Ferfi popoot nyelvel ?
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 10. 22. péntek 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretnénk találni egy NEM szexcentrikus, hétköznapi párt.
Vidám találkozókkal, baráti programokkal, és közös érdeklődési pontokkal. Értelmes pasi, vagy nő sincs kizárva, amennyiben van/ lesz ilyen. Előre is köszönöm az érdeklődést.
Vidám találkozókkal, baráti programokkal, és közös érdeklődési pontokkal. Értelmes pasi, vagy nő sincs kizárva, amennyiben van/ lesz ilyen. Előre is köszönöm az érdeklődést.
Inkább egy szeretet otthont látogassál
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 10. 24. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

mert idős hölgyet keresek
Pl. én azért mert nincs sok időm, gondoltam itt könnyebb lesz itt mindenki ugyan azért van itt. De tévedtem sok a kamus és, hogy szépen fogalmazzak a " biszex" És nem a nőkre értem .
Ezt is spammeld tele, köszönöm.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 10. 22. péntek 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
szívesen kényeztetek koros hölgyeket
Új élményeket szeretnék. Kiélni a vágyaimat.
Bi kalandot esetleg egy transzit találni illetve idősebb hölgyet is szívesen kényesztetnék.
Bi kalandot esetleg egy transzit találni illetve idősebb hölgyet is szívesen kényesztetnék.
Elhanyagolt koros hölgyeket keresek!
puncit nyalni
Mert mindíg kanos vagyok, és hátha
találok egy állandó élvezetes kapcsolatot
találok egy állandó élvezetes kapcsolatot

érett korú hölggyel szexelni
Szép hölgyeket nézegetni
koros hölgyekkel szexelni
Budapesti bi párt keresni
Érett hölgyekért
Lévén az év nagyobbik részét messze messze külföldön töltöm, ezért alapvetően ismerkedni lenne jó (nyilván tudom nem teljesen erről szól az oldal
, de azért szeretném hinni, hogy ilyen jellegű emberek is vannak erre) aztán esetleg valami, ha úgy alakul, akkor mit tudni :P Persze nyilván az életmódom, meg pláne, hogy egyedülálló pasi vagyok, ezek külön külön is hendikepnek minősülnek