Sokszor nem is tudom, mit keresek itt

Kipróbálni a cuckoldot. (Ez pipa)
Házibarátot találni aki NEM ÉL KAPCSOLATBAN!
Házibarátot találni aki NEM ÉL KAPCSOLATBAN!
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.

Olyan párt találni akik megengednék hogy a teleélvezett puncit,popsit kinyaljam! Sajnos még fizetős oldalon sem tudtam e fajta vágyaim kielégíteni. Talán itt akad olyan pár...
Mivel külföldön élek ezért skypon való maszturbáláshoz és beszélgetéshez keresek női és férfi partnert.Hetero vagyok de szívesen masztizok bárkivel mert nagyon izgat ha mások előtt vagy 1ütt csináljuk .
Párokat kényeztetni , kipróbálni a többes szexet ahol nincs tabu + kipróbálni új dolgokat új emberekkel //mindenki -mindenkivel alapon is // wave
Szexpartner keresés céljából

Olyan partnert találni akivel közösen megtudunk élni minden szexuális fantáziánkat.
Elhanyagolt férjként Dél-Pest környékén keresnék hosszabb távra hozzám hasonló biszex iránt érdeklődő párt illetve elhanyagolt urat vágyaink megélésére .
Szexpartner keresés céljából....
Vecsés közelében keresek milfe-t 26 eves srac.
Vágyaim megvalósulásáért.
Találni szeretnènk èsszerű távolságon belül egy hasonló párt akikkel hosszú távú kapcsolatot tudnánk kialakítani.

Hozzánk hasonlóan meztelenkedni szerető párok ismeretségét keressük.
ez egy jó kérdés
Üdv olyan hölgyeket keresek akik el vannak hanyagolva vagy szívesen mutatnák meg a testüket egy fiatalabb fiúnak akar rá is vernem ha nem zavarja találkozni sem vagyok ellene bármire nyitott vagyok irjatok puszi
Megvalósítani nagy vágyunkat. 2 hölgy 6 fiú gabalyodása.
Kecskeméti vagy 70 km-es körzetében élő párt keresek akikhez örömmel csatlakoznék mind két fél örömére.A szexen kívül lehet több is ,barátság közös kirándulás, nudizás stb
Hello 20 eves vagyok es lanyokat keresek anyukákat akik vagynak egy kis rosszalkodásra németorszagban élek de birunk online is rosszalkodni minden megegyezés alapján irjatok udv
Szexpartnert találni a fő cél