érett korú hölggyel szexelni
Szép hölgyeket nézegetni
koros hölgyekkel szexelni
Budapesti bi párt keresni
Érett hölgyekért
Lévén az év nagyobbik részét messze messze külföldön töltöm, ezért alapvetően ismerkedni lenne jó (nyilván tudom nem teljesen erről szól az oldal
, de azért szeretném hinni, hogy ilyen jellegű emberek is vannak erre) aztán esetleg valami, ha úgy alakul, akkor mit tudni :P Persze nyilván az életmódom, meg pláne, hogy egyedülálló pasi vagyok, ezek külön külön is hendikepnek minősülnek

Erdélyi nők ? Privatban ?
Koros hölgyet keresek!
Jókat masztizni a videókra
Koros hölgyet keresek!
Azért vagyok az oldalon hogy erdelyből Székelyudvarhelyről vagy környékéről titkos kapcsolat vagy akár kalandban lehessen részem. Elhanyagolt női kaprtnert tehessek boldoggá. Persze diszkréció garantált. Csak nehézkes a dolog
Igazából egy kedves, nyitott, türelmes Hölgyet vagy Párt keresek akivel/akikkel megélhetem vágyaimat/vágyaikat.
Azért vagyok fent az oldalon. Hogy mindent ki probálhassak a párommal, más ffi t is, Vagy párokkal, érdekel a sado mazo sex. A Csunyabeszéd a kemény sex. Pl Az ANAL. ÓRÁKIG IS. DE NAGYON NAGYON SOK A KAMUS FFI.
Koros hölgyet keresek!
Elsősorban azért vagyok itt, hogy jófej párokkal, hölgyekkel ismerkedjek nem kizárólag testiség jeligével. Sajnos az a tapasztalatom, hogy nagyon nehéz a dolog, főleg szóló pasiként. Talán az előnyöm, hogy fiatal vagyok. Az is tapasztalat, hogy, ha megvan a közös nevező akkor is macera összeegyeztetni a találkozót. Ugye sokan dolgoznak, mellette gyereket nevelnek. Sajnos MÉG nem volt semmi konkrét, de idővel talán változni fog
Effektíve sok a bunkó, kamus, türelmetlen ember itt.

Nézegetem
ki miért van itt, mert én már tudom, hogy én miért!

Én hosszú távú titkos sex kapcsolatot keresek.
Szex partner keresek Szabolcs megyében!
Segítséget szeretnék kérni, nem tudom hogy hogyan vehetném rá a páromat egy pár cserére, vagy hetero alapon még egy ilyen fiúval keményen megbasznánk!
Én a szívszerelmem keresem de míg meg nem találóm addig keresek valami alkalmit.