Rohadt okostelefon! Puncit!
Na vajon miért? Picit találni a farkamra.
Sziasztok! Valami aktív kikapcsolódásra vágyom. Lehet az egy rövid túra, kirándulás, fürdőzés esetleg szauna/ amint megszűnnek a korlátozások/. Elsősorban debreceni, H-szoboszlói hölgyek, lányok ismeretségének örülnék. Nem vagyok egy elveszett figura, jelenleg is van alkalmi kapcsolatom, de nem az igazi. Bár a szex az jó vele, én ennél többet szeretnék, valami tartalmasabbat. Még akár komolyra is fordulhatnak a dolgok.
Szóval, nem adom fel!
Szóval, nem adom fel!
Sziasztok, én azért vagyok itt hogy találjak egy korombeli nagy mérettel rendelkezó pasit aki a nejem el csábítaná és megdugná és nekem mindenről be számolnak.
Sziasztok. Páromról van pár videóm képem, 100 % házi és saját, meg osztanám veletek ha érdekel, ha camerán meg mutatód magad. Hölgyek párok érdekelnek. Szinte végig ő látszik a felvételen. Írj ha érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 16. szombat 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 16. szombat 18:11
Törölt felhasználó (4066352)

Ismerkedni, szexelni. Elhanyagolt feleséget találni, megadni neki azt amire vágyik.
Ismerkedni, szexelni. Elhanyagolt feleséget találni, megadni neki azt amire vágyik.
én ismerkedni, szexelni, kukkolni. De eddig volt kis önbizalmam, mára az is itt elment. 4 hónapja vagyok itt, 2 lány írt ÖSSZESEN vissza az egyik pénzért akart csak találkozni a másik a pasiját akarta megcsalni mint kiderült, de meg is gondolta magát. Volt innen bárkinek találkozója? Szexelt innen bárki vagy volt videózás?
Ez amúgy az összes társkereső oldal/alkalmazás velejárója, hogy mindenki a tökéleteset keresi, amit ugye mint tudjuk, nem lehet megtalálni. Egy idegen emberrel online felületen semennyire sem megbocsájtó az ember, mert úgy vagyunk vele, majd jön egy következő aki talán az lesz... Online olyan "hibákat" is óriásinak látunk amit lehet a való életben észre sem vennénk. Ha valaki túl tud ezen lépni és összeakad egy olyannal akinek szintén sikerült, köztük lehet esetleg továbblépés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 24. csütörtök 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 24. csütörtök 10:19
Törölt felhasználó (4474812)

Én egyedül élő férfiként,ismerkedtem volna,partnert kerestem volna,de itt szinte lehetettlen megfeleleni valakinek is.Előítéletekkel és gúnnyal fűszerezett fórumokon szinte esély sincs arra,hogy valakivel komolyabban lehetne ismerkedni nem,hogy sexkapcsolatott létesíteni.Ezért most úgy gondoltam a ráérő időmben egy kicsit az egyedül élők és maradt ember társaim nevében kívánok minden olyan embernek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket akik otthon egydül vannak ,maradtak és így lépnek át az új évbe.
Sziasztok ,esetleg tud valaki olyan kontaktot ahol amatőr videokat vesznek ?
Nőkkel, párokkal szívesen leveleznék erotikus témában. Szeretek történeteket is írni, olvasni, így akár írhatnék erotikus történetet, vagy fantáziálhatnánk közösen, akár szerepjátékba illesztve!
karácsonyi kanosságot leápolnék heteró vagy bi srác akit kanosan és tele érzi... magát jelentkezzen :P
szopnék egy jót
vastag farkú vagy nagyot spriccelő srác, pasi előnyben
helyem van a 13 kerben
szopnék egy jót
vastag farkú vagy nagyot spriccelő srác, pasi előnyben
helyem van a 13 kerben
Párokat, csajokat keresek.

Én egyedül élő férfiként,ismerkedtem volna,partnert kerestem volna,de itt szinte lehetettlen megfeleleni valakinek is.Előítéletekkel és gúnnyal fűszerezett fórumokon szinte esély sincs arra,hogy valakivel komolyabban lehetne ismerkedni nem,hogy sexkapcsolatott létesíteni.Ezért most úgy gondoltam a ráérő időmben egy kicsit az egyedül élők és maradt ember társaim nevében kívánok minden olyan embernek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket akik otthon egydül vannak ,maradtak és így lépnek át az új évbe.
Tavaszra (tehát hagyok rá időt
) keresek benzinkutast, vagy távolsági autóbusz-vezetőt, vagy valamilyen üzlet tulajdonost (ruha, élelmiszer, stb.), de lehet kávézós is...
Ezeket fotózási helyszínként szeretném!
(Vidéken is lehet. Sőt, esetenként talán jobb is...)
Érdekes lehet még lovarda is, "country" jellegű fotózáshoz.

Ezeket fotózási helyszínként szeretném!

Érdekes lehet még lovarda is, "country" jellegű fotózáshoz.
Ismerkedni, közös szaunázás stb. Dunai nudizás Gönyü környéki szigeteken.. na meg szex,
szopikáztatnék
szopikáztatnék
Nők nők nők
Romlik a memoriam, igy elfelejtettem. Volt itt valaki, aki erdekelt. De vajon ki volt az?

Én alkalmi vagy tartós (ha mindkét félnek jó) szex kapcsolatot. Kötöttségek nélkül de természetesen előtte beszélgetve szeretném megismerni a másikat. Akár párokhoz is szívesen csatlakozom de nem mindenáron.
Megtalálni azt a Hölgyet akivel hasonlóak a szexuális igényeink,vágyaink.Rendszeres de eleinte kötetlen kapcsolatra(azután kisül mennyire vagyunk"egy húron"akkor akár tovább is lehetne gondolni a dolgot)!
Sziasztok!
Ismerkedni,barátkozni.
Ismerkedni,barátkozni.