Engem is a "rosszabbik" énem tart itt.
Vagy lehet, hogy nem is a rosszabbik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 21:01

Törölt felhasználó (869472)

Ezt en is tobbszor erzem. Csak hat itt tart a "rosszabbik" enem. Az emberek meg csak jonnek, mennek, vagy eleve tobb reggel vannak itt. Olyan jatekosok vannak, hogy nem is gondolnad.

Sok szerencsét hozzá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 21:39
Törölt felhasználó (3977832)

Feleségemet 10 éve leptem meg egy sráccal. Azóta a ffi beszálló állandó opció lett. Akkor könnyen találtunk olyan férfit, ami szinte alap elvárás. Idén 3 új srácot vettünk be... Már nem csodálkozunk, hogy ezeknek a jóképű, izmos bikáknak miért nincs komoly kapcsolatuk. Katasztrófa! Beleáll, csinálja, hörög, magát nézi, miközben mi egymást nézve röhögünk.
Ja, hogy miért vagyunk itt
Megtalálni, akit keresünk, legyen az férfi, nő, pár

Ez nagyon is ismeros tortenet. Itt is csak emberek vannak. Testi vagyakkal, melyen tul ott az ember is. Hiaba arcoskodnak, meg ok hu de milyen kemenyek es konnyuszerrel gazolnak at masokon. De bizony neha azert beut naluk is mennyko. Senki nem tud kimaradni ebbol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 22:46

Törölt felhasználó (3947022)

Most erre írnék, de egyrész off, másrészt nem publikus.
Annyit elárulok, hogy van mikor valami kis ő nek indul, de valami baromi nagy dologgá lesz... nade ez hosszu sztori és blabla, meg igen jönnek az okosságok...na azokra nem vagyok kíváncsi. Mit tud....semmit.
Annyit elárulok, hogy van mikor valami kis ő nek indul, de valami baromi nagy dologgá lesz... nade ez hosszu sztori és blabla, meg igen jönnek az okosságok...na azokra nem vagyok kíváncsi. Mit tud....semmit.
Túlspirázod...
Fikk fakk! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 22:46
Fikk fakk! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Annyit elárulok, hogy van mikor valami kis ő nek indul, de valami baromi nagy dologgá lesz... nade ez hosszu sztori és blabla, meg igen jönnek az okosságok...na azokra nem vagyok kíváncsi. Mit tud....semmit. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 22:41
Annyit elárulok, hogy van mikor valami kis ő nek indul, de valami baromi nagy dologgá lesz... nade ez hosszu sztori és blabla, meg igen jönnek az okosságok...na azokra nem vagyok kíváncsi. Mit tud....semmit. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Ohh. Latom megmondtak a tutit neked a kovetkezo posztban. Ne a nagy O-t keresd itt. Itt csak kis o-k vannak. Ha magadtol nem tudtad volna.....

Ohh. Latom megmondtak a tutit neked a kovetkezo posztban. Ne a nagy O-t keresd itt. Itt csak kis o-k vannak. Ha magadtol nem tudtad volna.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 22:03

Én már bármit gondolok, ha tudnád amit tudok
Eredetileg egy izig_vérig SZERETŐÉRT jöttem...amúgy.
Aztán, mégsem.... jött is, ment is...

Csak hőn várjuk a nagy Őt fehér lovon, vörös rózsával a csókos szájában! Azt kiderul egy baszositeon vagyunk, amit a sex mellett az ember megismerésere is szánunk, de ezt már rég elfelejtettunk önmagunk fontossagat hangoztatva
Hallgassunk ABBAt! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 22:03
Hallgassunk ABBAt! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Aztán, mégsem.... jött is, ment is... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 21:01

Aztán, mégsem.... jött is, ment is... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt en is tobbszor erzem. Csak hat itt tart a "rosszabbik" enem. Az emberek meg csak jonnek, mennek, vagy eleve tobb reggel vannak itt. Olyan jatekosok vannak, hogy nem is gondolnad.

Feleségemet 10 éve leptem meg egy sráccal. Azóta a ffi beszálló állandó opció lett. Akkor könnyen találtunk olyan férfit, ami szinte alap elvárás. Idén 3 új srácot vettünk be... Már nem csodálkozunk, hogy ezeknek a jóképű, izmos bikáknak miért nincs komoly kapcsolatuk. Katasztrófa! Beleáll, csinálja, hörög, magát nézi, miközben mi egymást nézve röhögünk.

Keressük a harmóniát és békét!
Ja nem. Csak normális embereket
Ja nem. Csak normális embereket
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 20:21

Jó kétdés.
Lehet menni kéne.
Lehet menni kéne.
Jó kétdés.
Lehet menni kéne.
Lehet menni kéne.

En azert vagyok itt ma hogy ha keson is de kivanjak mindenkinek Boldog Karacsonyt

párt szeretnék kényeztetni
En azert vagyok itt ma hogy ha keson is de kivanjak mindenkinek Boldog Karacsonyt

????Ezt nem értem..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 25. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 25. kedd 20:17
Ennyi.
Törölt felhasználó (3958902)

Ennyi.

Ennyi. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 25. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3927962)

Én kellemes társaságot találtam itt
Egy főként kellemes hölgy személyét kiemelném...

Egy főként kellemes hölgy személyét kiemelném...
Én kellemes társaságot találtam itt
Egy főként kellemes hölgy személyét kiemelném... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 25. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 25. kedd 20:04

Egy főként kellemes hölgy személyét kiemelném... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 25. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3958902)

Jó kérdés....
Tetszenek az amatőr vidik. Egyéb értelme nem sok van

Jó kérdés....
Tetszenek az amatőr vidik. Egyéb értelme nem sok van

Sok szerencsét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 01. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 01. szombat 13:40

Törölt felhasználó (1789412)

21 éves vagyok Erdélyből és ismerőrtől laptam a site-ot mivel nagyon izgat az idősebb korosztaly es a 3-as szex viszont meg nem talaltam sem holgyet sem part itt aki komolyan gondolná ezt!