralás, buli valaknél) - de valójában mégis csak ismretlen, mert talán még a nevét sem tudod jól. Sokszor csak együtt vagytok valahol, de nem is igazán csíped, vagy nem is tudsz vele egy pár szót sem beszélgetni, mert egyszerűen nincs miről. Pl.: egy házibuliban nem találsz olyan nőt, akinek nincs ott a barátja - akit Te a hivatkozott módon ismersz. Ha Nektek ezek a "baráti kapcsolatok" szentírások, nem tudok Veletek egyetérteni, sőt azt is felvállalom, hogy (hogy is írtad lyuk78?) "genygóc" vagyok [ami egyébként, helyesen: genNygóc - na, most csak egy picit piszkállak smile ) ].
2./ .... és ne felejtsük el, hogy azért ehhez az egészhez a lányok is kellenek. Hogy meddig megy a dolog, hogy történik-e valami túlnyomó részt inkább tőlük függ. Nekem tényleg az a benyomásom, hogy sok lány hajlik, sőt kezdeményez ilyen kicsapongást, úgy "szelidebb" lányok, mint "vadabb" lányok. Nem kell ehhez bárkire is rányomulni. Az iskolapélda ebben a történetben a házibuli, amikor a lány barátja tehetetlen részeg (aki nem a legjobb barátod smile ) és a lány unatkozik, esetleg ő is piált egy kissé. Sok lánynak ez a kaland izgalmas, - mert mint utólag megtudtam - nagy részletességgel és pofátlan pajzánsággal beszélték ezt ki egymás között. Sőt, amikor ismétlóődő dolog vált belőle, még alibit is a barátnők nyújtottak.
#74   2009. 07. 26. vasárnap 18:14
X Törölt felhasználó (65919)
Örök témáról folyik a vita: szex és bizalom. Szerintem a barátság egyik alaptörvénye: a feltétlen bizalom. Egy barátság lényege abban áll, hogy kölcsönösen elkerülünk minden olyan helyzetet, amely kellemetlenséget okozhat. Ismerős pacák nőjét dugtam meg, és volt benne valami a birtoklásnak, a tiltott dolgoknak abból az izgalmából amiről „sevenex” ír. De olyan személynek a nőjét, akit engem barátnak nevez, az ő tudta és beleegyezése nélkül nem dugnék meg. Sőt, ha a barátnője, neje erre mozdulna el … fellépnék.
#73   2009. 07. 26. vasárnap 11:43
hot_blood hot_blood
Ahogy eszre veszem,te nem ismered a "barat" szo jelenteset!Akikrol te beszelsz azok ismerosok,es ennek a topiknak a cime az hogy "baratod asszonya"!!Gusztustalan a "baratod asszonyara" rakattanni!!
(Ez egy válasz sevenx üzenetére (2009. 07. 26. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 26. vasárnap 11:21
1./ Én erről másképp' gondolkodom, illetve finoman elbeszélünk egymás mellett. Hangsúlyoztam, hogy nem a legjobb barátra gondolok itt a téma topicjában, ebből kifolyólag nem is egy kedves "szeretett" baráti körre, hanem olyan "haverokra", akit mégis csak ismersz, mert az élet valamikor valahogy összesodort (pl.: szórakozóhely, nyaralás, buli valaknél) - de valójában mégis csak ismretlen, mert talán még a nevét sem tudod jól. Sokszor csak együtt vagytok valahol, de nem is igazán csíped, vagy nem is tudsz vele egy pár szót sem beszélgetni, mert egyszerűen nincs miről. Pl.: egy házibuliban nem találsz olyan nőt, akinek nincs ott a barátja - akit Te a hivatkozott módon ismersz. Ha Nektek ezek a "baráti kapcsolatok" szentírások, nem tudok Veletek egyetérteni, sőt azt is felvállalom, hogy (hogy is írtad lyuk78?) "genygóc" vagyok [ami egyébként, helyesen: genNygóc - na, most csak egy picit piszkállak smile ) ].
2./ .... és ne felejtsük el, hogy azért ehhez az egészhez a lányok is kellenek. Hogy meddig megy a dolog, hogy történik-e valami túlnyomó részt inkább tőlük függ. Nekem tényleg az a benyomásom, hogy sok lány hajlik, sőt kezdeményez ilyen kicsapongást, úgy "szelidebb" lányok, mint "vadabb" lányok. Nem kell ehhez bárkire is rányomulni. Az iskolapélda ebben a történetben a házibuli, amikor a lány barátja tehetetlen részeg (aki nem a legjobb barátod smile ) és a lány unatkozik, esetleg ő is piált egy kissé. Sok lánynak ez a kaland izgalmas, - mert mint utólag megtudtam - nagy részletességgel és pofátlan pajzánsággal beszélték ezt ki egymás között. Sőt, amikor ismétlóődő dolog vált belőle, még alibit is a barátnők nyújtottak.
#72   2009. 07. 26. vasárnap 11:21
sevenx sevenx
#71   2009. 07. 25. szombat 21:09
lyuk78 lyuk78
Szerintem egy olyan faszi csinál ilyet,akinek minden lyuk számít mert egy szánalmas fasz és azzal védekezik,hogy egyszer élünk istenem. ha valaki a haverom,sőt barátom akkor az azért van mert kedvelem, bírom "szeretem" (mint barát) és bizony nálam ezek a dolgok nem férnek bele. Minden társaságban van egy ilyen genygóc akki ezzel akarja saját magának bizonyítani ,hogy mekkora fasza csávó és ,hogy minden nőnek ő kell.De ez azért van mert kisebbségi érzése van (szerintem) . Se nem jó barát se nem jó szerető ,mert ritka estben marad tartós kapcsolat az eféle dolgokból,csak addig amíg ki nem derűl,aztán elillan a nagy lángja. Láttam pár ilyet sajnos és egy nagyon jó társaság ment szét egyetlen egy ilyen faszfej végett (ezért is van ilyen előítéletem most is) .
#70   2009. 07. 25. szombat 17:53
sevenx sevenx
Nem feltétlenül kell a legjobb barátra gondolni ebben a topicban. Legjobb barátja mindenkinek csak egy van, legalább is egy adott időben egy. Nekem már nagyon sokszor előfordult, hogy kialakult kalandom haverjaim nőivel, tatós és egyszeri is. Nagyon izgalmas dolognak találtam. Lehet mondani rám, hogy perverz dolog, meg erkölcstelen, sőt azt is, hogy ha majd én így járok... Igen jártam már én is így. A pakliban ez is benne van, de az is, hogy aki erkölcsi kifogásokat emel az is járhat így - legfeljebb nem jön rá. Aki már túl van ezen, tudja, hogy valóban milyen izgalmas. Egy gyors légyott egy bulin - pl.: amikor a lányok nagyon mérgesek a szomszédban alvó, már megint részeg és tehetetlen, alkoholtól kiütött barátjukra.
#69   2009. 07. 16. csütörtök 13:56
X Törölt felhasználó (119868)
Ez nagyon korrekt hozzáállás a részedről... A srácot meg nem értem... ejnye1 Ennyinél többet ér egy barátság.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 12:05
Sziasztok smile
Engem évek óta szeretne lefektetni a férjem barátja.Ráadásul azt is tudja, hogy mi párok felé és szóló, urak, hölgyek felé is nyitottak vagyunk, alkalmanként.
Még be is jön a srác.
Ettől függetlenül, soha nem feküdnék le vele, semmi esetre.Az oka ennek az a tulajdonság ami hiányzik belőle, a korrektség, tisztesség, őszinteség.
Nem tudom hogyan lehetséges hogy valaki ennyire méltatlan legyen egy barátságra, valamint miért nem lehet elénk állni. és megkérdezni nyíltan hogy esetleg el lehet e képzelni valamit.
Ez az ami engem nőként elrettent, és el bírom képzelni ha sunyi módon megtenném.. vajon mit kaphatnék cserébe olyan embertől, aki sutba dobna egy barátságot 1-2 óra élvezetért.
#68   2009. 07. 16. csütörtök 12:05
pár8476 pár8476
Sziasztok smile
Engem évek óta szeretne lefektetni a férjem barátja.Ráadásul azt is tudja, hogy mi párok felé és szóló, urak, hölgyek felé is nyitottak vagyunk, alkalmanként.
Még be is jön a srác.
Ettől függetlenül, soha nem feküdnék le vele, semmi esetre.Az oka ennek az a tulajdonság ami hiányzik belőle, a korrektség, tisztesség, őszinteség.
Nem tudom hogyan lehetséges hogy valaki ennyire méltatlan legyen egy barátságra, valamint miért nem lehet elénk állni. és megkérdezni nyíltan hogy esetleg el lehet e képzelni valamit.
Ez az ami engem nőként elrettent, és el bírom képzelni ha sunyi módon megtenném.. vajon mit kaphatnék cserébe olyan embertől, aki sutba dobna egy barátságot 1-2 óra élvezetért.

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: clacko clacko
Nyitás ideje: 2005. 03. 13. vasárnap
Üzenetek: 307db
Utolsó üzenet: 2025. 01. 13. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!