Van egy haver akinek a csajàt nagyon megkúrnám amikor átmegyünk hozzájuk párommal is a kaján kis mosoly ott az arcán illetve melltartó nélkül flangàl hatalmas legalább 95 D melleklel álló bimbóval nehéz róla levenni a szemet,szerintetek ez jelzés értékű? Ti hogy állnátok neki?
Szia
Szerintem jelzésértékű.Mindenképp.
Nem minden nő mászkál a vendégei előtt lobogó csöcsökkel és álló stoplikkal!
Valamit szeretne,valamit jelezne,valami kevés.
Ha minden este 'rendbe van rakva,ki van csontozva' akkor nem dobálja a melleit szanaszét......szerintem.
De ők nők!Bárminek az ellentétje is hamis lehet!!!
Azért cirógatva kérdezz rá! (Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 12. vasárnap 21:32
Ha minden este 'rendbe van rakva,ki van csontozva' akkor nem dobálja a melleit szanaszét......szerintem.
Azért cirógatva kérdezz rá! (Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Van egy haver akinek a csajàt nagyon megkúrnám amikor átmegyünk hozzájuk párommal is a kaján kis mosoly ott az arcán illetve melltartó nélkül flangàl hatalmas legalább 95 D melleklel álló bimbóval nehéz róla levenni a szemet,szerintetek ez jelzés értékű? Ti hogy állnátok neki?
Nem tudom még hogy kérdezzek rá mit szeretne de minden esetre durva hogy ezt csinálja
(Ez egy válasz Danielll üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 00:58

Szia
Azért cirógatva kérdezz rá!
Azért cirógatva kérdezz rá!
Párod nem vett le ebből semmit?
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 12. vasárnap 21:32

Szerintem egyáltalán nem is figyelte egyébként,de nekem kiszúrja a szemem ez eddig 3 szor fordult elő ezért nem tudom mire vélni a dolgot
(Ez egy válasz Sauer1900 üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kirakott cici még nem jel semmire, a párom sem hord melltartót, és ha épp áll a bimbi akkor áll, akkor sem vesz fel ha itt van valaki, így érzi jól magát.
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 08:22

Szerintem egyáltalán nem is figyelte egyébként,de nekem kiszúrja a szemem ez eddig 3 szor fordult elő ezért nem tudom mire vélni a dolgot
Értem hát nem tudom mi lenne az egyértelmű jel? Amit tudok 8 ége egy kapcsolatban és nemigen van huzogatva szerintem,a srácnak a hobbija fontosabb