Mi régóta keresünk olyan párt, nőt (férfit NEM!) akivel nem csak szeretkezhetnénk, hanem akivel lehet bármilyen más programot is csinálni: mozi, színház, wellness, kirándulás stb.
De sajnos nincs ilyen…hónapok óta…
De sajnos nincs ilyen…hónapok óta…
Mara sexmoziba valaki?
érdekel a dolog
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 11. szombat 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 04:57
Törölt felhasználó (4293762)
Sziasztok mivel 21 éves vagyok és olyan nőket asszonyokat keresek akik igy momd el vannak hanyagolva vagy egyedül állok irj ram dumáljunk kicsit miért nem mi veszíthetni valod van? Egyébként az anya fia fel állásban is érdekelt vagyok üdv szép napot kívánok
keress meg
(Ez egy válasz Borntoride üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnék találni olyan fiúpartnert, aki aktív és gyengéd, kedves. Olyan párt, akivel össze lehetne bújni és élveznénk egymás kielégülését. Hívjatok, írjatok!
Hölgyekkel párokkal írogatnék.
Hogy olvasgassam a sok kamus, kretén, pöcsverő ígéreteit akik semmi másra nem képesek csak otthon verni a nyamvadt farkukat! Mikor találkozóra vagy telószám cserére kerülne a sor, akkor meg lelépnek! Szánalmas egy férfitársaság!!!
Gyöngyös és környékén idősebb hölgy beszelgetőpartnert keresek! Köszönöm!
Sziasztok!
Egyetlen hölgyet keresek, akinek hiányzik otthon a "testiség".
Szeretői viszonyt keresek.
Budapesten vagyok 3. kerületben
Egyetlen hölgyet keresek, akinek hiányzik otthon a "testiség".
Szeretői viszonyt keresek.
Budapesten vagyok 3. kerületben
Szexpartnert találni.
Kezdetben beszélgetni,olvasni az egy Nő-két Pasi feállásról. Hogy aztán ez össze is jött azt a hozzáállásomnak köszönhetem.
Mi 34 éves pár vagyunk és szeretnénk harmadiknak egy lányt a feleség örömére úgy hogy a férj és a másik lány között nem lenne szexuális kapcsolat.
Sziasztok! Hasonló "játékszabályokkal" vagyunk jelen mi is az oldalon... Vizuálisan szeretnék tanúja lenni párom csajos szárnypróbálgatásainak...
(Ez egy válasz Nyerőparos1989 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 19:17
(Ez egy válasz Nyerőparos1989 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi 34 éves pár vagyunk és szeretnénk harmadiknak egy lányt a feleség örömére úgy hogy a férj és a másik lány között nem lenne szexuális kapcsolat.
Minden normális fórumozó nevében köszönöm! Tökéletes intő példa.
Ez az a profilom amit írtam neki. Csak hogy lássátok nem kamuból írtam azt amit. Azóta nem válaszoltam a következő két levelére. Szebbnél szebb üzeneteket írt elhihetitek!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 07. 08. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 07:39
Minden normális fórumozó nevében köszönöm! Tökéletes intő példa.
Tuti hogy Ő az! Senkinek nem küldök képet, addig míg meg nem bizonyosodom hogy normális az illető. Ha meg egyből ilyen mondattal nyit, akkor egy bunkó is, illetve tuti hátsó szándék vezérli. Egyrészt van itt fent videó meg képek is rólam arccal ellátva, másrészt van videó chat. Ott is könnyen bizonyíthatom hogy eredetiek a képek és videók! Itt a goldengate-en régebben igaz, de találtam párokat is anno akikhez csatlakoztam. Most is ismerkedőfélben vagyok egy párral, akikkel akár hármasban később meg akár négyen is lehetünk! Van olyan goldengate tag jelenleg is, aki szinte az egész családi életem tudja, mai napig beszélgetek velük!
Miért? Megszívatni a férjemet, aki alkalmi partnerekkel csal, két profilja is van itt, és mindig képeket kéreget, mások szex - szokásairól faggat, úgy adva elő magát, mintha nő lenne, kérdezősködik...
Ismerkedni / hölgyekkel vagy párokkal / minden jóban benne vagyok
Udv Karlsruhe kornyekerol irok 21 eves vagyok lanyokat asszonyokat keresek egy kis ido tolteshez van szabad lakásom nyitott vagyok mindenre jelentkezzetek üdv!

habzsolháp
Carmel Moore